Afiliat din liga minoră Diamondbacks promovează o femeie pentru a deveni managerul echipei

Hillsboro Hops, afiliatul High-A al Arizona Diamondbacks, l-a promovat pe Ronnie Gajownik pentru a fi managerul lor pentru sezonul 2023.

Gajownik este a doua femeie care a fost manager în baseballul profesionist – Low-A Tampa Tarpons de la New York Yankees a angajat-o pe Rachel Balkovec să-și conducă clubul anul trecut.

Gajownik este acum prima femeie care a fost manager la nivel High-A.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Sigla Arizona Diamondbacks este văzută în timpul unui joc dintre Chicago Cubs și Diamondbacks la Chase Field din Phoenix, pe 26 aprilie 2019.

Sigla Arizona Diamondbacks este văzută în timpul unui joc dintre Chicago Cubs și Diamondbacks la Chase Field din Phoenix, pe 26 aprilie 2019.
(Kevin Abele/Icon Sportswire prin Getty Images)

„Este grozav pentru această oportunitate, în special cu Diamondbacks”, a spus Gajownik într-un comunicat. „Mi-au văzut potențialul în mine ca antrenor și ca persoană, și apoi, evident, au luat această șansă cu mine anul trecut. Așa că această oportunitate înseamnă foarte mult pentru mine. Sper că toți cei care s-au implicat cu mine și, de asemenea, sperăm că toate fetițele. iar femeile care văd asta știu că, dacă ești calificat, o poți face. Și… asta este tot ce trebuie să fii. Dacă ești calificat, poți merge înainte și faci orice ești pasionat despre.”

„În numele întregii organizații, o felicităm pe Ronnie pentru această etapă semnificativă, deoarece devine a doua femeie manager de echipă din Minor League Baseball și la cel mai înalt nivel de dezvoltare”, a declarat președintele echipei și CEO-ul Arizona, Derrick Hall. „Așteptăm cu nerăbdare să asistăm la creșterea ei continuă în dezvoltarea jucătorilor, pe măsură ce modelează și dezvoltă viitoarele vedete ale D-backs, continuând în același timp să fie un punct extraordinar de mândrie pentru întreprindere.”

Directorul fermei Diamondbacks, Josh Barfield, a citat calitățile de conducere și experiența lui Gajownik cu baseball-ul pentru motivul pentru care a primit postul. Ea a servit ca antrenor de primă bază pentru Double-A Amarillo Sod Poodles anul trecut, după ce antrenorul de primă bază Javier Colina a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Vedere generală a Chase Field din Phoenix înainte de un meci dintre St. Louis Cardinals și Arizona Diamondbacks pe 29 mai 2021.

Vedere generală a Chase Field din Phoenix înainte de un meci dintre St. Louis Cardinals și Arizona Diamondbacks pe 29 mai 2021.
(Ralph Freso/MLB Photos prin Getty Images)

CAMPIONUL AL BATTINGULUI S-A TREMBUIT CU MARLINI PENTRU A SCOLARĂ ROTAȚIA: RAPOARTE

„A fost doar cunoștințele ei despre joc”, a spus Barfield. „A avut un fundal de joacă. Și felul în care este capabilă să comunice – foamea pe care o avea, dorința de a învăța și de a crește – totul a ieșit în evidență.”

Gajownik a petrecut sezonul 2021 ca asistent video cu Hillsboro și a câștigat o medalie de aur la Pan-American 2015, ca parte a echipei de baseball feminin a echipei SUA. Toamna trecută, ea a antrenat Salt River Rafters în Arizona Fall League.

„Ea a ieșit acolo și i-a luat aproximativ două secunde să se încadreze în grup”, a adăugat Barfield despre Gajownik care sa alăturat staff-ului Double-A în ultimul moment anul trecut. „Ea a făcut o treabă grozavă lucrând cu băieții din Amarillo. Este atât de ușoară în privința ei, în felul în care se conectează cu oamenii. Cred că unii dintre cei mai buni antrenori – evident că au conținut bun și ea are asta. Dar și eu. cred că sunt niște conectori incredibili și ea este cu siguranță unul dintre aceștia. Ea dă dovadă de leadership, arată inițiativă.”

O vedere detaliată a siglei Arizona Diamondbacks pe o pălărie purtată de un jucător înainte de un meci împotriva San Francisco Giants la Oracle Park din San Francisco, pe 23 august 2020.

O vedere detaliată a siglei Arizona Diamondbacks pe o pălărie purtată de un jucător înainte de un meci împotriva San Francisco Giants la Oracle Park din San Francisco, pe 23 august 2020.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Știu că, dacă tatăl meu m-a scos miercuri de la școală și am merge la un meci de baseball și aș vedea o antrenoare pe teren, știu că joi viața mea s-ar fi schimbat în traiectoria în care vreau să ajungă. du-te”, a spus Gajownik. „Așadar, aspectul vizibilității este uriaș, pentru că, din nou, le arată fetițelor și le arată femeilor că spargem tavanul de sticlă și lăsăm pesmet pentru toată lumea în urma noastră pentru ca să continuăm să adăugăm la el pentru a vedea. cât de departe putem merge”.

Hops a trecut cu 60-70 sezonul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *