McCarthy mișcare pentru a pune capăt presiunilor de vot prin împuternicire pe membrii să se prezinte, având în vedere majoritatea restrânsă a GOP

Decizia președintelui Camerei Kevin McCarthy de a pune capăt votului prin împuternicire este mai mult decât un gest simbolic pentru a se asigura că parlamentarii se află în Capitoliu și își servesc alegătorii – face dintr-o dată actul fizic de a se prezenta pentru a lucra într-o prioritate de vârf pentru republicani și democrați într-o Cameră strâns divizată.

La începutul celui de-al 118-lea Congres, republicanii au 222 de voturi față de 212 de voturi ale democraților. Acest lucru pune o primă pe prezență – dacă o mână de republicani se îmbolnăvește sau își iau o zi liberă, ar putea împiedica votarea proiectelor de lege care necesită fiecare vot GOP. Prea mulți democrați absenți i-ar putea tenta pe republicani să depășească limitele a ceea ce pot trece.

Un exemplu al importanței fiecărui vot ar putea fi văzut în exercițiul frenetic de vot de o săptămână pentru a alege un președinte al Camerei. La începutul votului, liderii democrați și-au subliniat membrii că toți erau de așteptat să fie prezenți, deoarece absențele ar reduce numărul de voturi de care McCarthy avea nevoie pentru a-și asigura ciocănul.

VORBITORUL CAZULUI KEVIN MCCARTHY ÎNCHEIE OFICIAL VOTULUI prin procură

Președintele Camerei, Kevin McCarthy, face presiuni asupra membrilor să se prezinte la vot în Camera strâns divizată.

Președintele Camerei, Kevin McCarthy, face presiuni asupra membrilor să se prezinte la vot în Camera strâns divizată.
(AP Foto/Andrew Harnik)

„Membrii trebuie să rămână la etaj până la finalizarea alegerilor pentru Președintele Camerei și până când biroul Whip-ului i se solicită altfel”, se arată în anunț. „Membrii trebuie să contacteze imediat biroul Whip-ului dacă se așteaptă să lipsească în orice moment”.

În penultimul vot despre care McCarthy a crezut că îi va da ciocănul, republicanii au numărat greșit și au rămas fără un singur membru – McCarthy a câștigat 216 voturi, dar au fost necesare 217. Asta a declanșat o rundă furioasă de negocieri pe teren, în timp ce McCarthy făcea lobby pe republicanii reținați pentru votul lor.

CONSERVATORII Își ascuți sulițele PENTRU LUPTA ISTORICĂ A PLAFULUI DATORILOR

Fostul vorbitor Nancy Pelosi a permis votul de la distanță, dar McCarthy a pus capăt acestei practici.

Fostul vorbitor Nancy Pelosi a permis votul de la distanță, dar McCarthy a pus capăt acestei practici.
(AP Photo/Amanda Andrade-Rhoades)

Era nevoie de un vot final, iar cei șase reținerii GOP rămași au votat „prezent”, ceea ce a redus efectiv numărul de voturi care au numărat cu șase și i-a permis lui McCarthy să câștige o majoritate cu 216 voturi.

Acestea sunt tipurile de apeluri apropiate cu care liderii Camerei se pot aștepta să se lupte, având în vedere majoritatea restrânsă a GOP și noua cerință ca membrii să fie în camera Camerei pentru a vota. Este o provocare de management cu care democrații nu au fost nevoiți să se lupte de la începutul anului 2020, când președintele de atunci, Nancy Pelosi, le-a permis membrilor să voteze de la distanță.

Pe măsură ce parlamentarii revin la muncă săptămâna viitoare, ambele părți au semnalat că sunt gata să revină la noua normalitate de a intra din nou la birou. Republicanii au indicat că le-ar merge mai bine conform noului program.

MAI MULTE HOLDOUTS MCCARTHY ADAUGĂ LA SUPRAVEGHEREA CASEI, COMITETE JUDICIARĂ

Președintele McCarthy și alți republicani s-au opus de mult timp la votul de la distanță pentru membri.  (Fotografia de Win McNamee/Getty Images)

Președintele McCarthy și alți republicani s-au opus de mult timp la votul de la distanță pentru membri. (Fotografia de Win McNamee/Getty Images)
(Win McNamee/Getty Images)

„Va fi o ajustare grea pentru democrații din Camera Camerei să fie acum nevoiți să se prezinte la muncă atât la voturi, cât și la audierile comisiilor și la markupuri”, a declarat un consilier principal al GOP pentru Fox News Digital. „Zilele de votare dintr-o barcă într-un marcaj de comitet sau de predare a votului unui alt membru al Congresului pentru a participa la o lansare în spațiu s-au încheiat”.

Aceasta este o referire la mai 2020, prima dată când Pelosi a permis votul prin procură. Zeci de democrați au votat de la distanță, iar fostul reprezentant Charlie Crist, D-Fla. și actualul reprezentant Darren Soto, D-Fla., ambii au postat pe Twitter în aceeași zi în care se aflau la o lansare SpaceX în aceeași zi.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dar biciul minorității Katherine Clark, deputată din Massachusetts, a declarat că recordul de prezență aproape perfect al democraților la cele 15 voturi pentru președintele Camerei, în care au votat de fiecare dată pentru liderul minorității Hakeem Jeffries din New York, arată că democrații sunt la înălțime. provocare.

„După cum au demonstrat deja democrații Camerei în primele două săptămâni ale celui de-al 118-lea Congres, suntem uniți, organizați și pregătiți să ne apucăm de treabă”, a declarat Clark pentru Fox News Digital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *