Bebelușul atacat de presupusa „asistentă ucigașă” Lucy Letby și-a revenit după ce a fost mutat la un nou spital

MANCHESTER, Anglia — Un bebeluș care ar fi fost atacat de asistenta Lucy Letby și-a revenit „salturi” după ce a fost mutată într-un nou spital, a declarat un juriu.

Procurorii îl acuză pe Letby că s-a legat de două ori pentru a-l ucide pe copilul, cunoscut sub numele de Baby H, la unitatea de nou-născuți a Spitalului Contesa de Chester.

Tânărul de 32 de ani este judecat în Regatul Unit pentru că ar fi ucis șapte bebeluși și ar fi încercat să ucidă alți 10 în perioada iunie 2015 – iunie 2016.

Un juriu de la Manchester Crown Court a auzit cum Baby H, care nu a fost numit din motive legale, a suferit două prăbușiri pe unitatea de neonatism, unul pe 26 septembrie 2015 și altul a doua zi.

MEDICII „NU SE POT GANDISI LA O CAUZĂ NATURALĂ” PENTRU VĂSĂRĂTILE PROIECTIALE A BEBELUUI PREPUNSUL SUPRAHĂNRIT DE ASISTENTA LUCY LETBY

Asistenta pentru nou-născuți Lucy Letby, în vârstă de 32 de ani, ar fi ucis șapte bebeluși și ar fi încercat să ucidă încă 10.

Asistenta pentru nou-născuți Lucy Letby, în vârstă de 32 de ani, ar fi ucis șapte bebeluși și ar fi încercat să ucidă încă 10.
(Credit: SWNS)

Ea a fost descrisă inițial ca fiind „bine” după ce s-a născut cu șase săptămâni mai devreme.

Dar mama lui Baby H și-a amintit cum a fost trezită la primele ore de asistentele care s-au grăbit în camera ei din maternitate și i-au spus să vină imediat la unitatea de nou-născuți.

Ea și soțul ei au fost șocați după ce medicii le-au spus că fiica lor a fost plasată pe un ventilator după ce s-a prăbușit un plămân.

Dând mărturie printr-o declarație scrisă, mama lui Baby H a spus: „Au explicat că prima lor prioritate a fost că trebuie să aibă grijă de H.

„Am acceptat asta, dar am spus ce șoc a fost să ajung și să o găsim pe un ventilator”.

Când a ajuns la unitatea de nou-născuți, mama a văzut personalul resuscitat-o ​​pe Bebelus H și i s-a spus să „stea cu ea și să o țină de mână”.

Spitalul Contesa de Chester 4 noiembrie 2022.

Spitalul Contesa de Chester 4 noiembrie 2022.
(Charlie Purvey/Splash News pentru Fox News Digital)

Soțul ei a spus că fiica lui are o „culoare foarte ciudată” și „foarte pestriță”.

Personalul a reușit să-l resusciteze pe Bebeluşul H, dar nu a putut explica de ce a suferit un colaps cardiac brusc, s-a spus juriului, iar un consultant le-a spus părinților ei că „nu poate garanta” că va trece peste noapte.

Părinții lui Baby H au stat lângă incubatorul ei în acea zi înainte de a merge să doarmă într-o cameră din apropiere.

MAMA NOULUI NĂSCUT PREPUS UCIȚĂ DE „ASISTENTA UCINASĂ” LUCY LETBY A AUZIT „ȚILETELE HORRENTE” ale bebelușului

Deși Baby H s-a stabilizat, au primit o bătaie la ușă la scurt timp după ce s-au culcat. Angajații i-au sfătuit să se întoarcă la unitatea de nou-născuți.

Mama a spus că au fost „întâmpinate cu o scenă aproape identică”, în timp ce medicii lucrau pentru a-și salva fiica.

O schiță a instanței o arată pe Lucy Letby apărând la Curtea de Magistrați din Warrington prin videolink 12 noiembrie 2020.

O schiță a instanței o arată pe Lucy Letby apărând la Curtea de Magistrați din Warrington prin videolink 12 noiembrie 2020.
(SWNS)

Bebelușul H și-a revenit pentru a doua oară și a fost mutat la un alt spital, unde au fost efectuate analize pentru a stabili cauza celor două prăbușiri.

Din acel moment, juriul a auzit că ea s-a îmbunătățit dramatic.

Bebelușul H a fost „mai receptiv și a venit cu salturi și viteze”, a spus tatăl ei.

Era suficient de bine pentru a se întoarce la Spitalul Contesa de Chester două zile mai târziu și în cele din urmă a fost externată.

Baby H, acum în vârstă de 7 ani, nu a avut probleme sau probleme de sănătate pe termen lung, a spus juriul.

VIDEO ARĂTĂ CAMERA LA UNITATEA DE NEONATURI ÎN CARE LUCY LETBY A UCISTAT BEBELUȘI

Avocatul lui Letby, Benjamin Myers, a spus juraților că prăbușirile inexplicabile ale lui Child H au fost rezultatul „îngrijirii suboptime” la spital și nu au „nimic de-a face” cu inculpatul.

Un ofițer de poliție părăsește casa lui Lucy Letby din Chester, Anglia, 3 iulie 2018, după ce a fost arestată sub suspiciunea că a ucis sau a încercat să ucidă bebeluși.

Un ofițer de poliție părăsește casa lui Lucy Letby din Chester, Anglia, 3 iulie 2018, după ce a fost arestată sub suspiciunea că a ucis sau a încercat să ucidă bebeluși.
(Anthony Devlin/Getty Images)

Se presupune că introducerea unui dren toracic după prăbușirea plămânului lui Baby H ar fi putut contribui la stopul ei cardiac.

Pediatrul consultant Dr. Ravi Jayaram, care a efectuat procedura, a respins afirmațiile că ar fi pus canalul în „locul greșit”, provocând un „risc” intern.

Dar Myers a subliniat că Baby H, care a avut nevoie de trei doze de adrenalină în timp ce medicii s-au luptat timp de 20 de minute pentru a o resuscita, a primit trei drenaje toracice, ceea ce era „foarte neobișnuit” pentru un copil.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

El a adăugat că drenul introdus de dr. Jayaram a fost plasat într-o poziție „suboptimală” și ar fi trebuit să fie introdus în al cincilea spațiu intercostal, care se află în jurul zonei axilelor. Procesul continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *