Cea mai ieftină cerneală pentru imprimantă și cum să faci cartuşele să dureze mai mult

Cu toții știm durerea de a cumpăra cartușe de cerneală. Sunt scumpe – ridicol de scumpe – de la 16 la 227 USD, în funcție de marcă. În unele cazuri, cartușele de schimb par la fel de scumpe ca imprimantele reale.

Tim W. mi-a trimis un e-mail spunându-mi cât de frustrat este de costul cartuşelor de cerneală, scriind:

„Următorul articol pe care aș dori să-l văd despre Imprimante este viața pe un cartus de cerneală. După cum ați menționat, imprimați de câteva ori pe an, poate doar taxe. Cheltuiți 50 USD pe un cartus și îl folosiți o dată, se usucă data viitoare când încercați . Cartușele HP sunt cele mai proaste. Am mers la imprimanta Brother, pare că durează mai mult”

Tim, te aud și vreau să împărtășesc cu tine și cu alții câteva lucruri pe care le poți face pentru a economisi bani pe cartușe de cerneală și câteva sfaturi despre cum să le faci să reziste mai mult. În primul rând, iată cum să alegeți cel mai bun cartuş de cerneală pentru imprimantă ieftin, care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Cum să vă asigurați că cumpărați cele mai bune cartușe de cerneală cu reducere

Primul pas este să luați în considerare cât de des imprimați documente sau fotografii. Dacă nu imprimați atât de mult ca Tim, este mai bine să cumpărați cerneală de imprimantă standard sau non-XL, deoarece este mai ieftină decât cele cu randament mai mare. Totuși, dacă imprimați mai des, doriți să cumpărați versiunile cu randament mai mare sau versiunile XL și XXL pentru că au mai multă cerneală decât cele cu randament standard. În plus, deoarece are mai multă cerneală, puteți imprima mai multe pagini.

ÎNTREBAȚI-LE KURT: DE CE ESTE ÎNTOTDEAUNA AȘAT DE PUNTATA CONEXIUNEA MEA BLUETOOTH?

Diferite cartușe de cerneală pot fi mai bune pentru dvs., în funcție de cât de mult utilizați imprimanta.

Diferite cartușe de cerneală pot fi mai bune pentru dvs., în funcție de cât de mult utilizați imprimanta.
(Fox News)

Care este cea mai ieftină cerneală pentru imprimantă

Pentru a vă asigura că achiziționați cerneală pentru imprimantă la preț redus, trebuie să calculați costul pe pagină. Deoarece un randament de pagină mai mare înseamnă un număr mai mare de pagini pe care le puteți imprima per cartus, acest lucru scade și costul pe pagină, ceea ce vă economisește mult mai mult pe termen lung.

Cartușele de cerneală cu randament mai mare pot costa mai mult decât cele standard. Totuși, acestea sunt cele mai rentabile, mai ales dacă imprimați frecvent. De asemenea, puteți profita de pachetul combinat sau de valoare, deoarece acestea sunt oferite la un preț mult mai mic decât achiziționarea individuală a cartuşelor de cerneală.

Deci, cum calculezi costul pe pagină? Puteți împărți costul cartuşului la randamentul paginii. Așa vei ști dacă chiar ai obținut cerneală pentru mai puțin. Simplu spus, cu cât costul pe pagină este mai mare, cu atât factura dvs. de imprimare va fi mai mare.

Formulă: Costul cartuşului ÷ Randamentul paginii = Costul pe pagină

Cu cât costul pe pagină este mai mic, cu atât valoarea pe care o obțineți este mai bună. Acesta este motivul pentru care cartușele cu randament ridicat tind să fie o valoare mai bună pe termen lung, chiar dacă există de obicei un cost inițial mai mare.

UTILIZATORII ZOOM ATENȚIE: NOUL ATACAT DE MOMELARE BANCARĂ MALWARE ÎN PROGRES

Modalități de a economisi costul pe pagină

Cel mai simplu mod de a reduce costurile de imprimare este să cumpărați o imprimantă care utilizează cartușe cu un CPP scăzut. Mai multe imprimante au un cost foarte scăzut pe pagină, inclusiv:

Linia de imprimante Brother INKvestment

Imprimantă multifuncțională Brother MFC-J4335DW INKvestment-Tank

Imprimanta Brother este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a economisi bani pe cerneală.

Imprimanta Brother este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a economisi bani pe cerneală.
(Frate)

Cele mai bune caracteristici:

 • Imprimanta Brother’s INKvestment este una pe care nu veți dori să o înlocuiți cu până la un an de cerneală folosind doar cele patru cartușe furnizate în cutie
 • Cartușele de cerneală reproiectate INKvestment Tank elimină umplerea manuală
 • La momentul publicării, acest produs a primit peste 1.000 de evaluări globale 66%, dându-i cinci stele

Obțineți imprimanta multifuncțional Brother MFC-J4335DW INKvestment-Tank

Linia Epson® Ecotank

Imprimantă Epson® EcoTank ET-2850, color fără fir, multifuncțional, fără cartuș, Supertank

Această imprimantă Epson poate economisi bani la imprimare și oferă cerneală fără cartușe.

Această imprimantă Epson poate economisi bani la imprimare și oferă cerneală fără cartușe.
(Epson)

Cele mai bune caracteristici:

 • Imprimanta Epson EcoTank ET-2850 Supertank permite imprimarea inovatoare fără cartușe
 • Rezervoarele sale de cerneală de mare capacitate înseamnă că nu mai sunt cartușe de cerneală mici și scumpe. Sticlele exclusive de cerneală EcoFit de la Epson fac umplerea ușoară și fără griji
 • Veți vedea, de asemenea, economii dramatice la cerneala de schimb. De fapt, veți economisi până la 90% cu sticle de cerneală de schimb față de cartușe de cerneală
 • La momentul publicării, acest produs a primit peste 1.500 de evaluări globale 71%, dându-i cinci stele

Obțineți imprimanta Epson® EcoTank ET-2850 color wireless, fără cartuș, Supertank

Modalități de prelungire a duratei de viață a unui cartuş de cerneală

 1. Verificați dacă duzele sunt înfundate
 2. Evitați fonturile mari și textul aldine
 3. Verificați corect înainte de a tipări
 4. Modificați setările imprimantei
 5. Utilizați previzualizarea tipăririi
 6. Utilizați o dimensiune mică a fontului
 7. Ignorați avertismentele fără cerneală

Frustrarea față de cartușele de cerneală i-a determinat pe unii oameni să treacă la imprimante care folosesc toner, dar cât de mare este diferența?

APPLE INTRODUCE CELE MAI PUTERNICE MODELE MACBOOK PRO REALIZATE VEDODA

În funcție de tipul de imprimantă pe care o aveți, este posibil să utilizați cerneală sau toner pentru imprimantă.

În funcție de tipul de imprimantă pe care o aveți, este posibil să utilizați cerneală sau toner pentru imprimantă.
(Fox News)

Care este diferența dintre cerneală și toner

În funcție de tipul de imprimantă, este posibil să aveți un produs care utilizează toner în loc de cerneală. Tonerul folosește o substanță pudră, spre deosebire de cerneală. Tonerul este cunoscut pentru că durează puțin mai mult și pentru că poate imprima mai multe documente.

Din punct de vedere al prețului, imprimantele care folosesc toner față de cartușe de cerneală văd o ușoară disparitate de preț, în funcție de marcă și model. În același timp, cartușele de toner de schimb vin în general în aceeași gamă de preț.

Deși cartușele de toner tind să dureze mai mult, ele vin și cu date de expirare. Chiar dacă funcționează bine după data de expirare, ar putea înfunda imprimanta și vă pot anula garanția.

NU LĂSAȚI SNOOPS DIN APROPIERE SĂ ASCULTE MESSA VOCALĂ CU ACEST SFAT RAPID

Unele imprimante folosesc un rezervor de cerneală fără cartuș, care poate fi reumplut cu o sticlă.

Unele imprimante folosesc un rezervor de cerneală fără cartuș, care poate fi reumplut cu o sticlă.
(Fox News)

Mulți consumatori optează pentru imprimante cu rezervor de cerneală fără cartușe

O imprimantă cu rezervor de cerneală sau o imprimantă cu rezervor continuu nu are cap de imprimare încorporat. În schimb, cerneala este furnizată direct la imprimantă printr-un sistem integrat. În locul cartuşelor, cerneala este completată direct în rezervor printr-o sticlă reîncărcabilă.

TIKTOK ÎN CĂ ESTE IREZISTIL? 5 PAȘI PENTRU A MULTI CONFIDENȚIALITATEA FAMILIEI VOASTRE ACUM

Sunt imprimantele cu rezervor de cerneală mai bune decât imprimantele cu cartușe de cerneală

1. Preț

Majoritatea imprimantelor cu cartușe de cerneală tind să fie mult mai puțin costisitoare decât imprimantele cu rezervor de cerneală. Unele, cum ar fi Canon PIXMA MG3620, costă sub 100 USD. Imprimantele cu rezervor de cerneală de top, cum ar fi Epson EcoTank ET-2850, pe de altă parte, tind să aibă prețuri mult mai mari.

Cu toate acestea, în timp ce o imprimantă cu rezervor de cerneală ar putea fi o investiție imediată mai scumpă, pe termen lung, s-ar putea să economisiți bani, deoarece sticlele de cerneală de schimb pentru un rezervor de cerneală tind să coste ceva mai puțin, cu o medie de aproximativ 20 USD.

2. Durata de viata si performanta

Majoritatea imprimantelor care folosesc cartușe de cerneală tind să poată imprima cel mult o mie de pagini înainte de a rămâne fără cerneală, în timp ce imprimantele cu rezervor de cerneală pot imprima până la 7.000. Ajută, de asemenea, faptul că aceste imprimante sunt adesea capabile să stocheze mai multă hârtie în ele decât imprimantele cu cartuș.

Cu toate acestea, cerneala din rezervoarele de cerneală este încă cerneală de imprimantă, concepută să se usuce într-un ritm rapid. În cele din urmă, cerneala găsită în rezervoarele de cerneală nu are o durată de viață mult mai lungă decât cartușele de cerneală. Deci, dacă nu utilizați în mod regulat imprimanta cu rezervor de cerneală, aceasta lasă din nou potențialul de a usca și de a înfunda mașina.

PROPRIETARII DE IPHONE S-A INDEMAT SĂ VERIFICA SETĂRILE PENTRU A PREVENI HOȚII SĂ FACĂ MODIFICĂRI

Există o soluție ideală?

În cele din urmă, găsirea celui mai rentabil mod de a trata cerneala de imprimantă depinde cu adevărat de nevoile dvs. de imprimare.

Dacă rar aveți nevoie de articole tipărite precum Tim, cumpărarea unei imprimante care utilizează cartușe de cerneală este probabil cea mai bună cale de a merge, la fel și achiziționarea de cerneală de imprimantă standard sau non-XL, deoarece este mai ieftină.

În timp ce, dacă tipăriți zilnic sau săptămânal, o imprimantă cu rezervor de cerneală merită probabil investiția, deoarece veți putea tipări mult mai multe pagini decât ați face cu un model de cartuș și, atunci când găsiți că este timpul să înlocuiți cerneala din rezervorul de cerneală, vă va costa mai puțin decât ar fi înlocuirea unui cartuş de cerneală.

Ce cerneală de imprimantă folosiți și de ce? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *