Novak Djokovic îl roagă cu înverșunare pe arbitrul de la Australian Open să-l îndepărteze pe interlocutor: „Beat din minți”

Novak Djokovic a rugat cu furie un arbitru de scaun să îndepărteze un tăgăduitor în timpul meciului său din turul al doilea de la Australian Open joi, după ce a susținut că bărbatul era „beat din minți”.

Momentul exploziv a venit în timpul celui de-al patrulea set al meciului său împotriva francezului Enzo Couacaud, în urma unor întreruperi repetate ale unui spectator, care se afla într-un grup îmbrăcat în celebrul personaj de carte pentru copii „Unde e Waldo?”

Fanii din mulțime s-au îmbrăcat în „Unde este Waldo?”  costumele sunt văzute în timpul meciului dintre Novak Djokovic și Enzo Couacauo de la Australian Open pe 19 ianuarie 2023, la Melbourne.

Fanii din mulțime s-au îmbrăcat în „Unde este Waldo?” costumele sunt văzute în timpul meciului dintre Novak Djokovic și Enzo Couacauo de la Australian Open pe 19 ianuarie 2023, la Melbourne.
(Darrian Traynor/Getty Images)

În al treilea set, un fan a sărit la Apărarea lui Djokovic, strigând „taci!” la zbuciuma după ce a strigat în timpul serviciului.

MARIA SAKKARI SE FURIE LA DESCHISUL AUSTRALIAN PENTRU ȚILETUL ADVERNATULUI ÎN TIMPUL MECIULUI

Dar campioana de 21 de ori de Grand Slam s-a săturat până în al patrulea set.

Novak Djokovic vorbește cu arbitrul de scaun în timpul meciului său împotriva lui Enzo Couacaud de la Australian Open din Melbourne, pe 19 ianuarie 2023.

Novak Djokovic vorbește cu arbitrul de scaun în timpul meciului său împotriva lui Enzo Couacaud de la Australian Open din Melbourne, pe 19 ianuarie 2023.
(Anthony Wallace/AFP prin Getty Images)

— Îl poți scoate pe tipul ăsta? a întrebat Djokovic în timp ce se apropia de arbitrul de scaun Fergus Murphy.

“Toată noaptea, toată noaptea… și ce ai de gând să faci în privința asta? Vă rog să răspundeți.”

„Glumești de mine”, a râs Djokovic neîncrezător, când Murphy părea să scuture din cap.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

„Știți cine este”, a spus Djokovic, arătând spre mulțime, aparent în direcția interlocutorului. „Tipul este beat din minți. Din primul punct a provocat [me]. Provocator – nu este aici să se uite la tenis. Vrea doar să intre în capul meu. Așa că te întreb, ce ai de gând să faci în privința asta? Ai auzit-o de cel puțin 10 ori. L-am auzit de 50 de ori. Ce ai de gând să faci în privința asta?”

Novak Djokovic se ceartă cu arbitrul de scaun în legătură cu o tăgăduială în timpul Openului Australian de la Melbourne, joi, 19 ianuarie 2023.

Novak Djokovic se ceartă cu arbitrul de scaun în legătură cu o tăgăduială în timpul Openului Australian de la Melbourne, joi, 19 ianuarie 2023.
(AP Photo/Aaron Favila)

Djokovic a continuat să-și pledeze cazul, cerând oficialului să obțină securitate pentru a scoate ventilatorul dar aparent a plecat înfrânt.

Dar fanul, împreună cu ceilalți „Waldo”, au fost în cele din urmă abordați de securitate și îndepărtați.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Fanii din mulțime s-au îmbrăcat în „Unde este Waldo?”  costumele sunt văzute în timpul meciului Djokovic-Couacauo de la Rod Laver Arena în timpul Australian Open pe 19 ianuarie 2023, la Melbourne.

Fanii din mulțime s-au îmbrăcat în „Unde este Waldo?” costumele sunt văzute în timpul meciului Djokovic-Couacauo de la Rod Laver Arena în timpul Australian Open pe 19 ianuarie 2023, la Melbourne.
(Darrian Traynor/Getty Images)

Djokovic ar câștiga meciul cu 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-0, dar continuă să lupte prin ceea ce a dezvăluit că a fost o accidentare semnificativă a hamstringului.

“Sunt îngrijorat. Adică, nu pot spune că nu sunt. Am motive să fiu îngrijorat”, a spus el după meci. “Există două opțiuni: Lasă-l sau continuă. Așa că voi continua.”

Associated Press a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *