Anderson Silva spune că nu s-a aruncat împotriva lui Jake Paul, a pierdut în mod corect: „Oamenii nu-i dau credit lui Jake”

Când YouTuber-ul devenit boxer, Jake Paul, a învins-o pe legenda UFC Anderson Silva prin decizie unanimă în octombrie, mulți s-au grăbit să numească lupta trucată.

În drum spre victoria lui Paul, el l-a doborât pe Silva în runda a opta a meciului, dar au fost mulți care au crezut că nu este legitim.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Jake Paul (L) pozează cu Anderson Silva din Brazilia după meciul lor de cruiser pe Desert Diamond Arena pe 29 octombrie 2022, în Glendale, Arizona.  Paul a câștigat prin decizie unanimă.

Jake Paul (L) pozează cu Anderson Silva din Brazilia după meciul lor de cruiser pe Desert Diamond Arena pe 29 octombrie 2022, în Glendale, Arizona. Paul a câștigat prin decizie unanimă.
(Christian Petersen/Getty Images)

Fanaticii boxului au simțit că Silva s-a scufundat pentru a-l ajuta pe Paul și pentru a-și crește popularitatea deja nebună, dar Silva spune că a pierdut corect.

„Oamenii nu-i dau credit lui Jake”, a spus Silva pentru TMZ Sports. “Jake este un tip foarte tânăr, este foarte hotărât și se antrenează din greu în fiecare zi.”

Silva – memento, luptător UFC – a spus că nu a fost pregătit corespunzător pentru meciul de box.

Jake Paul și Anderson SIlva se confruntă în timpul unei conferințe de presă Jake Paul v. Anderson Silva la NeueHouse Hollywood pe 12 septembrie 2022, la Hollywood, California.

Jake Paul și Anderson SIlva se confruntă în timpul unei conferințe de presă Jake Paul v. Anderson Silva la NeueHouse Hollywood pe 12 septembrie 2022, la Hollywood, California.
(Harry How/Getty Images)

Lupta mult așteptată a lui JAKE PAUL CU TOMMY FURY ARE O NOUĂ DATE DUPĂ DOUA AMANĂRI: RAPORT

„Nu am avut strategia corectă și am pierdut lupta, și asta este uimitor, pentru că continui să învăț, continui să accept noua tehnică cu antrenorul meu și asta e grozav”, a spus tânărul de 47 de ani.

Silva a adăugat, de asemenea, cuvinte de încurajare pentru Copilul cu probleme.

“Jake, continuă să-ți faci treaba, frate. Te descurci extraordinar. Te iubesc!”

Silva a adăugat că ar fi deschis la o revanșă cu Paul pe drum, dar se pare că Paul este acum pregătit să se lupte în sfârșit cu Tommy Fury.

Jake Paul, stânga, și Anderson Silva pozează în timpul unei conferințe de presă luni, 12 septembrie 2022, la Los Angeles.  Cei doi sunt programați să lupte la o greutate de 187 de lire sterline pe 29 octombrie la Phoenix.

Jake Paul, stânga, și Anderson Silva pozează în timpul unei conferințe de presă luni, 12 septembrie 2022, la Los Angeles. Cei doi sunt programați să lupte la o greutate de 187 de lire sterline pe 29 octombrie la Phoenix.
(AP Foto/Ashley Landis)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

După două amânări, cei doi se vor confrunta pe 25 februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *