Mareșalul Curții Supreme spune că judecătorii au făcut parte din anchetă, dar nu au semnat declarații pe propria răspundere

Mareșalul Curții Supreme, Gail Curley, a spus că judecătorii au făcut parte din ancheta privind cine a divulgat un proiect de aviz către Politico anul trecut.

„Pe parcursul anchetei, am vorbit cu fiecare dintre judecători, mai mulți în mai multe ocazii. Judecătorii au cooperat activ în acest proces iterativ, punând întrebări și răspunzând la ale mele. Am urmărit toate pistele credibile, niciuna dintre acestea nu i-a implicat pe judecători. sau soții lor. Pe această bază, nu am crezut că este necesar să le cer judecătorilor să semneze declarații pe propria răspundere”, a spus Curley într-o declarație vineri.

Declarația lui Curley vine la o zi după ce mareșalul Curții Supreme a lansat un raport în care afirmă că o echipă de anchetă nu a reușit să „identifice o persoană responsabilă după o preponderență a dovezilor” care a scurs proiectul de aviz al Organizației pentru Sănătatea Femeii Dobbs v. Jackson.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Un ofițer de poliție patrulează în fața Curții Supreme din Washington, DC

Un ofițer de poliție patrulează în fața Curții Supreme din Washington, DC
(Emily Elconin/Bloomberg prin Getty Images)

Raportul nu menționa dacă anchetatorii au vorbit cu judecătorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *