Cum înșelăciunile aplicațiilor de plată în numerar escrocă bani

Cash App a devenit o aplicație populară de transfer de bani, similară cu Venmo și Zelle. De când a fost creat acum aproape zece ani, a fost o modalitate ușoară pentru mulți oameni de a transfera rapid bani. Cu toate acestea, Better Business Bureau avertizează acum împotriva aplicației, deoarece mulți oameni care au folosit-o au avut probleme serioase.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Ce vă permite să faceți Cash App?

Aplicația Cash vă permite să trimiteți și să primiți bani, acțiuni și Bitcoin. Mulți sunt atrași de faptul că aplicația Cash poate fi descărcată și utilizată gratuit. Cu toate acestea, există taxe pentru anumite funcții. De exemplu, există o taxă pentru o depunere instantanee și o taxă pentru utilizarea unui card de credit. Există, de asemenea, taxe pentru cumpărarea și vânzarea Bitcoin prin intermediul aplicației.

Cash App a devenit o aplicație populară de transfer de bani, similară cu Venmo și Zelle. De când a fost creat acum aproape zece ani, a fost o modalitate ușoară pentru mulți oameni de a transfera rapid bani

Cash App a devenit o aplicație populară de transfer de bani, similară cu Venmo și Zelle. De când a fost creat acum aproape zece ani, a fost o modalitate ușoară pentru mulți oameni de a transfera rapid bani
(Cyberguy.com)

CUM CARTELUL COLEGIULUI TREZIȚI ÎNCĂTĂ CONTRIBUIBILII PENTRU A PLATĂ PENTRU DOTĂRI DE ELITĂ

Aplicația Cash vă permite, de asemenea, să păstrați un sold în cont. Dacă nu aveți bani în soldul contului dvs. Cash App, puteți opta pentru următoarele:

 • Conectați-vă la unul dintre conturile dvs. bancare existente
 • Depuneți bani în contul dvs. prin comercianții participanți
 • Configurați o depunere directă folosind contul dvs. bancar și numerele de rutare
 • Datorită ușurinței și satisfacției instantanee, mulți oameni au ales să folosească aplicația Cash în detrimentul altor aplicații de transfer de bani. Cu toate acestea, mulți învață pe calea grea că poate nu merită.

Ce probleme s-au întâmplat cu aplicația Cash?

Cash App are aproape 1.000 de reclamații prin intermediul acesteia Profil Better Business Bureau. Majoritatea reclamațiilor sunt legate de lipsa de ajutor a aplicației Cash atunci când utilizatorii săi se confruntă cu fraude cu conturile lor. Deși Cash App susține pe site-ul său că are „tehnologie de criptare și de detectare a fraudei” și acoperire din partea FDIC de până la 250.000 USD în cazuri de fraudă, plângerile utilizatorilor spun contrariul.

Femeie care se uită la un iPhone

Femeie care se uită la un iPhone
(Cyberguy.com)

ÎN POIDĂ Scăderea cererilor de șomaj, PIAȚA LOCUINȚEI ÎN CĂ ESTE StrânSĂ

Se spune că mii de oameni au primit bani din soldurile aplicației Cash App și nu par să obțină aplicația Cash pentru a le ajuta să le ramburseze banii. Mulți fie nu au primit niciun răspuns de la aplicație când au cerut ajutor, fie aplicația va respinge cu totul afirmațiile oamenilor de fraudă.

Unii spun chiar că Cash App a pretins că nu are nicio înregistrare a conturilor lor sau că promite că va restitui banii oamenilor într-un anumit număr de zile și apoi nu va face acest lucru niciodată.

Unele escrocherii comune ale aplicației Cash includ:

 • Escrocii care se prezintă în celebrități sau persoane publice pe rețelele de socializare și solicită plata prin aplicația Cash
 • Cineva care se dă drept reprezentant al aplicației Cash și solicită informații personale sau plată. Aplicația Cash nu vă va cere niciodată parola sau codul PIN
 • Încercările de phishing, cum ar fi mesajele text sau e-mailurile par să provină din aplicația Cash, dar conțin linkuri către site-uri web false.
 • Oferte de bani sau carduri cadou gratuite în schimbul informațiilor personale sau plății

VALOAREA DOLARULUI SUA ALEGEAZĂ DUPĂ CREȘTERILE RATURILOR, ÎN CÂT timp ce YENUL JAPONEZ CRESCĂ

Cum să te protejezi de fraudă în aplicațiile de transfer de bani

Pentru a evita căderea victimei unei escrocherii aplicației Cash App, urmați aceste instrucțiuni pentru a vă minimiza riscul:

 • Încercați să nu păstrați un echilibru în aplicațiile dvs. de transfer de bani: Aveți o șansă mult mai mare de a fi ajutat de banca sau compania de card de credit atunci când vine vorba de fraudă decât de o aplicație de transfer de bani.
 • Nu trimiteți niciodată bani și nu vă dați acreditările oricărei persoane pe care nu o cunoașteți, inclusiv oricărei persoane care pretind că aparțin unei agenții guvernamentale sau unei companii bancare.
 • Confirmați întotdeauna informațiile destinatarului înainte de a le trimite bani și verificați întotdeauna identitatea persoanei căreia îi trimiteți bani.
 • Nu faceți niciodată clic pe linkuri din surse necunoscute, mai ales când un e-mail sau un text pare să fi venit din aplicația Cash. Protejați-vă de a face clic accidental pe linkuri rău intenționate prin rularea unui software antivirus pe dispozitiv. Consultați recenzia mea de experți despre cea mai bună protecție antivirus pentru dispozitivele dvs. Windows, Mac, Android și iOS căutând „Cel mai bun antivirus” la CyberGuy.com, accesând site-ul meu la CyberGuy.com/LockUpYourTech.
 • Uită-te la setările de securitate pe care le oferă aplicația Cash și asigurați-vă că toate sunt setate la cele mai înalte și mai protectoare setări.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Activați notificărileastfel încât să fiți alertat ori de câte ori are loc activitate în cadrul aplicației dvs.

Două lucruri de reținut: fiți atenți la orice ofertă care pare prea bună pentru a fi adevărată și citiți recenziile și evaluările înainte de a descărca orice aplicație de transfer de bani, pentru a vedea dacă este o opțiune bună.

Bărbat care tastează pe laptop

Bărbat care tastează pe laptop
(Fox News)

A fost aceasta utila? Ne-ar plăcea să aflăm despre experiența dvs. cu aplicația Cash sau orice altă aplicație de transfer de bani.

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *