Lucrătorii din domeniul energiei nu l-au uitat și nu îl vor ierta pe Biden pentru uciderea locurilor de muncă Keystone XL: „Nu este american”

EXCLUSIV: Power the Future, un grup care reprezintă interesele lucrătorilor americani din domeniul energiei, a publicat un videoclip în care exploda administrația Biden pentru decizia sa de acum doi ani de a anula conducta Keystone XL.

Videoclipul, obținut pentru prima dată de Fox News Digital, a notat că anularea conductei – pe care președintele Biden a ordonat-o prin ordin executiv în prima sa zi de mandat în ianuarie 2021 – a dus la pierderi de mii de locuri de muncă. De asemenea, a subliniat comentariile făcute de trimisul prezidențial special pentru climă, John Kerry, în urma anulării, susținând că locurile de muncă din combustibili fosili vor fi înlocuite cu locuri de muncă din energie curată.

„Președintele Statelor Unite a exprimat în fiecare comentariu pe care l-a făcut despre climă nevoia de a crește – noile locuri de muncă care plătesc mai bine și care sunt mai curate”, a declarat Kerry reporterilor pe 27 ianuarie 2021.

„Vă uitați la consecințele plămânului negru pentru un miner, de exemplu, și măsurați asta în raport cu – jobul cu cea mai rapidă creștere din Statele Unite înainte ca COVID să fie tehnician în energie solară”, a continuat el. „Aceiași oameni pot face acele locuri de muncă, dar alegerea de a face acum cea cu energie solară este o alegere mai bună. În mod similar, aveți al doilea loc de muncă cu cea mai rapidă creștere, înainte de COVID, a fost tehnician de turbine eoliene. Acest lucru se întâmplă.”

„Am plâns literalmente”: FOȘI LUCRĂTORI DE LA KEYSTONE XL ÎN CĂ SE CUMINĂ LA DOI ANI DUPĂ CONDUCȚIA BIDEN AXED

Trimisul prezidențial special pentru climă, John Kerry, vorbește în timpul unui briefing de presă la Casa Albă pe 27 ianuarie 2021.

Trimisul prezidențial special pentru climă, John Kerry, vorbește în timpul unui briefing de presă la Casa Albă pe 27 ianuarie 2021.
(AP Photo/Evan Vucci, File)

“Din păcate, muncitorii au primit o narațiune falsă. Nicio surpriză, nu?” spuse Kerry. “În ultimii câțiva ani, ei au fost hrăniți cu ideea că cumva abordarea climei vine pe cheltuiala lor. Nu, nu este. Ceea ce li se întâmplă se întâmplă din cauza altor forțe de piață care au deja loc.”

Power the Future, totuși, a inclus în videoclipul său diverse rapoarte media care arată scăderea și pierderea locurilor de muncă din energia verde în industriile solare și eoliene. Grupul a intervievat, de asemenea, lucrători din domeniul energiei care au rupt ideea că ar putea trece cu ușurință de la o industrie sau specialitate la alta, așa cum a sugerat Kerry.

SINDICATULUI REPREZINTĂ LUCRĂTORII LIMITĂȚI DE LA KEYSTONE XL TĂCȚI DUPĂ RAPORTUL ARĂTĂ MII DE PIERDERE DE LOCURI

„Este foarte ușor să spui „hei, poți să-ți găsești un alt loc de muncă”. Dar trebuie să țină cont de ceea ce a fost nevoie pentru a ajunge aici”, a spus un muncitor în videoclip.

Un alt lucrător a spus că este „neamerican” ca Biden să anuleze conducta Keystone XL cu „o lovitură de stilou”.

Președintele Joe Biden semnează primele sale ordine executive, inclusiv unul care anulează permisele federale ale conductei Keystone XL, la Casa Albă pe 20 ianuarie 2021.

Președintele Joe Biden semnează primele sale ordine executive, inclusiv unul care anulează permisele federale ale conductei Keystone XL, la Casa Albă pe 20 ianuarie 2021.
(AP Photo/Evan Vucci, File)

TC Energy, operatorul conductei Keystone XL, a renunțat în cele din urmă la proiect în iunie 2021, ca urmare a deciziei lui Biden de a-și anula permisele federale. Și anul trecut, un judecător federal a aruncat o contestație legală din partea a aproape două duzini de state, cerând instanței să reintroducă permisele conductei.

Conducta era programată să fie finalizată la începutul acestui an și să transporte încă 830.000 de barili de țiței din Canada în SUA printr-o rețea de conducte existentă, potrivit TC Energy. De asemenea, sa proiectat să creeze mii de locuri de muncă, dintre care multe ar fi fost locuri de muncă sindicale.

JOHN KERRY ÎN APLAUAȚI PE COLEGII DE DAVOS PRESENȚI CA „EXTRATEREȘTRE” PENTRU DORĂ SĂ SALVEZE PLANETA

Departamentul de Energie a lansat un raport mandatat de Congres în decembrie care arată că proiectul ar fi creat între 16.149 și 59.468 de locuri de muncă în construcții care ar fi durat aproximativ doi ani și ar fi avut un impact economic pozitiv între 3,4-9,6 miliarde de dolari. Un contract de muncă de proiect semnat doar în august 2020 a promis că conducta va crea 42.000 de locuri de muncă americane și va oferi 2 miliarde de dolari în salarii totale.

Această fotografie de fișier arată un depozit folosit pentru depozitarea conductelor în Gascoyne, Dakota de Nord, pentru conducta Keystone XL.

Această fotografie de fișier arată un depozit folosit pentru depozitarea conductelor în Gascoyne, Dakota de Nord, pentru conducta Keystone XL.
(Reuters)

„De la anularea Keystone până la încercarea de a anula sobele noastre pe gaz, Joe Biden și-a împins agenda eșuată și nu s-a oprit din prima zi”, a declarat Daniel Turner, fondatorul și directorul executiv al Power the Future, într-o declarație transmisă Fox News. Digital. „Este o coincidență jalnică faptul că, pe măsură ce sosește această aniversare, John Kerry este din nou în Europa ținând prelegeri familiilor noastre.”

„Acțiunea lui Joe Biden a costat zeci de mii de locuri de muncă și miliarde de dolari și fiecare familie americană încă plătește mai mult în fiecare zi”, a adăugat Turner.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Kerry a participat la conferința Forumului Economic Mondial – un summit la care guvernele internaționale și liderii de afaceri se reunesc pentru a discuta despre subiecte, inclusiv schimbările climatice – care are loc săptămâna aceasta în Elveția. El a fost criticat marți după ce a comentat în timpul unui eveniment la summit că eforturile de a salva planeta de schimbările climatice au fost „aproape extraterestre”, având în vedere amploarea lor.

Casa Albă nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *