Cu acest sfat rapid nu-i lăsați pe istorii din apropiere să vă asculte mesageria vocală

Când ascult mesajele vocale, mi se pare mai natural și mai convenabil să le redăm pe difuzorul iPhone-ului meu. Uneori sunt atât de prins în rutina de a prelua apelurile, încât nu observ cum oamenii din jurul meu sunt capabili să audă fiecare detaliu al mesajelor vocale, uneori sensibile, destinate mie și nu snoops.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Am soluția care mă ajută să păstrez private mesajele mele vocale private. Trucul este disponibil pentru proprietarii de iPhone, deși mulți nu știu despre el. Vă permite să săriți să ascultați cu totul mesajele primite pline de mesaje vocale.

Dacă nu îmi ascult mesageria vocală, de unde voi afla ce spune mesajul?

Această funcție iPhone există de ceva timp, dar mulți oameni încă nici nu își dau seama că există. Cu Mesaj vocal vizual funcția, fiecare mesagerie vocală rămasă în căsuța dvs. de e-mail vine cu transcriere audio.

CUM SĂ FORȚI IPHONE-UL Persoanei Iubite SĂ SUNĂ ÎN O URGENȚĂ

Când o persoană îți lasă un mesaj vocal, iPhone-ul tău va transcrie automat mesajul pe care ți l-a lăsat, astfel încât să poți ști în continuare ce a spus, fără să fii nevoit să petreci timp ascultând mesajul.

De asemenea, veți ști întotdeauna când aveți o nouă mesagerie vocală, deoarece funcția de mesagerie vocală vizuală va arăta a punct albastru lângă orice mesaj vocal care nu a fost încă deschis.

Cum mă uit la o transcriere a mesageriei vocale?

  • Deschide-ți Telefon aplicația
  • Atingeți pe Mesageria vocală fila
  • Faceți clic pe unul dintre mesajele rămase în dvs Inbox
  • Dacă funcția de transcriere a mesageriei dvs. vocale este activată, ar trebui să vedeți a transcriere a mesajului pe care l-ați selectat
Aceasta este caracteristica de transcriere a mesageriei vocale a iPhone-ului.

Aceasta este caracteristica de transcriere a mesageriei vocale a iPhone-ului.
(CyberGuy.com)

Ceva important este că iPhone-ul tău trebuie să aibă cel puțin iOS10 sau o versiune ulterioară și trebuie să fie modelul 6s și mai sus pentru ca această funcție să funcționeze.

SUPPORTUL WHATSAPP TERMINĂ PE UNELE DISPOZITIVE

De ce există spații sau cuvinte incorecte în transcrierea mea?

Uneori, când citiți o transcriere audio de mesagerie vocală, veți observa că sunt câteva cuvinte care nu au sens sau niște spații goale fără niciun cuvânt.

HACKUL SIMPLU DE IPHONE FACE CITIREA FIECAREA APLICAȚIE MAI UȘOARĂ

Acest lucru se datorează faptului că, deși caracteristica de transcriere a mesageriei vocale face tot posibilul pentru a transcrie mesajul exact, nu poate garanta acuratețea 100%. Dacă persoana care ți-a lăsat mesajul are o vorbire neclară, un serviciu slab de telefon mobil sau vorbește o limbă pe care telefonul tău nu este setat să o recunoască, este posibil să existe câteva cuvinte incorecte sau lipsă acolo.

De obicei, nu am probleme să pun cap la cap întregul mesaj, chiar și atunci când unele părți sunt înțelese greșit uneori. Ar trebui și tu să poți obține o idee generală a mesajului fără a fi nevoie să asculți întregul lucru.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Este aceasta o caracteristică pe care ați găsit-o utilă? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *