Rep. Florida Greg Steube internat după căderea de pe acoperiș: raport

Rep. Florida Greg Steube a fost transportat la un spital miercuri după-amiază după ce a căzut de pe un acoperiș.

“Congresmanul Steube a fost implicat într-un accident pe proprietatea sa în această după-amiază târziu și a suferit mai multe răni. Vom oferi actualizări suplimentare atunci când este posibil. Vă rugăm să vă rugați pentru congresman și familia lui”, a declarat echipa lui Steube într-un comunicat pe Twitter.

Vicepreședintele GOP din Florida, Christian Ziegler, a distribuit o actualizare despre Steube miercuri seara târziu.

Reprezentantul Greg Steube, un republican din Florida, ascultă în timpul unei audieri a subcomisiei judiciare a Camerei de la Washington, DC, SUA, miercuri, 29 iulie 2020. (Mandel Ngan/AFP/Bloomberg via Getty Images)

Reprezentantul Greg Steube, un republican din Florida, ascultă în timpul unei audieri a subcomisiei judiciare a Camerei de la Washington, DC, SUA, miercuri, 29 iulie 2020. (Mandel Ngan/AFP/Bloomberg via Getty Images)

„Tocmai am auzit că, deși congresmanul @RepGregSteube este încă în spital, se descurcă bine. Am auzit o mare ușurare”, a scris Ziegler pe Twitter.

GREG STEUBE: „ABSOLUT ATROC” DE A TRATA MEMBRII SERVICIULUI ÎN ACEST MOD

El a continuat: „Țara noastră, statul și comunitatea locală au nevoie de el să se recupereze și să se întoarcă la lupta pentru noi în Congres cât mai curând posibil”.

REP GREG STEUBE: REPUBLICANUL CASEI VA CITA OAMENI ȘI VA PUNE ÎNTREBĂRI DIRE DESPRE DOCUMENTELE CLASIFICATE BIDEN

Conform Politica din Florida, care a citat surse locale, congresmanul republican a căzut de pe acoperișul casei sale miercuri și a fost transportat de urgență la un spital local din Sarasota, Florida.

Reprezentantul în vârstă de 44 de ani deservește districtul 17 al Congresului din Florida, care conține suburbiile exterioare Sarasota și Fort Myers prin Everglades.

CLICK AICI PENTRU APLICIA FOX NEWS

Steube este congresman din 2019 și anterior a servit trei mandate în Camera Reprezentanților din Florida, precum și doi ani în Senatul Florida până în 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *