Democratul din statul roșu nu „ridică un deget” împotriva politicilor lui Biden care îi devastează cetățenii: guvernatorul GOP speră

Guvernatorul democrat Kentucky, Andy Beshear, se confruntă cu o atenție atentă, pe măsură ce sezonul de campanie al statului începe să se încingă și o duzină de aspiranți la guvernatori republicani caută să se distingă drept candidatul cel mai probabil să răstoarne conacul guvernatorului în roșu în noiembrie.

Unul dintre acei candidați, comisarul pentru agricultură din Kentucky și fostul legiuitor de stat Ryan Quarles, nu se reține la modul în care crede că Beshear i-a eșuat pe cetățenii statului, mai ales în ceea ce privește problemele despre care spune că pot fi legate de politica de frontieră „poroasă” a administrației Biden și „nedorința” guvernatorului de a o aborda.

„Toată lumea din Kentucky, inclusiv eu, cunoaște pe cineva care a fost afectat de flagelul drogurilor din Commonwealth”, a declarat Quarles pentru Fox News Digital în timpul unui interviu exclusiv săptămâna trecută. „Cred că deconectarea dintre Andy Beshear și acele familii care au suferit din cauza asta este refuzul lui de a aborda problema.

„El ocupă cel mai puternic birou din statul nostru. Dacă aș fi guvernator, l-aș numi guvernator [Greg] Abbott jos în Texas și spune: „Ce putem face pentru a ajuta?” Pentru că știm că fentanilul trece prin granița poroasă mexicană.

GUVERNATORUL DEM VULNERABILE ÎNCHIS DE CHALLENGERI PENTRU A RESPINGERE CEREREA DE ÎNREGISTRĂRI PRIVIND ÎNCHIDERILE COVID

Comisarul republican pentru agricultură din Kentucky Ryan Quarles (stânga) și guvernatorul democrat Kentucky Andy Beshear (dreapta).

Comisarul republican pentru agricultură din Kentucky Ryan Quarles (stânga) și guvernatorul democrat Kentucky Andy Beshear (dreapta).
(Getty Images)

„Și Andy Beshear, care susține politicile lui Joe Biden, nu înțelege că atunci când drogurile se revarsă peste graniță, noi, ca Kentucky, s-ar putea să nu fim un stat de frontieră. Avem probleme cu statele de frontieră”.

Kentucky a fost unul dintre cele mai afectate state de criza fentanilului. În 2021, drogul a reprezentat 70% din cele 2.250 de decese prin exces din stat, conform cifrelor statului.

Statul a depășit din nou 2.000 de decese în 2022, atingând această cifră cu patru luni rămase în anul și cu 73% dintre decese implicate de fentanil. Raportul final al statului privind decesele prin supradoză pentru 2022 nu a fost încă publicat.

AMBASADORUL TRUMP ONU PROGRAMĂ „PRESA COMPLETĂ A TRIBUNALEI” CĂ LUPTEAZĂ „ABUZURILOR” DE FENTANYUL CHINEI ÎN ACEST STAT DACĂ ESTE ALES GUVERNANT

Criza la frontieră a națiunii a continuat să se înrăutățească, întâlnirile cu migranți din decembrie doborând recordurile anterioare și depășind 250.000 pentru prima dată. Acest număr depășește cel mai recent record de 241.136 în mai 2022, conform Vămilor și Protecției Frontierei.

Quarles a spus că, pe lângă faptul că oprește administrația Biden cu privire la politicile sale de frontieră și oferă sprijin statelor de frontieră pentru combaterea crizei, el se va asigura că traficanții de droguri sunt aruncați în închisoare și resursele adecvate pentru cei care se luptă cu dependența.

Guvernatorul democrat Kentucky, Andy Beshear, vorbește în timp ce participă la un briefing din partea liderilor locali despre daunele provocate de furtuni și vremea extremă cu președintele Biden la aeroportul Mayfield Graves County din Mayfield, Ky., 15 decembrie 2021.

Guvernatorul democrat Kentucky, Andy Beshear, vorbește în timp ce participă la un briefing din partea liderilor locali despre daunele provocate de furtuni și vremea extremă cu președintele Biden la aeroportul Mayfield Graves County din Mayfield, Ky., 15 decembrie 2021.
(AP Foto/Andrew Harnik)

„Voi fi un guvernator care să le permită oamenilor și să înțeleagă necesitatea unei a doua șanse în viață, că, dacă suferi de dependență, ar trebui să oferim resursele și atmosfera pentru ca cineva să treacă prin recuperare, astfel încât să se poată întoarce pe piața muncii și alăturați-vă nouă”, a spus Quarles.

„Cred că aceasta va fi o problemă majoră în campanie, deoarece președintele Biden este cel care are cea mai mare influență asupra a ceea ce este implementat la graniță. Și nu-l vedeți pe Andy Beshear ridicând un deget ca să i se opună. politică poroasă de frontieră”.

RISING GOP STAR SE JĂRĂMĂ CĂ SĂ PUȚINE ÎMPOTRIVA „EXCESELOR ADMINISTRAȚIEI BIDEN” ÎN CĂUTAREA SĂ DECLAZĂ DEM GOV

Printre cei 11 candidați care se confruntă cu Quarles în primarul republican se numără fostul ambasador al ONU Kelly Craft și procurorul general din Kentucky, Daniel Cameron, ambii fiind recunoscuti la nivel național și sunt mai cunoscuți.

Când a fost întrebat cum plănuiește să depășească acest decalaj, Quarles a subliniat cel de-al doilea mandat de comisar pentru agricultură, o poziție aleasă la nivel de stat; alegerea sa pentru mai multe mandate în Kentucky State House; și sprijinul său din partea fermierilor statului, despre care spune că sunt „solid” în spatele lui.

Procurorul general republican al Kentucky Daniel Cameron (stânga) și fostul ambasador al ONU Kelly Craft.

Procurorul general republican al Kentucky Daniel Cameron (stânga) și fostul ambasador al ONU Kelly Craft.
(Getty Images)

El și-a prezentat, de asemenea, lista lungă de aprobări din partea oficialilor aleși din întreaga țară, inclusiv a peste 200 de judecători județeni, membri ai adunării generale și magistrați.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Aceasta este o distincție majoră între rasa mea și ceilalți, pentru că avem sprijinul de la bază”, a spus Quarles. „Și, într-o cursă primară cu prezență scăzută la vot, în care ne așteptăm să fie doar aproximativ 300, poate 325.000 de voturi în total în tot statul, această forță de bază și sprijinul local vor da roade”.

Fox News Digital a contactat campania lui Beshear pentru comentarii, dar nu a primit un răspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *