Elon Musk comentează despre reacția lui Flyers din Provorov Pride Night: „Pendulul s-a înclinat puțin prea departe”

Ivan Provorov de la Philadelphia Flyers nu a luat gheața pentru un patinaj înainte de meci, deoarece echipa purta tricouri cu tema Mândriei și folosea bastoane de hochei învelite în bandă curcubeu Pride, invocând convingerile sale religioase.

„Respect pe toată lumea și respect alegerile tuturor”, a spus Provorov reporterilor după meci. “Alegerea mea este să rămân fidel mie și religiei mele. Asta este tot ce voi spune.”

UN JUCĂTOR NHL CERTAȚI PENTRU A SĂRITE LA MANDRIA EVENIMENTUL LANSEAZĂ DEZbatere despre ACTIVISMUL FORȚAT: „CRED că E RIDIC”

Decizia lui Provorov a dus la proteste de mulți în presă, cu unul Un analist NHL îl sfătuia să se întoarcă în Rusia și să se „implica” în conflictul dintre țară și Ucraina.

Mass-media sportivă liberală l-a criticat dur pe apărătorul Philadelphia Flyers, Ivan Provorov, pentru că a sărit peste festivitățile care sărbătoresc mândria LGBTQ.

Mass-media sportivă liberală l-a criticat dur pe apărătorul Philadelphia Flyers, Ivan Provorov, pentru că a sărit peste festivitățile care sărbătoresc mândria LGBTQ.
(Len Redkoles/NHLI prin Getty Images)

Vineri dimineața devreme, fondatorul SpaceX și CEO-ul Twitter, Elon Musk, a răspuns la un tweet citat dintr-un videoclip postat de fondatorul Outkick, Clay Travis.

Videoclipul arată comentariile făcute de Analistul NHL EJ Hradek sugerând ca Provorov să părăsească țara.

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, în timpul unui eveniment comun T-Mobile și SpaceX, pe 25 august 2022, în Boca Chica Beach, Texas.  Cele două companii au anunțat planuri de a lucra împreună pentru a furniza serviciul celular T-Mobile folosind sateliții Starlink.

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, în timpul unui eveniment comun T-Mobile și SpaceX, pe 25 august 2022, în Boca Chica Beach, Texas. Cele două companii au anunțat planuri de a lucra împreună pentru a furniza serviciul celular T-Mobile folosind sateliții Starlink.
(Michael Gonzalez/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

„Pendulul s-a balansat puțin prea departe”, Musk a scris pe Twitter.

Musk răspundea la un citat tweet al videoclipului în care se spunea că mișcarea gay a trecut de la cerința pentru drepturi egale la „Moară într-un război de tranșee dacă nu porți o cămașă de mândrie!”

Comentariile lui Hradek au fost făcute în ediția de miercuri a „NHL Now”.

„Ivan Provorov poate urca într-un avion în orice zi dorește și se poate întoarce într-un loc în care se simte mai confortabil, poate lua mai puțini bani și își poate continua viața așa, dacă este atât de problematic pentru el…”, a spus Hradek. „Dacă aceasta este o problemă atât de mare pentru el, poate să se asimileze în grupul său de coechipieri, în comunitate și aici, în această țară, este în regulă. Ascultă, poți simți cum vrei. Dar frumusețea este, dacă te deranjează atât de mult, există întotdeauna o șansă să pleci, să te întorci acolo unde te simți mai confortabil — înțeleg că există o un fel de conflict se întâmplă acolo, poate să te implici”.

Apărătorul Philadelphia Flyers Ivan Provorov împotriva Washington Capitals la Wells Fargo Center, 11 ianuarie 2023, în Philadelphia.

Apărătorul Philadelphia Flyers Ivan Provorov împotriva Washington Capitals la Wells Fargo Center, 11 ianuarie 2023, în Philadelphia.
(Eric Hartline-USA TODAY Sports)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Joi, antrenorul principal al Flyers John Tortorella l-a apărat pe Provorovspunând că nu are nicio îngrijorare că controversa va afecta vestiarul.

„Provy nu a greșit cu nimic”, a adăugat el. „Doar pentru că nu ești de acord cu decizia lui, nu înseamnă că a făcut ceva rău.”

Ryan Gaydos și Ryan Morik de la Fox News au contribuit la acest raport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *