Un judecător îi ordonă lui Trump să plătească 1 milion de dolari pentru un proces „frivol” împotriva lui Clinton, Comey, Schiff

Fostul președinte Donald Trump a fost forțat să plătească aproape 1 milion de dolari joi, după ce o instanță districtuală i-a anulat procesul împotriva rivalilor politici cheie.

Procesul eșuat a fost intentat împotriva fostului director FBI James Comey, a reprezentantului democrat California Adam Schiff, a foștilor oficiali ai FBI Peter Strzok și Lisa Page, a fostului secretar de stat Hillary Clinton și mulți alții.

Trump și avocata Alina Habba vor fi obligați să plătească aproximativ 938.000 de dolari – împărțiți între zecile de persoane numiți în proces.

DEPOZIȚIA LUI TRUMP DESIGILATĂ ÎN PROCESUL DE DEFAMINAȚIE E. JEAN CARROLL

Fostul președinte Donald Trump

Fostul președinte Donald Trump
(SAUL LOEB/AFP prin Getty Images)

În acțiunea în justiție, Trump le-a acuzat pe personalitățile de profil că au conspirat pentru a-și reduce campania prezidențială de succes din 2016.

„Aici ne confruntăm cu un proces care nu ar fi trebuit niciodată intentat, care a fost complet frivol, atât din punct de vedere faptic, cât și din punct de vedere juridic, și care a fost introdus cu rea-credință într-un scop impropriu”, a scris judecătorul Donald Middlebrooks.

TRUMP CERTE CAZUL „RIDICUL” AL NYAG JAMES, Spune că Ea TREBUIE „SĂ SE CONCENTREAZĂ PE OAMENII CARE UCURĂ OAMENI”, PE CUM CRIMINALITATEA CREȘTE

Fostul președinte Donald Trump își face intrarea la un miting pe aeroportul Minden Tahoe din Minden, Nev., 8 octombrie 2022. Trump a atacat furios miercuri, 12 octombrie, numind sistemul juridic al națiunii un "rușine ruptă" după ce un judecător a decis că trebuie să răspundă la întrebări sub jurământ săptămâna viitoare într-un proces pentru defăimare introdus de un scriitor care spune că a violat-o la mijlocul anilor 1990.

Fostul președinte Donald Trump își face intrarea la un miting pe aeroportul Minden Tahoe din Minden, Nev., 8 octombrie 2022. Trump a atacat furios miercuri, 12 octombrie, numind sistemul juridic al națiunii o „rușine ruptă” după ce un judecător a decis că trebuie să răspundă la întrebări sub jurământ săptămâna viitoare într-un proces pentru defăimare intentat de un scriitor care spune că a violat-o la mijlocul anilor 1990.
(AP Photo/José Luis Villegas, Pool)

Middlebrooks a fost ridicat la actualul său birou în 1997 de fostul președinte Bill Clinton.

Judecătorul a continuat: „Domnul Trump este un justițiabil prolific și sofisticat, care folosește în mod repetat instanțele pentru a căuta răzbunare pe adversarii politici. El este creierul abuzului strategic al procesului judiciar și nu poate fi văzut ca un justițiabil care urmează orbește sfatul. a unui avocat”.

CLICK PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Procurorul general din New York, Letitia James, participă la un miting de campanie cu liderii comunității în cartierul Jackson Heights din cartierul Queens din New York, pe 1 noiembrie 2022.

Procurorul general din New York, Letitia James, participă la un miting de campanie cu liderii comunității în cartierul Jackson Heights din cartierul Queens din New York, pe 1 noiembrie 2022.
(AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez, File)

După ce a fost lovit de amenzi, Trump a retras un proces similar intentat împotriva procurorului general din New York, Letitia James.

Trump l-a dat în judecată pe James ca răzbunare, după ce James a susținut că fostul președinte și partenerii săi de afaceri au înșelat valoarea activelor companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *