Un analist din NHL spune că Ivan Provorov se poate „implica” în războiul dintre Rusia și Ucraina, după ce a refuzat tricoul gay pride

Marți seara, Ivan Provorov de la Philadelphia Flyers a refuzat să poarte un tricou de încălzire a mândriei gay la Pride Night a echipei, invocând convingeri religioase.

Mișcarea lui Provorov a strâns multe critici, chiar și din partea reporterilor NHL.

În ediția de miercuri a „NHL Now” de pe rețeaua NHL, reporterul senior EJ Hradek i-a dat lui Provorov, care este rus, un ultimatum.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Joel Farabee # 86, Rasmus Ristolainen # 55, Carter Hart # 79 și Cam York # 45 din Philadelphia Flyers patinează în timpul încălzirilor înainte de meciul lor împotriva Anaheim Ducks la Wells Fargo Center pe 17 ianuarie 2023 în Philadelphia, Pennsylvania.  Flyers poartă tricouri în ediție limitată în timpul încălzirilor pentru a sărbători noaptea Mândriei în această seară.

Joel Farabee # 86, Rasmus Ristolainen # 55, Carter Hart # 79 și Cam York # 45 din Philadelphia Flyers patinează în timpul încălzirilor înainte de meciul lor împotriva Anaheim Ducks la Wells Fargo Center pe 17 ianuarie 2023 în Philadelphia, Pennsylvania. Flyers poartă tricouri în ediție limitată în timpul încălzirilor pentru a sărbători noaptea Mândriei în această seară.
(Len Redkoles / NHLI prin Getty Images)

„Ivan Provorov poate urca într-un avion în orice zi dorește și se poate întoarce într-un loc în care se simte mai confortabil, poate lua mai puțini bani și își poate continua viața așa, dacă este atât de problematic pentru el…”, a spus Hradek. „Dacă aceasta este o problemă atât de mare pentru el, poate să se asimileze în grupul său de coechipieri, în comunitate și aici, în această țară, este în regulă. Ascultă, poți simți cum vrei. Dar frumusețea este, dacă Te deranjează atât de mult, există întotdeauna o șansă să pleci, să te întorci acolo unde te simți mai confortabil – înțeleg că există un fel de conflict acolo, poate să te implici.”

Analiștii Stu Grimson, EJ Hradek și gazda Lauren Gardner participă la meciul 4 din finala Cupei Stanley NHL 2022 dintre Colorado Avalanche și Tampa Bay Lightning pe Amalie Arena, pe 22 iunie 2022, în Tampa, Florida.

Analiștii Stu Grimson, EJ Hradek și gazda Lauren Gardner participă la meciul 4 din finala Cupei Stanley NHL 2022 dintre Colorado Avalanche și Tampa Bay Lightning pe Amalie Arena, pe 22 iunie 2022, în Tampa, Florida.

SCRIITORUL ESPN CHEAMĂ JUCĂTORUL FLYERS PENTRU PURTARE TRICO PENTRU SPRIJINĂ A MILITARULUI, DAR SĂ SĂRTĂ PULVORUL LGBTQ

Provorov a fost etichetat „homofob” pentru mișcare, în ciuda faptului că a spus că „respectează”.[s] tuturor si respect[s] alegerile tuturor.”

“Alegerea mea este să rămân fidel mie și religiei mele. Asta este tot ce voi spune”, a spus el după meci.

Într-o declarație lansată marți seara, Flyers a spus că sunt „angajați pentru incluziune și sunt mândri să sprijine comunitatea LGBTQ+.

„Mulți dintre jucătorii noștri sunt activi în sprijinul lor pentru organizațiile locale LGBTQ+ și am fost mândri să găzduim din nou Noaptea Mândriei anuale în acest an”, au spus aceștia. „Flyers vor continua să fie susținători puternici ai incluziunii și a comunității LGBTQ+”.

Ivan Provorov #9 din Philadelphia Flyers patinează cu pucul pe lângă Max Jones #49 din Anaheim Ducks în timpul celei de-a treia perioade la Wells Fargo Center pe 17 ianuarie 2023 în Philadelphia, Pennsylvania.

Ivan Provorov #9 din Philadelphia Flyers patinează cu pucul pe lângă Max Jones #49 din Anaheim Ducks în timpul celei de-a treia perioade la Wells Fargo Center pe 17 ianuarie 2023 în Philadelphia, Pennsylvania.
(Tim Nwachukwu / Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Antrenorul principal John Tortorella a spus că ar fi fost „nedrept” să-l pun pe Provorov pentru convingerile sale, adăugând că îl respectă pe Provorov pentru „întotdeauna [being] fidel cu sine însuși.”

Liga a declarat miercuri că „jucătorii sunt liberi să decidă ce inițiative să susțină și continuăm să le încurajăm vocile și perspectivele asupra problemelor sociale și culturale”.

Liga nu a răspuns solicitării Fox News Digital de a comenta cu privire la sentimentele lui Hradek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *