Întreruperea FAA: raportul Congresului notează că parlamentarii știau că sistemul de mesagerie are probleme „de ani de zile”

Zborurile aeriene din toată țara au fost blocate și întârziate săptămâna trecută din cauza unei întreruperi a sistemului NOTAM (Notice to Air Missions) al Administrației Federale de Aviație, care transmite informații cheie către echipajele de zbor, dar un nou raport al Serviciului de Cercetare al Congresului detaliază modul în care oficialii au avut se știa că sistemul avea nevoie de remediere.

Raportul CRS notează că FAA însăși a cerut finanțare în bugetul 2023 pentru a actualiza sistemul NOTAM.

„În estimarea bugetului pentru FY2023, FAA însăși a descris depozitul NOTAM ca fiind „hardware vintage eșuat” și a solicitat aproape 30 de milioane de dolari pentru a accelera modernizarea Programului de management al informațiilor aeronautice care cuprinde sistemul NOTAM”, se spune în raport, adăugând că „sistemul de asemenea, a fost criticat pentru că este arcane și dificil de folosit și interpretat”.

Raportul descrie, de asemenea, modul în care membrii Congresului erau deja conștienți de – și încercau să facă ceva în legătură cu – problemele NOTAM cu ani înainte de aceasta.

OPERARE FAA CAUZĂ DE PERSONALUL CARE „NU A RESPECTAT PROCEDURILE”

În primul rând, a existat Legea de reautorizare a FAA din 2018, un proiect de lege care, printre altele, a cerut actualizări ale sistemului NOTAM, în special, creând o bază de date de căutare a NOTAM-urilor. În timp ce proiectul de lege a fost adoptat și a devenit lege, alte proiecte de lege au eșuat.

Notice to Airmen Improvement Act din 2019 a urmărit să repare sistemul NOTAM prin crearea unui grup de lucru care să analizeze modul de îmbunătățire a prezentării informațiilor NOTAM, precum și acuratețea și înțelegerea acestora. FAA spune că întreruperea de săptămâna trecută a fost rezultatul deteriorarii unui fișier de date atunci când un angajat „nu a respectat procedurile”.

ÎNTRERUPARE FAA: BUTTIGIEG RĂSPUNSĂ LA ULTIMA CRISĂ A TRANSPORTULUI CU CARE SE CONfruntă cu CRITICI CONTINUE

Un panou de mesaje arată plecările de la Aeroportul Național Ronald Reagan Washington din Arlington, Virginia, miercuri, 11 ianuarie 2023. O întrerupere a computerului la Federal Aviation Administration a blocat zborurile în SUA miercuri, cu sute de întârzieri rapid. cascadă prin sistem în aeroporturile din toată țara.

Un panou de mesaje arată plecările de la Aeroportul Național Ronald Reagan Washington din Arlington, Virginia, miercuri, 11 ianuarie 2023. O întrerupere a computerului la Federal Aviation Administration a blocat zborurile în SUA miercuri, cu sute de întârzieri rapid. cascadă prin sistem în aeroporturile din toată țara.
((Foto AP/Nathan Ellgren))

Un proiect de lege similar din 2021 a încercat să facă același lucru. Ambele au fost adoptate în Cameră, dar Senatul nu a votat niciunul.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Raportul CRS prezice că sistemul NOTAM va primi atenție în Congres în acest an, deoarece preocupările cu privire la acesta „sunt probabil să fie proeminente” atunci când parlamentarii dezbat reautorizarea programelor FAA care urmează să expire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *