Karine Jean-Pierre spune că DeSantis vrea să „blocheze” studiul „americanilor de culoare” după ce a respins cursul AP

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean Pierre, a declarat că guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, dorește să „blocheze” studiul americanilor de culoare după ce administrația sa a respins cursul de plasament avansat de studii afro-americane al College Board.

Jean Pierre a făcut aceste comentarii în timpul unui briefing de presă de la Casa Albă vineri, numinând mișcarea administrației DeSantis „de neînțeles”.

„Dacă te gândești la studiul americanilor de culoare, asta vrea să blocheze”, a spus Jean Pierre. „Aceste tipuri de acțiuni nu sunt noi. Nu sunt noi din ceea ce vedem, în special din Florida. Din păcate, Florida interzice în prezent profesorilor să vorbească despre cine sunt și pe cine iubesc”.

“Nu ne-au blocat istoria europeană AP. Nu ne-au blocat istoria muzicii. Nu ne-au blocat istoria artei. Dar statul alege să blocheze un curs care este destinat elevilor de liceu cu rezultate superioare să învețe despre istoria lor. de arte și cultură. Este de neînțeles”, a adăugat ea.

DESANTIS ALLY ATENȚIE ÎMPOTRIVA DONĂRII CĂTRE „READY FOR RON”, CA PLANUL DE PAC SĂ CHELTUIEȘTE 3,3 M USD PE Anunțuri

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean Pierre, și guvernatorul Floridei, Ron DeSantis

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean Pierre, și guvernatorul Floridei, Ron DeSantis

Bryan Griffin, secretarul de presă al lui DeSantis, a declarat într-o declarație că Departamentul Educației din Florida a respins cursul pentru că „îi lipsește valoarea educațională și acuratețea istorică”.

„După cum am prezentat, cursul este un vehicul pentru o agendă politică și lasă lacune mari, ambigue, care pot fi umplute cu material ideologic suplimentar, pe care nu le vom permite. După cum a declarat guvernatorul DeSantis, sălile noastre de clasă vor fi un loc pentru educație, nu îndoctrinare”, a spus purtătorul de cuvânt.

Griffin a declarat pentru Fox News Digital că comentariile lui Jean Pierre sunt „în mod demonstrat incorecte”.

„Studiul istoriei afro-americane nu este permis numai în Florida sub guvernatorul Ron DeSantis, ci este cerut de lege. De fapt, predarea istoriei afro-americane a fost extinsă în Florida de când guvernatorul Ron DeSantis a preluat mandatul”, a spus Griffin.

Griffin a subliniat un statut din Florida care impune predarea istoriei afro-americane a educației K-12 în întregul stat. El a oferit, de asemenea, o listă de preocupări pe care departamentul de educație al statului le-a găsit în cadrul cursului, care include „Mișcarea pentru reparații”, „Mișcări pentru viețile negre” și „Studii Black Queer”.

Într-o scrisoare către College Board, Biroul de Articulare al Departamentului de Educație din Florida afirmă că cursul este „în mod inexplicabil contrar legii din Florida și nu are în mod semnificativ valoare educațională. În viitor, dacă College Board ar fi dispus să revină la masă cu legi , conținut corect din punct de vedere istoric, FDOE va fi întotdeauna dispus să redeschidă discuția.”

APĂSAȚI SEC AFECTAT PENTRU CĂ A PRETENȚI A FI „URMÂND” PE DOCUMENTE CLASIFICATE BIDEN: „UN MINCIOSOL DE PRIMUL ORDIN”

WASHINGTON, DC - 12 IANUARIE: Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, vorbește în timpul unui briefing de presă la Casa Albă pe 12 ianuarie 2023 la Washington, DC.  Jean-Pierre a vorbit despre documentele clasificate găsite la casa președintelui Biden din Wilmington, Delaware.

WASHINGTON, DC – 12 IANUARIE: Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, vorbește în timpul unui briefing de presă la Casa Albă pe 12 ianuarie 2023 la Washington, DC. Jean-Pierre a vorbit despre documentele clasificate găsite la casa președintelui Biden din Wilmington, Delaware.
(Kevin Dietsch/Getty Images)

Potrivit site-ului College Board, cursul AP de studii afro-americane se află într-o fază pilot și va fi disponibil pentru toate liceele în anul universitar 2024-2025.

College Board afirmă că cursul este „conceput pentru a oferi elevilor de liceu o introducere bazată pe dovezi în studiile afro-americane”.

Un purtător de cuvânt al College Board a declarat pentru Fox News Digital că cursul „trece într-o fază pilot riguroasă, multianuală, care colectează feedback de la profesori, studenți, savanți și factori de decizie”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește după ce a depus jurământul pentru a-și începe al doilea mandat în timpul unei ceremonii de inaugurare în afara Vechiului Capitoliu, pe 3 ianuarie 2023, în Tallahassee, Florida.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește după ce a depus jurământul pentru a-și începe al doilea mandat în timpul unei ceremonii de inaugurare în afara Vechiului Capitoliu, pe 3 ianuarie 2023, în Tallahassee, Florida.
(AP Photo/Lynne Sladky, File)

„Procesul de pilotare și revizuire a cadrelor de curs este o parte standard a oricărui curs nou AP, iar cadrele se schimbă adesea semnificativ ca urmare. Vom lansa public cadrul de curs actualizat atunci când este finalizat și cu mult înainte ca această clasă să fie disponibilă pe scară largă în America. licee. Așteptăm cu nerăbdare să aducem această explorare bogată și inspiratoare a istoriei și culturii afro-americane studenților din întreaga țară”, a spus purtătorul de cuvânt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *