Campionul Super Bowl ucide un leu de munte cu arcul și săgeata

Derek Wolfe adaugă la cutia de trofee.

Campioana la Super Bowl 50 a fost rugată să vâneze un leu de munte după ce acesta „făcea ravagii într-un cartier rural” din Colorado.

Leul de munte a ucis doi câini și un căprior catâr, a declarat fostul defensiv Denver Broncos într-o postare pe Instagram.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Derek Wolfe de la Denver Broncos sărbătorește după un sac în al treilea trimestru împotriva lui Carolina Panthers în timpul Super Bowl 50 pe Levi's Stadium, 7 februarie 2016, în Santa Clara, California.

Derek Wolfe de la Denver Broncos sărbătorește după un sac în al treilea trimestru împotriva lui Carolina Panthers în timpul Super Bowl 50 pe Levi’s Stadium, 7 februarie 2016, în Santa Clara, California.
(Ezra Shaw/Getty Images)

Wolfe a spus că a urcat peste 9.600 de picioare înainte de a găsi în sfârșit pisica mare. Odată ce a găsit-o, și-a scos arma și a ucis leul.

„Epuizat, deshidratat, cu crampe, mi-am retras [bow] și a trimis un [arrow] prin el”, a scris Wolfe. “Atunci a trebuit să mă târesc înapoi pe munte cu el pentru a-l duce la camion”.

Wolfe a adăugat că „aproape a murit pe acel munte”.

Derek Wolfe de la Denver Broncos stă pe margine în timpul imnului național înainte de începerea Super Bowl 50 împotriva Carolina Panthers la Levi's Stadium din Santa Clara, California, 7 februarie 2016.

Derek Wolfe de la Denver Broncos stă pe margine în timpul imnului național înainte de începerea Super Bowl 50 împotriva Carolina Panthers la Levi’s Stadium din Santa Clara, California, 7 februarie 2016.
(AAron Ontiveroz/The Denver Post prin Getty Images)

JOHN HARBAUGH SPUNE că EXISTĂ O „ȘANSĂ DE 200%” LAMAR JACKSON RĂMĂ CU CORBII

Leul a părut să se potrivească cel puțin cu cadrul de 6 picioare și 5 picioare a lui Wolfe și a estimat că „probabil” cântărea 195 de lire sterline.

Wolfe a fost o alegere în runda a doua (a 36-a în general) de către Denver în draftul NFL 2012 și a petrecut opt ​​sezoane cu Broncos. El a jucat sezonul 2020 cu Baltimore Ravens înainte de a-l spune o carieră.

Derek Wolfe

Derek Wolfe
(Jed Jacobsohn /Sports Illustrated prin Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

El a înregistrat 299 de tacleri și 33 de sack-uri în cariera sa de nouă ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *