Actriță „Neplanificată”: Pro-life are grijă de bebeluși înainte și după naștere

Actrița Ashley Bratcher, care a jucat în filmul “Neplanificat,” a spus vineri că există o „povestire falsă” conform căreia mișcarea pro-viață îi sprijină numai pe bebeluși înainte de a se naște.

„Aceasta este o dovadă chiar aici”, a spus Bratcher la Fox News Digital la Marșul pentru viață din Washington, DC „Luptăm pentru mai mult decât interzicerea avortului. Există dovezi că suntem alături de mame la sarcină și nu numai. Este o narațiune falsă”.

Vineri a marcat cel de-al 50-lea Marș anual pentru viață la Washington, DC, care are loc cu ocazia aniversării hotărârii Curții Supreme Roe v. Wade, care a fost anulată anul trecut.

MIDIUNEA PRO-LIFERS LA AL 50-lea MARȘ ANUAL PENTRU VIAȚĂ

Actrița Ashely Bratcher pozează cu membrii Salvați berzele la cea de-a 50-a ediție anuală a Marșului pentru viață din Washington, DC

Actrița Ashely Bratcher pozează cu membrii Salvați berzele la cea de-a 50-a ediție anuală a Marșului pentru viață din Washington, DC
(Fox News Digital)

Bratcher a jucat-o pe Abby Johnson în filmul pro-life „Unplanned”. Personajul ei a trecut de la un regizor la Planned Parenthood la un lider pro-life. Bratcher a spus că lupta pentru a pune capăt avortului a început abia după Roe America.

„Cred că este un an de sărbătoare”, a spus Bratcher pentru Fox News Digital. “Aceasta este o oportunitate de a sărbători tot ceea ce am lucrat de-a lungul anilor. Și încă cred că mai este o mare luptă de purtat.”

50 DE MARTIE PENTRU VIAȚĂ ÎNCEPE DUPĂ RĂSTOAREA LUI ROE V. WADE

Ashley Bratcher joacă în filmul pro-life "neplanificat," care spune povestea lui Abby Johnson.

Ashley Bratcher joacă în filmul pro-life „Unplanned”, care spune povestea lui Abby Johnson.
(Pure Flix)

Statele republicane au luat măsuri pentru a restricționa avortul după ce Curtea Supremă a decis în acest sens Dobbs v. Jackson Women’s Health Organization decizia că acestea pot avea dreptul de a reglementa procedura. Interdicții complete au fost adoptate în 13 state, un stat a limitat avortul în primele șase săptămâni de sarcină, iar alte patru au limitat procedura la primele 15 până la 18 săptămâni.

Participanții și vorbitorii la March for Life au subliniat necesitatea de a se concentra pe îngrijirea mamelor aflate în nevoie, deoarece accesul la avort este restricționat. Gina Tomes este directorul vieții de familie pentru Bethlehem Home, care oferă mamelor nevoiașe adăpost peste noapte, hrană și îngrijire de zi cu zi înainte și după nașterea copiilor.

„Prin intervenția în viața unei femei, doar înconjurând-o cu îngrijirea, dragostea și serviciile adecvate – le schimbă viața”, a spus Tomes pentru Fox News Digital. “Fiecare mic ajută la planificarea strategică pentru viitorul și întemeierea lor. Am văzut minuni întâmpinându-se zilnic. Lucrăm cu femei care depășesc dependența, terminăm fără adăpost, luptăm împotriva sărăciei. Alegând viața care este posibilă.”

BEN WATSON ÎN PRIMUL MARTIE PENTRU VIAȚĂ DE LA RĂSTOAREA ROE: „ÎNCĂ MUNCA DE FĂCUT”

Mitingul pro-viață la cel de-al 50-lea Marș anual pentru viață.

Mitingul pro-viață la cel de-al 50-lea Marș anual pentru viață.

Bratcher a participat la Marșul pentru viață cu Salvați berzele, o organizație care instalează autobuze în afara clinicilor de avort, unde femeile pot primi teste de sarcină, ecografii și alte îngrijiri. Voluntarii încurajează femeile să facă o ecografie, astfel încât să poată auzi bătăile inimii copilului lor și să opteze pentru a-și naște copiii. Bratcher a spus că speră să vadă mai multe organizații ca aceasta să ofere informații femeilor însărcinate care au nevoie.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Acum există o nevoie mai mare de a fi capabil să ieșim acolo și să servim într-o capacitate care să rezolve o nouă problemă”, a declarat Bratcher pentru Fox News Digital. „Mi-ar plăcea să văd mai multă legislație care prevede adoptarea. Sau aspecte de sănătate mintală care susțin asta. Sau reforma asistenței maternale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *