LeBron James o susține pe Shannon Sharpe după incidentul de pe teren cu Memphis Grizzlies: „Acesta este tipul meu”

Un incident de pauză între membri ai Memphis Grizzlies și Shannon Sharpe, membru al lui Pro Football Hall of Fame, a avut loc vineri seară în timpul unei victorii cu 122-121 a Los Angeles Lakers.

In timp ce Lakers au venit din spate pentru victorie, meciul de strigăte care a avut loc între Sharpe și Grizzlies a fost centrul conversației de după meci.

LeBron James, numărul 6 din Los Angeles Lakers, trece pe lângă Dillon Brooks, numărul 24 din Memphis Grizzlies, în timpul unei victorii cu 122-121 Lakers la Crypto.com Arena pe 20 ianuarie 2023, în Los Angeles, California.

LeBron James, numărul 6 din Los Angeles Lakers, trece pe lângă Dillon Brooks, numărul 24 din Memphis Grizzlies, în timpul unei victorii cu 122-121 Lakers la Crypto.com Arena pe 20 ianuarie 2023, în Los Angeles, California.
(Fotografia de Harry How/Getty Images)

„Călăresc cu Shannon timp de 365 de zile, 366 într-un an bisect, 24/7”, a spus LeBron James după meci. “Deci, acesta este tipul meu. Așa că îl voi avea întotdeauna spatele, iar el îl are pe al meu. Cu siguranță poate vorbi cu cei mai buni dintre ei.”

LOS ANGELES LAKERS-MEMPHIS GRIZZLIES INCIDENTUL ÎN COURTEI L-a implicat pe SHANNON SHARPE, TEE MORANT, DILLON BROOKS

Sharpe a trecut mult timp susținător al lui James ca comentator pentru Fox Sports.

Incidentul a avut loc la câteva secunde după ce a sunat soneria la sfârșitul celui de-al doilea trimestru.

Dillon Brooks de la Grizzlies a fost văzut strigând la Sharpe – care stătea lângă curte – în timp ce se îndrepta spre bancă.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

LOS ANGELES, CALIFORNIA - 20 IANUARIE: Shannon Sharpe reacționează după ce este reținut de securitate de la Ja Morant, numărul 12 din Memphis Grizzlies, după o altercație verbală după prima repriză împotriva lui Los Angeles Lakers la Crypto.com Arena pe 20 ianuarie, 2023, în Los Angeles, California.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 20 IANUARIE: Shannon Sharpe reacționează după ce este reținut de securitate de la Ja Morant, numărul 12 din Memphis Grizzlies, după o altercație verbală după prima repriză împotriva lui Los Angeles Lakers la Crypto.com Arena pe 20 ianuarie, 2023, în Los Angeles, California.
(Harry How/Getty Images)

În timp ce Sharpe a strigat înapoi, făcându-i semn lui Brooks să vină la el, câțiva jucători de la Grizzlies s-au apropiat de Sharpe lângă locul lui.

Antrenorul Warriors spune că superstarele care se odihnesc ESTE „TERIBILE PENTRU FANI” CĂ STEPHEN CURRY, ALTE ALL-STARS SE APARTĂ

Steven Adams și Ja Morant se îndreptă spre Sharpe pe măsură ce securitatea a intervenit între ele.

„Nu au vrut acest fum, Dave [McMenamin]”, a spus Sharpe pentru ESPN. “Ei vorbesc și fac joc, iar eu nu mă refer la jockey. A început cu Dillon Brooks. Am spus că este prea mic pentru a-l păzi pe LeBron. El a spus: „F— eu”. Am spus: „F— tu” înapoi. A început să vină la mine și i-am spus: „Nu vrei aceste probleme”. Și apoi Ja a apărut de nicăieri vorbind. Cu siguranță nu și-a dorit aceste probleme. Apoi a venit tatăl și, evident, nu a vrut să nu aibă probleme.

LOS ANGELES, CA - 20 IANUARIE: Steven Adams, numărul 4 din Memphis Grizzlies, este reținut de antrenorii echipei și antrenorii asistenți, deoarece are cuvinte cu Shannon Sharpe în urma unei altercații verbale cu Ja Morant, numărul 12 din Memphis Grizzlies, și a lui. tatăl, Tee Morant, în timpul pauzei împotriva lui Los Angeles Lakers la Crypto.com Arena pe 20 ianuarie 2023, în Los Angeles, California.

LOS ANGELES, CA – 20 IANUARIE: Steven Adams, numărul 4 din Memphis Grizzlies, este reținut de antrenorii echipei și antrenorii asistenți, deoarece are cuvinte cu Shannon Sharpe în urma unei altercații verbale cu Ja Morant, numărul 12 din Memphis Grizzlies, și a lui. tatăl, Tee Morant, în timpul pauzei împotriva lui Los Angeles Lakers la Crypto.com Arena pe 20 ianuarie 2023, în Los Angeles, California.
(Kevork Djansezian/Getty Images)

„Dar eu voiam orice aveau ei. Nu-i lăsa pe acești proști să te păcălească acum”.

Sharpe a avut voie să se întoarcă la locul său pentru a doua repriză.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

După joc, Brooks a fost întrebat dacă crede că este potrivit pentru a ventilator să se angajeze cu jucători la fel ca Sharpe.

LeBron James, #6 din Los Angeles Lakers, conduce la coșul de pe Dillon Brooks, #24 din Memphis Grizzlies, în timpul primei reprize la Crypto.com Arena pe 20 ianuarie 2023, în Los Angeles, California.

LeBron James, #6 din Los Angeles Lakers, conduce la coșul de pe Dillon Brooks, #24 din Memphis Grizzlies, în timpul primei reprize la Crypto.com Arena pe 20 ianuarie 2023, în Los Angeles, California.
(Harry How/Getty Images)

„Un pieton obișnuit ca el? Nu”, a spus Brooks reporterilor. “Nu ar fi trebuit să se întoarcă niciodată în joc. Dar este LA.”

Memphis a luat avans cu 89-81 în al patrulea sfert, dar Lakers i-au depășit pe Grizzlies cu 41-32 în al patrulea sfert, permițându-le Lakers să treacă la 21-25 în sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *