Damar Hamlin îi vizitează pe coechipierii lui Bills înaintea meciului din playoff împotriva Bengals

Damar Hamlin a fost văzut pe Highmark Stadium înaintea jocului de playoff al lui Buffalo Bills împotriva Cincinnati Bengals și la doar câteva săptămâni după ce a suferit un colaps pe teren.

Hamlin a fost zărit în cărucior fiind condus la vestiarul echipei.

Buffalo și Cincinnati se joacă duminică, câștigătorul câștigând un loc în campionatul AFC pentru a juca cu Kansas City Chiefs. Dacă Bills vor câștiga, vor juca Chiefs pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Spatele defensiv a suferit un stop cardiac pe stadionul Paycor pe 2 ianuarie. Bătăile inimii sale trebuiau restabilite pe teren și a fost dus la Centrul Medical al Universității din Cincinnati.

Fanii Buffalo Bills țin o poză cu Damar Hamlin în timpul meciului împotriva New England Patriots pe Highmark Stadium.  Bivol.

Fanii Buffalo Bills țin o poză cu Damar Hamlin în timpul meciului împotriva New England Patriots pe Highmark Stadium. Bivol.
(Simon Bruty/Sports Illustrated prin Getty Images)

Hamlin s-a întors la centrul echipei săptămâna trecută pentru a-și saluta colegii care au fost îngrijorați de sănătatea și starea lui de când s-a prăbușit. Au existat zgomote că urma să apară pe stadion înainte de meciul lui Bills împotriva Miami Dolphins, dar a optat să rămână acasă.

JORDAN POYER DE LA BILLS ÎL ÎNCURAJĂ pe TOM BRADY SĂ SE DEPARTEA DE FOTBAL: „MĂ PETRECEȚI TIMPUL CU COPIIȚII TĂI”

Fanii Buffalo Bills au un semn pentru Damar Hamlin vs. New England Patriots pe Highmark Stadium.

Fanii Buffalo Bills au un semn pentru Damar Hamlin vs. New England Patriots pe Highmark Stadium.
(Simon Bruty/Sports Illustrated prin Getty Images)

Hamlin a fost transferat la un spital din Buffalo pe 11 ianuarie – cu puțin peste o săptămână de când a fost transportat de urgență la spital.

Reprezentantul de marketing al lui Hamlin, Jordan Rooney, a subliniat pentru The Associated Press joi seară că încă se confruntă cu obstacole de la externarea din Buffalo General Medical Center.

„Damar încă are nevoie de oxigen și are inima monitorizată în mod regulat pentru a se asigura că nu există eșecuri sau efecte secundare”, a spus Rooney. „Deși este capabil să viziteze instalația echipei, Damar nu este în măsură să călătorească des și are nevoie de odihnă suplimentară pentru a-și ajuta corpul să se vindece.”

Safety Buffalo Bills, Damar Hamlin, se încălzește înainte de meciul Bengals din 2 ianuarie 2023, pe stadionul Paycor din Cincinnati, Ohio.

Safety Buffalo Bills, Damar Hamlin, se încălzește înainte de meciul Bengals din 2 ianuarie 2023, pe stadionul Paycor din Cincinnati, Ohio.
(Ian Johnson/Icon Sportswire prin Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Actualizarea de joi a oferit o perspectivă asupra comentariilor făcute de antrenorul Bills, Sean McDermott, care a spus că miercuri Hamlin începe să viziteze regulat instalația echipei. Subliniind că face un „pas de bebeluș la un moment dat”, McDermott a adăugat că Hamlin „își bagă degetul de la picior înapoi aici și pornește pe drumul pentru a se întoarce la sine”.

Elizabeth Pritchett de la Fox News a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *