Căderea de 25 de picioare a reprezentantului Greg Steube văzută de șoferul de livrare care a cerut ajutor: 911 audio

Un șofer de livrare a văzut că reprezentantul Greg Steube, R-Fla., a coborât 25 de picioare de pe o scară la domiciliul său și a sunat la 911 pentru ajutor, conform sunetului apelului obținut de Fox 13 Tampa Bay.

În apelul de urgență de aproape 13 minute, șoferul Darrell Woodie a raportat că Steube era treaz, dar „învinețit” cu multiple răni pe corp, inclusiv la braț și spate.

Steube ar fi tăiat membre ale copacilor pe proprietatea sa din Sarasota, după ce o creangă i-a lovit scara, trântindu-l la 25 de picioare de pământ. Woodie, care este și reprezentant pe teren pentru reprezentantul Vern Buchanan, R-Fla., a spus dispecerului că a văzut căderea.

Congresmanul este de așteptat să-și revină, dar echipa sa a spus că a petrecut noaptea de miercuri în UTI cu „mai multe răni grave” care nu puneau viața în pericol. El a fost mutat din secția de terapie intensivă joi după-amiază.

REP. FLORIDA GREG STEUBE SPITALIZAT DUPĂ CĂDEREA DE PE SCĂRĂ

Rep. SUA Greg Steube, R-Fla., vorbește în timpul unui eveniment de campanie în Sarasota, Florida. Congresmanul din Florida a fost rănit într-un accident la domiciliul său, 18 ianuarie 2023.

Rep. SUA Greg Steube, R-Fla., vorbește în timpul unui eveniment de campanie în Sarasota, Florida. Congresmanul din Florida a fost rănit într-un accident la domiciliul său, 18 ianuarie 2023.
(AP Photo/Chris O’Meara, File)

“Îi dăm toată slava lui Dumnezeu pentru vindecarea lui. Vom avea mai multe de spus pe măsură ce detaliile vor deveni clare despre calendarul recuperării lui”, se arată într-o actualizare pe contul de Twitter al lui Steube.

Woodie a spus că s-a dus la casa lui Steube pentru a-l felicita pentru recenta sa victorie electorală, dar în schimb a văzut căderea. I-a spus dispecerului că nu crede că altcineva este acasă pentru că doar câinii congresmanului au venit la uşă.

La diferite momente ale convorbirii, Steube poate fi auzit în fundal întrebând ce s-a întâmplat. Woodie i-a spus dispecerului că Stuebe părea „amețit”.

A stat la telefon cu dispeceratul până la sosirea primilor interventori.

REPREZENTANT. GREG STEUBE DESPRE REZULTAREA MEDIA PENTRU VICTORIA DESANTIS: „NU ARE NICIUN SENS”

Reprezentantul Greg Steube, un republican din Florida, ascultă în timpul unei audieri a subcomisiei judiciare a Camerei de la Washington, DC, SUA, miercuri, 29 iulie 2020.

Reprezentantul Greg Steube, un republican din Florida, ascultă în timpul unei audieri a subcomisiei judiciare a Camerei de la Washington, DC, SUA, miercuri, 29 iulie 2020.
(Mandel Ngan/AFP/Bloomberg prin Getty Images)

Congresmanul, care se afla într-o poziție cu fața în jos pe pământ, a putut să-l ajute pe Woodie să-și găsească telefonul și să deblocheze o poartă pentru primii respondenți. Echipajele de urgență au sosit în 10 minute.

Miercuri, echipa lui Steube a postat pe Twitter că „face progrese” și „dispus de bine”.

„Suntem recunoscători persoanei care a asistat la cădere și a sunat imediat la 911, precum și Serviciilor de Urgență ale județului Sarasota pentru răspunsul și transportul rapid”, se arată pe Twitter.

CLICK AICI PENTRU APLICIA FOX NEWS

Reprezentantul în vârstă de 44 de ani deservește districtul 17 al Congresului din Florida, care conține suburbiile exterioare Sarasota și Fort Myers prin Everglades.

Steube a fost ales în Camera Reprezentanților în 2018 și tocmai și-a început al treilea mandat la Capitol Hill. Anterior, a servit trei mandate în Camera Reprezentanților din Florida, precum și doi ani în Senatul din Florida până în 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *