Pașii tăi sunt complet îndreptați spre obiectivele tale de fitness pentru 2023?

Să ieși și să faci mișcare în fiecare zi este bun pentru sănătatea ta, chiar dacă mergi doar la plimbare.

Pentru a obține rezultatele pe care le căutați, un lucru important este că obțineți numărul corect de pași. Există câțiva factori pentru a calcula acel număr exact, inclusiv vârsta, greutatea și multe altele.

Puteți folosi un ceas inteligent pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness.

Puteți folosi un ceas inteligent pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness.
(CyberGuy.com)

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Care este numărul magic de pași pentru a scăpa de greutate?

Studiile arată că mersul pe jos de la 3.800 de pași până la 10.000 de pași în fiecare zi poate reduce riscul de obezitate, hipertensiune arterială, demență, apnee în somn și multe alte afecțiuni de sănătate care se dezvoltă de obicei mai târziu în viață.

Cu cât luați mai mulți pași, cu atât este mai probabil să reduceți aceste riscuri pentru sănătate. Cu toate acestea, depășirea a 10.000 de pași poate duce la scăderea acestor efecte, așa că este important să nu vă efortați excesiv. Cel mai bun mod de a vă urmări pașii cu acuratețe este folosirea unui ceas inteligent, iar mai jos avem toate informațiile de care aveți nevoie despre aceștia.

Urmăriți pașii pe smartphone-ul dvs.

Urmăriți pașii pe smartphone-ul dvs.
(CyberGuy.com)

Cum funcționează ceasurile inteligente?

Ceasurile inteligente au o tehnologie genială încorporată, care le permite să urmărească cu exactitate cât de multă muncă fizică desfășurați. Ei fac acest lucru folosind un accelerometru cu 3 axe pentru a vă număra pașii.

Se calculează trei componente ale mișcării: înainte, verticală și laterală. În timp ce sunteți în mișcare, un senzor vă va urmări accelerația folosind aceste trei axe, iar acesta va comunica contorului de pași numărul de pași pe care îi faceți.

FITNESS ESCĂ? RUȘINEREA REZOLUȚILOR DE ANUL NOU DE LA GYM EQUINOX RIDĂ SPRINCEENELE EXPERȚILOR ÎN EXERCIȚII

Contorul de pași calculează pașii de pe axa x, axa y sau axa z, în funcție de care modificarea accelerației axei este cea mai mare. Dacă modificările în accelerație sunt prea mici, contorul de pași le va elimina.

Ceasurile inteligente sunt suficient de precise pentru a fi utile pentru majoritatea oamenilor în majoritatea scopurilor, în funcție de ceea ce cauți. Aproape toate instrumentele de fitness vă numără pașii și distanța parcursă și este din ce în ce mai obișnuit să măsurați ritmul cardiac.

Cum îmi fac Apple Watch să-mi urmărească pașii?

Aplicația Activitate de pe Apple Watch.

Aplicația Activitate de pe Apple Watch.
(CyberGuy.com)

  • Asigurați-vă că Aplicație de activitate este instalat pe Apple Watch
  • Pune-ți Apple Watch și purtați-l pe tot parcursul zilei
  • Pașii pe care îi faceți vor fi urmăriți automat de ceas senzor pedometru și vor fi înregistrate în Aplicație de activitate
  • Puteți vizualiza dvs număr de pașiprecum și alte valori de fitness, prin deschiderea Aplicație de activitate la ceas sau sconectați-l cu aplicația iPhone Health
Folosind Apple Watch pentru a număra pașii.

Folosind Apple Watch pentru a număra pașii.
(CyberGuy.com)

Unii oameni confundă aplicația „Activitate” cu aplicația „Fitness”. Pentru a fi clar, aplicația „Fitness” nu este o aplicație independentă furnizată de Apple. Face parte din aplicația „Activitate” de pe Apple Watch. Vă permite să vă urmăriți activitatea zilnică și antrenamentele și oferă recomandări personalizate pentru antrenamente și realizări. Aplicația de fitness le permite oamenilor să stabilească și să urmărească obiective și să își vadă istoricul activităților.

UITAȚI ACEA REZOLUȚIE DE ANUL NOU – ÎNCERCAȚI „RESETAREA DE LUNI” ÎN LOC

Dacă uitați să porți Apple Watch, îți poți urmări pașii purtând iPhone-ul cu tine. Datele vor fi sincronizate cu aplicația dvs. Health, care poate fi găsită pe iPhone.

Cum îmi fac ceasul Google Pixel să-mi urmărească pașii?

Contorul de pași Google.

Contorul de pași Google.
(CyberGuy.com)

Pentru a vă urmări pașii pe un ceas Google Pixel, va trebui să aveți aplicația Google Fit instalat pe ceas și asigurați-vă că este sincronizat corect cu telefonul dvs.

Odată ce aplicația este configurată, puteți începe să vă urmăriți pașii apăsând pe butonul din mijloc de pe partea laterală a ceasului pentru a deschide meniul principal și apoi selectați „Începeți urmărirea” sub “Exercițiu” opțiune.

De asemenea, puteți configura urmărirea pașilor din aplicația Google Fit pe telefonul tau.

Există o mulțime de ceasuri inteligente pe care le puteți folosi pentru a vă urmări pașii. Am făcut cercetările și am adunat patru dintre cele mai bune pe care ar trebui să le luați în considerare.

1. Ceas inteligent Fitbit Versa 2

Fitbits vă ajută să vă mențineți fitness-ul pe drumul cel bun.

Fitbits vă ajută să vă mențineți fitness-ul pe drumul cel bun.
(CyberGuy.com)

CAMERON DIAZ IMPARTEAZĂ SFATURI DE MOTIVAȚIE ȘI BUNĂSTRARE 2023, INCLUSIV DANSUL GOD: „TREBUIE DOAR TREBUIE S— TERMINAT”

Fitbit vă poate urmări pașii și vă poate oferi un raport zilnic personalizat care vă va aduce mai aproape de obiectivele dvs., ținând cont de sănătatea și siguranța dvs. De asemenea, oferă funcții precum Fitbit Pay, unde puteți adăuga informațiile cardului dvs. de credit și puteți plăti în magazine folosind ceasul dvs. și o funcție de gestionare a stresului cu meditații de respirație ghidate.

Și cea mai bună parte este că durata de viață a bateriei poate dura până la șase zile fără încărcare. La momentul publicării, acest produs avea peste 152.000 de evaluări globale, 78% acordând produsului 5 stele.

Obțineți ceasul inteligent Fitbit Versa 2 pentru sănătate și fitness cu ritm cardiac, muzică și Alexa încorporate

2. Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 vă poate urmări pașii.

Apple Watch Series 8 vă poate urmări pașii.
(CyberGuy.com)

Apple Watch Series 8 nu este doar un urmăritor de pași, ci este și rezistent la apă. Vine cu detectarea căderilor și a accidentelor și are o funcție SOS de urgență în cazul în care aveți nevoie de asistență.

Este ceasul perfect pentru cei care caută aventură în aer liber, deoarece este, de asemenea, rezistent la înot și vine cu un senzor de temperatură. Acceptă chiar și Configurarea familiei, astfel încât să vă puteți conecta cu membrii familiei care nu au iPhone-uri.

Obțineți Apple Watch seria 8

3. Samsung Galaxy Watch 4

Un smartwatch Samsung Galaxy.

Un smartwatch Samsung Galaxy.
(CyberGuy.com)

4. Ceas inteligent FOSSIL Gen 6 Wellness Edition

Ceasul inteligent FOSSIL vă poate urmări, de asemenea, pașii.

Ceasul inteligent FOSSIL vă poate urmări, de asemenea, pașii.
(CyberGuy.com)

VIDEO VIRAL CAPTURĂ CERTA VIOLENTĂ ÎNTRE DOI IRIGĂTORI LA SALĂ

Ceasul inteligent FOSSIL vă urmărește pașii și, de asemenea, vă avertizează atunci când primiți mesaje text, e-mailuri, notificări pe rețelele sociale, actualizări meteo, actualizări ale calendarului și multe altele. Are diverse funcții Google, cum ar fi Google Pay, Google Assistant și funcționalitate GPS.

Obțineți ceasul inteligent FOSSIL Gen 6 Wellness Edition

Ce se întâmplă dacă am nevoie de motivație suplimentară pentru a-mi atinge obiectivele pas?

Frumusețea de a trăi într-o lume cu tehnologie este că există aproape o aplicație pentru orice. Iată câteva aplicații pe care le puteți descărca acum pentru a vă ajuta să vă urmăriți obiectivele:

Aplicația Strides

Cu peste 14.000 de recenzii și o evaluare de 4,8 stele, Strides s-a dovedit a fi o aplicație excelentă de urmărire a obiectivelor. Este gratuit de descărcat și vă permite să urmăriți orice, de la obiceiuri bune și rele până la obiectivele pe care doriți să le atingeți. Vă permite să setați mementouri pentru a vă considera responsabil și vă oferă diagrame cu progresul dvs. pentru a vă menține motivat.

Strides ajută la construirea obiceiurilor și la atingerea obiectivelor.

Strides ajută la construirea obiceiurilor și la atingerea obiectivelor.
(CyberGuy.com)

Aplicația Way of Life

Way of Life are peste 4.000 de recenzii și o evaluare impresionantă de 4,8 stele. Vă permite să alegeți o acțiune de obiectiv, iar aplicația vă va trimite alerte zilnic pentru a vă reaminti să țineți pasul cu acest obiectiv. Aplicația oferă, de asemenea, o mulțime de statistici, inclusiv diagrame, o funcție de lanț și linii de tendințe, astfel încât să puteți vedea ratele de progres.

Modul de viață ajută la urmărirea obiceiurilor.

Modul de viață ajută la urmărirea obiceiurilor.
(CyberGuy.com)

ÎNtinderea face parte din rutina ta ÎN NOUL AN? IATA CUM SĂ FACEȚI CORRECT

Aplicația Habit Tracker iOS & Android

Habit Tracker este o aplicație de urmărire cu peste 49.000 de recenzii și o evaluare excelentă de 4,8 stele. Este menit să vă ajute să vă construiți obiceiuri bune și să vă atingeți obiectivele amintindu-vă de acele obiective atunci când este necesar și vă oferă statistici, note și diagrame, astfel încât să puteți avea o viziune completă asupra cât de mult progresați în fiecare zi. Puteți chiar să optați pentru funcția de obiceiuri de grup, care vă permite să stabiliți și să urmăriți obiectivele cu prietenii.

Urmăriți-vă obiceiurile cu acest instrument.

Urmăriți-vă obiceiurile cu acest instrument.
(CyberGuy.com)

Aplicația ATracker

ATracker este o altă aplicație grozavă cu o evaluare de 4,7 stele și peste 2.000 de recenzii. Scopul principal al ATracker este de a ajuta oamenii să-și facă o idee clară despre cum își petrec timpul.

Vă ajută să gestionați timpul pentru a fi extra productiv și a nu pierde timpul cu activități inutile. Începeți prin a vă urmări timpul cu toate activitățile pe care le faceți. Apoi aplicația vă va oferi o diagramă circulară, astfel încât să aveți o imagine vizuală a cât timp petreceți făcând fiecare activitate. De asemenea, veți putea vizualiza activitățile dvs. zilnic, săptămânal și lunar.

Iată o altă modalitate de a vă urmări obiectivele de activitate.

Iată o altă modalitate de a vă urmări obiectivele de activitate.
(CyberGuy.com)

Cum să faci mai mulți pași, odată ce ai aplicația și ceasul

Există câteva modalități super-ușoare de a adăuga mai mulți pași la rutina ta zilnică. Iată o listă cu moduri prin care vă puteți atinge rapid obiectivele pasului:

  • Luați scările
  • Parcați departe de destinație
  • Optează pentru transportul public
  • Luați pauze active de la locul de muncă
  • Mergeți pe loc în timp ce nu aveți ce face
  • Fă mersul pe jos un obicei zilnic

Ce ceas și ce aplicație vă place cel mai mult pentru a vă ajuta să vă urmăriți pașii? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *