Usain Bolt susține că aproape toate cele peste 12 milioane de dolari din contul de investiții private au fost șters după „un act grav de fraudă”

Avocații sprinterului de record mondial Usain Bolt susțin că aproape toți banii săi dintr-un cont la o firmă privată de investiții lipsesc.

Contul lui Bolt este acum la doar 12.000 USD, după ce deținea inițial 12,8 milioane USD.

„Dacă acest lucru este corect și sperăm că nu este, atunci s-a comis un act grav de furt prin fraudă sau o combinație a ambelor ambele împotriva clientului nostru”, au spus avocații lui Bolt într-o scrisoare către Associated Press.

Usain Bolt din Jamaica sărbătorește câștigarea medaliei de aur în finala de ștafetă masculină de 4x100 metri în timpul competițiilor de atletism ale Jocurilor Olimpice de vară din 2016 de pe stadionul olimpic din Rio de Janeiro, Brazilia, vineri, 19 august 2016.

Usain Bolt din Jamaica sărbătorește câștigarea medaliei de aur în finala de ștafetă masculină de 4×100 metri în timpul competițiilor de atletism ale Jocurilor Olimpice de vară din 2016 de pe stadionul olimpic din Rio de Janeiro, Brazilia, vineri, 19 august 2016.
(AP Foto/Martin Meissner)

Avocații spun că vor lua măsuri civile și penale dacă banii nu vor fi returnați în următoarele 10 zile.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Comisia pentru Servicii Financiare din Jamaica investighează Stocks & Securities Limited, firma în cauză.

Usain Bolt din Jamaica sărbătorește câștigarea medaliei de aur în finala masculină de 200 de metri în timpul Jocurilor Olimpice de vară din 2016 de la Rio de Janeiro, Brazilia.

Usain Bolt din Jamaica sărbătorește câștigarea medaliei de aur în finala masculină de 200 de metri în timpul Jocurilor Olimpice de vară din 2016 de la Rio de Janeiro, Brazilia.
(AP Photo/David J. Phillip, File)

ANALISTUL NHL SPUNE că IVAN PROVOROV SE POATE „IMPLICA” ÎN RĂZBOIUL RUSIA-UCRAINA DUPĂ A REFUZĂ TRICOULUI DE MANDRIE GAY

„Înțelegem că clienții sunt nerăbdători să primească mai multe informații și vă asigurăm că monitorizăm îndeaproape problema pe parcursul tuturor pașilor necesari și ne vom alerta clienții cu privire la rezoluție de îndată ce aceste informații vor fi disponibile”, a spus comisia.

Avocații lui Bolt au trimis scrisoarea luni, în aceeași zi în care Comisia pentru Servicii Financiare din Jamaica a anunțat că investighează firma. O zi mai târziu, autoritățile financiare au declarat că își asumă conducerea temporară a firmei de investiții private. Este permis să funcționeze în continuare, dar necesită aprobarea guvernului pentru orice tranzacție.

Usain Bolt din Jamaica sărbătorește după ce a ancorat echipa la medalia de aur la ștafeta 4x100 m masculin la Campionatele Mondiale de atletism de pe stadionul Bird's Nest din Beijing, sâmbătă, 29 august 2015.

Usain Bolt din Jamaica sărbătorește după ce a ancorat echipa la medalia de aur la ștafeta 4×100 m masculin la Campionatele Mondiale de atletism de pe stadionul Bird’s Nest din Beijing, sâmbătă, 29 august 2015.
(AP Foto/Darron Cummings)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Bolt deține recordurile la 100 și 200 de metri (9,58 și, respectiv, 19,19 secunde) și face parte din echipa de 4×100 care a rulat o cursă record mondial de 36,84 secunde la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012.

Associated Press a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *