Al Gore spune că Legea pentru reducerea inflației este în principal proiectul de lege pentru schimbările climatice

Fostul vicepreședinte Al Gore a declarat miercuri că Legea pentru reducerea inflației este în primul rând un proiect de lege privind schimbările climatice în timpul summitului Forumului Economic Mondial (WEF).

Vorbind la un panou, Gore, care a făcut din lupta împotriva schimbărilor climatice una dintre principalele sale priorități, a enumerat adoptarea proiectului de lege asupra inflației drept una dintre cele mai bune realizări ale Statelor Unite.

„În țara mea, am adoptat „Legea de reducere a inflației”, care este în primul rând un act privind schimbările climatice, 369 de miliarde de dolari, care de fapt va fi mult mai mare decât atât, deoarece ridicarea grele se face prin credite fiscale pe termen foarte lung, unele dintre ele, de fapt, nelimitate, iar investițiile timpurii care au fost deja declanșate de acesta oferă o mulțime de motive, multe motive, pentru a crede că va fi mult mai mare de 369 de miliarde de dolari”, a spus Gore la forumul de la Davos, Elveția. „Deci sunt foarte încurajat de asta”.

ELITELE DIN DAVOS ÎN STRATEGIE PRIVIND CUM SĂ LUPTEȚI GRUPURILOR „DE DREPTA”: „ÎNAPOI”

Al Gore reacționează în timpul celei de-a 53-a reuniuni anuale a Forumului Economic Mondial, WEF, la Davos, Elveția.  Miercuri, el a spus că Legea pentru reducerea inflației este în principal un proiect de lege privind schimbările climatice.

Al Gore reacționează în timpul celei de-a 53-a reuniuni anuale a Forumului Economic Mondial, WEF, la Davos, Elveția. Miercuri, el a spus că Legea pentru reducerea inflației este în principal un proiect de lege privind schimbările climatice.
(AP)

Pachetul de 739 de miliarde de dolari a fost adoptat anul trecut pentru a combate costurile crescânde care i-au afectat pe mulți americani. Inclus în legislație se estimează că 369 de miliarde de dolari sunt destinate investițiilor în „Securitatea energetică și schimbările climatice”.

Proiectul de lege oferă gospodăriilor credite fiscale pentru a face îmbunătățiri economice ale eficienței energetice caselor lor și alte stimulente pentru producători.

Fondul de Apărare a Mediului l-a numit „cel mai mare pachet de investiții în climă din istoria SUA”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

În ciuda intenției de a lupta împotriva inflației, mai multe analize au concluzionat că pachetul nu este. Biroul de buget al Congresului a declarat că proiectul de lege va avea „un efect neglijabil” și că impactul său în 2023 va varia între reducerea inflației cu 0,1% și creșterea acesteia cu 0,1%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *