Democratul din Minnesota pledează pentru produse menstruale în băile băieților: „Nu toate cele care au menstruație sunt femei”

Legislatura din Minnesota ia în considerare un proiect de lege care ar impune tuturor școlilor publice și charter să pună la dispoziție produse pentru menstruație în băile școlilor, inclusiv băile băieților.

Proiectul de lege, House File 44, ar face astfel: „Un district școlar sau o școală autorizată trebuie să ofere elevilor acces gratuit la produse menstruale. Produsele trebuie să fie disponibile în toaletele folosite de elevii din clasele 4-12”.

ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE UNIUNEA PROFESORILOR CREAȚI CURS DE ÎNVĂȚARE „TRAUME BAZATE PE RACE”

Rep. Dean Urdahl, republican, a propus un amendament pentru a clarifica faptul că produsele menstruale ar trebui să fie disponibile în toaletele folosite de studentele.

“Este vorba doar de caracter practic. Cred că aceste produse ar trebui să fie cele mai disponibile celor care le-ar folosi, fetelor. Acest amendament face ca acest lucru să fie mai probabil”, a spus Urdahl în timpul ședinței Comitetului pentru Educație al Camerei.

Reprezentanta Sandra Feist pledează pentru includerea produselor menstruale în toaletele băieților

Reprezentanta Sandra Feist pledează pentru includerea produselor menstruale în toaletele băieților

Sponsorul proiectului de lege, deputatul Sandra Feist, Democrat-Fermier-Munca, a argumentat în opoziție cu amendamentul pe motive „practice, financiare, sociale și emoționale”.

„Există o mulțime de școli care se îndreaptă către băi neutre din punct de vedere al genului și, dacă adăugăm „feminin”, am putea deveni depășiți foarte repede”, a spus Feist.

DISCURSUL DE „FEMEIE” AL PROPRIETARII DE MISS UNIVERSE TRANSGENERE RIDĂ SPRANCEENE PE TWITTER: „HAI”

„În al doilea rând, nu toate elevele care au menstruație sunt femei”, a continuat Feist. „Trebuie să ne asigurăm că toți studenții au acces la aceste produse. În mod evident, există mai puține eleve care nu au menstruație și, prin urmare, utilizarea lor va fi mult mai mică. Acest lucru a fost de fapt calculat în costul acestui lucru”.

Potrivit lui Feist, menstruatoarele non-femei „se confruntă cu un stigmat și o barieră mai mare în a solicita aceste produse”. Ea a susținut, de asemenea, că multe școli au început deja să furnizeze produse menstruale în toate băile fără probleme.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Amendamentul lui Urdahl nu a fost adoptat și a fost numit „doar un alt mod de a împărți oamenii” de cineva care a depus mărturie în fața comisiei.

Reprezentanții Feist și Urdahl nu au răspuns imediat pentru comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *