Aliatul DeSantis avertizează împotriva donațiilor către „Ready for Ron”, deoarece PAC intenționează să cheltuiască 3,3 milioane USD pe reclame

Un comitet de acțiune politică cunoscut sub numele de Ready for Ron a declarat joi că intenționează să cheltuiască mai mult de 3 milioane de dolari în lunile următoare pentru a stimula profilul național deja proeminent al guvernatorului Ron DeSantis și pentru a organiza o campanie la nivel de bază în cazul în care republicanul din Florida lansează o ofertă pentru GOP 2024. nominalizare prezidenţială.

Dar DeSantis, care în noiembrie a fost reales în majoritate covârșitoare și se concentrează asupra sesiunii legislative din Florida, pe măsură ce al doilea mandat al său începe, nu are nimic de-a face cu acest PAC. Și echipa sa politică indică o notă din vara trecută în care se spunea că contribuțiile la PAC neafiliat „nu-l avantajează pe guvernatorul DeSantis sau realegerea sa”.

O sursă apropiată operațiunii politice a guvernatorului a declarat pentru Fox News că „acest lucru nu îl ajută pe Ron DeSantis. Este o greșeală – simplu și simplu”.

Nota de la echipa lui DeSantis a evidențiat că comitetul „se implică, aparent, într-o campanie media agresivă pentru a se promova, difuzând reclame politice și solicitând în mod activ contribuții de la susținătorii guvernatorului DeSantis”.

LEGISLATII GOP MICHIGAN ÎL ÎNDEMĂ PE DESANTIS SĂ CANDIDEAZĂ LA PREŞEDINTE

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, ține un discurs de victorie după ce l-a învins pe candidatul democrat la guvernator Charlie Crist, în timp ce soția Casey DeSantis se uită la petrecerea sa de veghe în noaptea alegerilor, 8 noiembrie 2022, în Tallahassee, Florida

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, ține un discurs de victorie după ce l-a învins pe candidatul democrat la guvernator Charlie Crist, în timp ce soția Casey DeSantis se uită la petrecerea sa de veghe în noaptea alegerilor, 8 noiembrie 2022, în Tallahassee, Florida
(Getty Images)

„În realitate, PAC preia activ resurse financiare departe de la guvernatorul DeSantis și eforturile sale de realegere. Deși sunt posibil bine intenționate, aceste tipuri de organizații tind să canibalizeze sprijinul care ar fi oferit în mod normal candidatului în mod direct”, a susținut consilierul juridic al campaniei de realegere a DeSantis 2022, Benjamin Gibson, în memoriul.

TRUMP E INTRA, DAR UNDE SUNT TOTI CEILALTI? DE CE CURSA PREZIDENȚIALĂ GOP 2024 ÎNCEPE LENT

Ready for Ron s-a format în mai și îl include pe veteranul consultant republican Ed Rollins ca strateg șef. Joi, a depus documente la Comisia Electorală Federală, dezvăluind că intenționează să cheltuiască 3,3 milioane de dolari în următoarele șase luni pentru o campanie publicitară TV națională și pentru promoții prin telefon, e-mail și digitale.

Guvernatorul, un fost congresman, și-a văzut popularitatea crescând în rândul conservatorilor din toată țara în ultimii trei ani, datorită respingerii sale forțate împotriva restricțiilor pandemiei de coronavirus și acțiunilor sale agresive ca războinic al culturii conservatoare care urmărește mass-media și corporații.

Timp de peste un an, DeSantis a respins în mod obișnuit discuțiile despre o cursă pentru Casa Albă în 2024, în timp ce se concentra pe realegerea sa la guvernator. Dar el a lăsat câteva indicii în ultimele două luni despre o posibilă candidatură prezidențială, începând cu discursul său privind victoria realegerilor din noiembrie.

CEEA 2024: DESANTIS, PENCE ȘI CELȚI CELALȚI CONCURENȚI POTTENȚIAL PENTRU GOP

Cartea guvernatorului Florida Ron DeSantis "Curajul de a fi liber"

Cartea guvernatorului Florida Ron DeSantis „Curajul de a fi liber”
(Broadside Books)

Guvernatorul, care a rivalizat și chiar l-a eclipsat cu fostul președinte Donald Trump în cadrul unor sondaje din 2024, a promovat deja o legislație în primele zile ale celui de-al doilea mandat care este populară printre conservatorii din Florida și la nivel național. Și, după cum a raportat Fox News, el are un memoriu, „Curajul de a fi liber: Planul Florida pentru renașterea Americii”, care va fi publicat luna viitoare. Scrierea unei cărți este un ritual de trecere pentru mulți potențiali și actuali candidați la președinție.

“Nu cred că va acorda atenție politicii federale decât după încheierea sesiunii legislative. Dar alți potențiali candidați se organizează acum. Există o fereastră de timp aici în care lucrurile trebuie făcute”, Dan Backer, avocat și consilier al lui Ready for Ron, a declarat Fox News.

FIRST ON FOX: DESANTIS MEMOIR PUBLICARE ÎN FEBRUARIE

„Prezentăm mesajele noastre că[Președintele}BidenesteproblemașiRonesteceamaibunăsoluție”aspusBackerElaadăugatcăgrupulsău„construieșteomareinfrastructurădebazăpentrua-lajutasă-lnominalizezeșisă-laleagăNoitransmitemmesajulșiconstruimbazeledecarevaaveanevoieatuncicândvomreușisă-lconvingemsăcandideze”[President}BidenistheproblemandRonisthebestsolutionoutthere”BackersaidHeaddedthathisgroupis”buildingalargegrassrootsinfrastructuretohelpnominateandelecthimWe’reputtingoutthemessageandbuildingthegrassrootsthathe’llneedwhenwearesuccessfulatconvincinghimtorun”

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește cu o mulțime după ce a depus jurământul pentru a-și începe al doilea mandat în timpul unei ceremonii de inaugurare în afara Vechiului Capitoliu, 3 ianuarie 2023, în Tallahassee, Florida.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește cu o mulțime după ce a depus jurământul pentru a-și începe al doilea mandat în timpul unei ceremonii de inaugurare în afara Vechiului Capitoliu, 3 ianuarie 2023, în Tallahassee, Florida.
(AP Foto/Lynne Sladky)

Dar Backer, întrebat despre nota din 2022, a spus că comitetul „nu a cheltuit nici măcar un ban încercând să-l realege ca guvernator pentru că nu eram interesați să facem asta și nu avea nevoie de ajutor. Sondajele au fost clar. Tot ceea ce facem se concentrează pe construirea acestei infrastructuri pentru ca el să candideze la președinte.”

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Comitetelor politice, cum ar fi Ready for Ron, li se interzice, conform regulilor federale de lungă durată, să coordoneze sau să contribuie direct la un candidat sau la campania acestuia. Grupul este unul dintre cele două comitete neafiliate care îi îndeamnă pe DeSantis să candideze pentru funcția de președinte, împreună cu un super PAC numit Ron to the Rescue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *