„Diverse inconsecvențe” arată „mai mult decât se vede” în moartea apărătorului public al CA în Mexic: expert

Familia unui avocat din California de Sud, care a murit în mod misterios în timp ce se afla în vacanță în Mexic săptămâna trecută, a contestat explicațiile contradictorii date de autoritățile mexicane, iar un expert medical a declarat pentru Fox News Digital că există mai multe neconcordanțe cu privire la versiunea guvernului a evenimentelor.

Apărătorul public adjunct al județului Orange Elliot Blair, în vârstă de 33 de ani, își sărbătorește prima aniversare de nuntă la Las Rocas Resort and Spa din Rosarito Beach împreună cu soția sa, Kim, când a murit. Autoritățile au spus că decesul a fost o cădere accidentală, ceea ce dispute familialespunând că tragicul incident a avut loc pe o „pasare în aer liber” și că ei cred că a fost victima unei „crime brutale”.

„Există diverse inconsecvențe în rapoartele preliminare care sugerează imediat că există mai mult decât se vede”, a declarat, vineri, pentru Fox News Digital, expertul în performanțe corporale și leziuni, dr. Rami Hashish.

Hașiș a citat rapoarte conform cărora Blair a suferit o rănire la frunte incompatibilă cu o cădere și a spus că acestea ridică două întrebări importante care au rămas fără răspuns.

AUTORITĂŢILE MEXICANE GĂSĂ MAŞINĂ CĂRITĂ DE GOLANT A BĂRBATULUI DISPARUT din Ohio, cadavre îngropate în apropiere: RAPORT

Apărătorul public adjunct al județului Orange Elliot Blair a fost "ucis tragic" în timp ce se afla în vacanță în Rosarito, Mexic, sâmbătă, spune familia lui.

Apărătorul public adjunct al județului Orange, Elliot Blair, a fost „tragic ucis” în timp ce se afla în vacanță în Rosarito, Mexic, sâmbătă, a spus familia sa.
(GoFundMe)

„Având în vedere înălțimea lui, înălțimea balconului și faptul că nu era în stare de ebrietate, cum a traversat vertical corpul său marginea balconului? Dacă, de fapt, a căzut independent, de ce nu și-a contorsionat corpul pentru a limita impactul la capul său și să-și maximizeze șansele de supraviețuire?”

La începutul acestei săptămâni, Registrul Orange County a raportat că autoritățile mexicane au sugerat că Blair a căzut de pe balcon în timp ce încerca să alunge porumbeii de pe margine, ceea ce familia a contestat și Hașiș a spus că pare puțin probabil, având în vedere circumstanțele.

„Este foarte puțin probabil ca cineva să-și piardă echilibrul atunci când pur și simplu alungă porumbeii”, a spus Hașiș. „Dar ceea ce este și mai puțin probabil este ca cineva să-și piardă echilibrul și apoi să cadă peste marginea unui balcon”.

PROCUROR MEXICAN: ANCHETAREA CRIMINULUI SHANQUELLA ROBINSON CONTINUA, POTENȚIALUL COMPLICEȚI FIIND DETERMINATE

Apărătorul public adjunct al județului Orange, Elliot Blair, se afla împreună cu soția sa în vacanță în Mexic, pentru aniversarea primului an de căsătorie, când a murit.

Apărătorul public adjunct al județului Orange, Elliot Blair, se afla împreună cu soția sa în vacanță în Mexic, pentru aniversarea primului an de căsătorie, când a murit.
(GoFundMe)

„Să cadă de pe un balcon”, a explicat Hașiș. „Centrul de greutate al domnului Blair trebuia să depășească cea mai înaltă margine a balconului. Ca oameni, centrul nostru de greutate este la aproximativ un centimetru sub buric. Și, desigur, atunci când ne pierdem echilibrul, cum ar fi în timpul unei alunecări sau al unei excursii, cădem în jos.

„Deci, cum exact și-a pierdut echilibrul domnul Blair, totuși buricul lui era încă deasupra marginii balconului? Și cum și-a pierdut echilibrul într-un mod atât de agresiv, în care nu a putut reacționa pentru a se împiedica să cadă. — de exemplu, apucând de o parte a balconului?”

Familia lui Blair spune că a fost găsit în lenjerie intimă, tricoul de dormit și șosete și că nu era în stare de ebrietate.

Soția lui Blair, Kimberly Williams, s-a întors cu Blair în camera de hotel în jurul miezului nopții, după ce a mers la cină. Se spune că Williams a adormit în timp ce Blair a făcut un duș și a fost trezită la 1:40 dimineața de către angajații hotelului care au întrebat-o despre Blair, moment în care cadavrul a fost descoperit sub balcon, potrivit Los Angeles Times.

Familia a mai spus că nu își poate face propria investigație toxicologică, deoarece corpul lui Blair a fost îmbălsămat împotriva dorinței lor în urma unui ordin al procurorilor. Un oficial mexican a negat că i s-a făcut ceva corpului împotriva dorinței familiei.

AVOCATUL FAMILIEI DIN CALIFORNIA CARE A MURIT LA STATIUNEA MEXICANĂ ÎN CĂLĂTORIA ANIVERARĂ AVOCA UN COMPORTAMENT SUSPECT

Hașiș, fondatorul Institutului Național de Biomecanică, a declarat pentru Fox News Digital că a consultat un avocat al familiei, care a concluzionat, de asemenea, că povestea oficialilor mexicani nu se potrivește. Hașiș a subliniat că bărbații sănătoși precum Blair pot supraviețui de obicei căderilor de trei etaje.

„Tinerii adulți sănătoși, precum domnul Blair, pot supraviețui unei căderi independente de trei etaje”, a spus Hașiș. „Cu toate acestea, dacă sunt inconștienți sau dacă există o forță externă – cum ar fi atunci când sunt aruncați sau împinși – atunci nu numai că au o capacitate mai mică de a reacționa și de a-și proteja corpul la impact, dar și ele impactează solul cu un forță mult mai mare.”

Informațiile contradictorii din Mexic au devenit și mai tulburi săptămâna aceasta, când familia lui Blair a spus că autoritățile mexicane au susținut că Blair a suferit o împușcătură. a raportat New York Post.

Un oficial mexican a negat de atunci existența unei răni de armă, a raportat Los Angeles Times și a spus că „nu a existat niciun semn de violență”.

AUTORITĂȚIILE MEXICANE NE ÎNDEMĂ SĂ MODIFICĂM ALERTELE DE CĂLĂTORIE, ATENȚIONAREA CETĂȚENIILOR SĂ STA ȚIE DEPARTARE DATORITĂ CRIMINALITĂȚILOR, RĂPIRILOR

Apărătorul public din California Elliot Blair și soția sa, Kim, zâmbesc într-o fotografie de pe o pagină GoFundMe.

Apărătorul public din California Elliot Blair și soția sa, Kim, zâmbesc într-o fotografie de pe o pagină GoFundMe.
(GoFundMe)

„Dovezile preliminare sugerează că, dacă domnul Blair nu a fost în stare de ebrietate, atunci căderea lui de pe balcon probabil că nu a fost de natură independentă”, a spus Hașiș. „Desigur, având în vedere dovezile din jurul cazului, acest lucru poate sugera că a existat ceva nefast care a dus la căderea lui și la moartea lui definitivă. Dezvăluirile recente, în care soția doamnei Blair a raportat că soțul ei a fost împușcat în cap, cu siguranță ar avea calificați ca atare.”

Departamentul de Stat al SUA a confirmat pentru Fox News Digital că este la curent cu moartea lui Blair în Baja California, Mexic și este pregătit să „oferă toată asistența consulară adecvată”, dar nu are alte comentarii „din respect față de familie în această perioadă dificilă”.

ORAȘUL MEXICO SUNTEȘTE GANDĂ DE EXTORCĂRI RESPONSABILĂ PENTRU ATACUL împușcăt la REPORTER

Familia lui Blair a spus că va angaja o firmă de investigații private și un patolog independent. Ei au spus, de asemenea, că vor efectua propriile analize toxicologice.

„Din cauza insuficienței anchetei, familia se simte obligată să efectueze propria anchetă privată în căutarea adevărului”, a spus familia într-un comunicat.

Hașiș a declarat pentru Fox News Digital că, din experiența sa de a depune mărturie ca martor expert în „nenumărate ocazii”, nu este neobișnuit să vezi variații în povești din cauza „scăderii memoriei” sau „neînțelegerii la întrebările puse”, dar acestea pot, de asemenea, să fie rezultatul „denaturarii faptelor” și că „o mușamalizare este cu siguranță o posibilitate”.

CLICK AICI PENTRU A DESCARCĂ ŞTIREA FOX

Începând de vineri după-amiază, peste 113.000 de dolari au fost donați unei pagini GoFundMe menită să-și ajute soția „cu procesul greoi implicat în transportarea cadavrului lui Elliot din Mexic în SUA și gestionarea birocrației”.

Michael Ruiz și Elizabeth Pritchett de la Fox News au contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *