Democrații din Senat susțin investigarea completă a scandalului documentelor Biden: „Iresponsabil și tulburător”

Presiunea continuă să crească asupra președintelui Biden și a administrației sale, deoarece unii democrați din Senat spun acum că susțin o anchetă completă cu privire la manipularea greșită a documentelor clasificate găsite la domiciliul său și fostul birou dezvăluite la începutul acestei luni.

„Rapoartele despre manipularea greșită de către președintele Biden a documentelor clasificate sunt extrem de iresponsabile și tulburătoare. Aceste acuzații ar trebui investigate pe deplin”, a declarat vineri senatorul Joe Manchin, DW.Va., Fox News Digital.

Fox a vorbit și cu senatorul Tim Kaine, D-Va., care a făcut ecou îngrijorarea lui Manchin.

„Această știre ridică întrebări serioase și numirea unui procuror special imparțial care să investigheze chestiunea este pasul potrivit”, a spus Kaine.

MATT GAETZ Spune că SCANDALUL DOCUMENTALELOR CLASIFICATE „PARA ȘI DEMOCRAȚII ÎNCĂ JOE BIDEN”

De la stânga: senatorul Tim Kaine, D-Va.;  președintele Biden;  Senatorul Joe Manchin, DW.Va.

De la stânga: senatorul Tim Kaine, D-Va.; președintele Biden; Senatorul Joe Manchin, DW.Va.
(Getty Images)

Săptămâna trecută, procurorul general Merrick Garland a numit un consilier special, fostul avocat american Robert Hur, să investigheze manipularea greșită a documentelor de către actualul președinte din perioada în care era vicepreședinte.

Manchin și Kaine s-au alăturat unei liste considerabil de restrânse de democrați care au vorbit despre scandalul documentelor Biden, în timp ce majoritatea, în special cei care vor fi realeși în 2024, au fost reticenți în a aborda situația.

Rep. Katie Porter, deputată din California, care a anunțat la începutul acestei luni că va căuta un loc pentru senatorul senatorului Dianne Feinstein, deputată în California, chiar dacă Feinstein încă nu și-a anunțat retragerea, a declarat pentru Fox după un eveniment de marți în primărie. că parlamentarii „cu siguranță” au vrut „să obțină răspunsuri de la Casa Albă” cu privire la documente.

“Documentele clasificate aparțin setărilor clasificate și cred că m-ați auzit spunând că supravegherea nu este un lucru partizan. O bună supraveghere înseamnă că sunteți dispus să trageți la socoteală orice încălcător de reguli”, a adăugat ea. „Ar trebui să cerem răspunsuri într-un mod respectuos și ar trebui să ne așteptăm să obținem răspunsuri sincere”.

DEMOCRATII DOWNPLAY DOCUMENTELE CLASIFICATE ALE BIDEN: „FĂRĂ COMPARAȚIE” CU MAR-A-LAGO

Rep Katie Porter, deputată în California, vorbește cu susținătorii, voluntarii și personalul la o petrecere de vizionare în noaptea alegerilor la hotelul Hilton Orange County din Costa Mesa, California, pe 8 noiembrie 2022.

Rep Katie Porter, deputată în California, vorbește cu susținătorii, voluntarii și personalul la o petrecere de vizionare în noaptea alegerilor la hotelul Hilton Orange County din Costa Mesa, California, pe 8 noiembrie 2022.
(Apu Gomes/Getty Images)

Senatorul Debbie Stabenow, D-Mich., care a anunțat că nu va candida pentru realege anul viitor, a recunoscut că a fost o imagine proastă ca Biden să fie surprins având informații clasificate după ce l-a condamnat pe fostul președinte Donald Trump pentru o situație similară.

„Ei bine, cu siguranță este jenant. Nu?” Stabenow a spus în timpul unui interviu de duminică la NBC. „Vreau să spun, este jenant că ai găsi un număr mic de documente, cu siguranță nu intenționat. Ei nu cred că este lucrul potrivit și au făcut mișcare să-l corecteze, lucrând cu Departamentul de Justiție, lucrând cu toată lumea. implicat, cu [National] Arhivele și, din perspectiva mea, știți, este unul dintre acele momente în care, evident, și-ar fi dorit să nu se fi întâmplat.”

Fox News Digital a contactat fiecare democrat din Senat care nu a făcut încă o declarație cu privire la documentele Biden și al cărui mandat se încheie în 2024, dar toți, cu excepția lui Manchin și Kaine, nu au răspuns.

Cei care nu au răspuns includ senatorul Chris Murphy, D-Conn.; senatorul Mazie Hirono, D-Hawaii; senatorul Elizabeth Warren, demn.; Senatorul Amy Klobuchar, D-Minn.; senatorul Jon Tester, D-Mont.; senatorul Jacky Rosen, D-Nev.; senatorul Bob Menendez, DN.J.; senator Martin Heinrich, DN.M.; senatorul Sherrod Brown, D-Ohio; senatorul Bob Casey, D-Pa.; senator Maria Cantwell, D-Wash.; senatorul Kirsten Gillibrand, DN.Y.; senatorul Sheldon Whitehouse, DR.I.; senatorul Tom Carper, deputat; și senatorul Tammy Baldwin, D-Wis.

BIDEN A PLUTAT PENTRU RĂSPUNSUL DOCUMENTELOR CLASIFICATE, GREȘELILE MARI ALE LUI ALEC BALDWIN ȘI MAI MULTE TITURI DE TOP

Senatorul Debbie Stabenow, D-Mich., care a anunțat că nu va candida pentru realege anul viitor, a recunoscut că a fost o imagine proastă ca președintele Biden să fie surprins având informații clasificate după ce l-a condamnat pe fostul președinte Donald Trump pentru o situație similară.

Senatorul Debbie Stabenow, D-Mich., care a anunțat că nu va candida pentru realege anul viitor, a recunoscut că a fost o imagine proastă ca președintele Biden să fie surprins având informații clasificate după ce l-a condamnat pe fostul președinte Donald Trump pentru o situație similară.
(Nathan Howard/Getty Images)

Senatorul Ben Cardin, D-Md., a declarat pentru Politico pe 10 ianuarie, înainte de numirea unui consilier special, că a simțit că situația este „gestionată în mod corespunzător”, dar nu a răspuns cererii Fox de a comenta.

Fox nu a primit nici un răspuns de la senatorul Bernie Sanders, I-Vt., și de la senatorul Angus King, I-Maine.

Senatorul Kyrsten Sinema, I-Ariz., o fostă democrată care se confruntă cu ceea ce ar putea fi o luptă grea pentru realegere în cazul în care ar decide să caute un alt mandat, a refuzat să comenteze.

„Așa cum este practica ei de lungă durată, Kyrsten nu comentează cu privire la investigațiile în curs”, a declarat biroul ei într-o declarație pentru Fox News Digital. Ea a adoptat aceeași abordare în ceea ce privește ancheta referitoare la manipularea greșită a documentelor de către Trump.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Joi, Casa Albă a refuzat să spună dacă va coopera cu anchetele Comisiei de Supraveghere a Camerei cu privire la documente, în timp ce Biden a spus mai târziu că „nu regretă” cu privire la manipularea documentelor clasificate.

Ronn Blitzer de la Fox News și Timothy HJ Nerozzi au contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *