Documente clasificate Biden: republicanii reacționează la confiscarea DOJ de mai multe materiale secrete din casa Wilmington

După ce Departamentul de Justiție a confiscat mai multe documente clasificate din casa președintelui Biden din Wilmington, Delaware, republicanii din Congres se aude, unii acuzând Casa Albă că a mințit de mai multe ori.

Consilierul special al Casei Albe al președintelui Richard Sauber a declarat într-o declarație de sâmbătă seara că perchezițiile Departamentului de Justiție s-au încheiat vineri seara, în jurul orei 22:30, după 12 ore.

„Vineri, DOJ a efectuat o percheziție cuprinzătoare în reședința președintelui Wilmington și s-a încheiat vineri noaptea târziu. Declarația avocatului personal al președintelui detaliază modul în care a fost efectuată acea percheziție, ce materiale au fost analizate și ce s-a găsit. Nici Președintele, nici Prima Doamnă a fost prezentă în timpul căutării”, a spus Sauber.

Declarația mai spune că Biden și-a îndrumat avocații să fie „pe deplin cooperanți” cu Departamentul de Justiție în timpul anchetei sale.

DOJ CAPITĂ MAI MULTE DOCUMENTE CLASIFICATE DIN CASA LUI WILMINGTON A BIDEN DUPĂ CĂUTARE DE 12 ORE

Președintele Joe Biden a fost inaugurat pe 20 ianuarie 2021

Președintele Joe Biden a fost inaugurat pe 20 ianuarie 2021
(Andrew Caballero)

Rep. Mary Miller, R-Ill. a întrebat într-un tweet dacă Biden va fi acuzat de obstrucţionarea justiţiei.

„DOJ a percheziționat în liniște casa lui Biden din Delaware vineri și a găsit MAI MULTE DOCUMENTE CLASIFICATE. Va fi acuzat Biden de obstrucționare a justiției pentru că a continuat să MINȚIȘTE și să ascundă documente? De ce a MINȚIT Casa Albă de mai multe ori că nu există documente suplimentare?,” Miller spus.

Rep. Pat Fallon, R-Texas, a postat pe Twitter că „Tot ceea ce aștept de la această administrație este un alt set de minciuni”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Candidatul de atunci la președinție, Joe Biden, este văzut retrocedând în ceea ce pare a fi aleea sa din Wilmington, Delaware, într-un videoclip de campanie din 2020.

Candidatul de atunci la președinție, Joe Biden, este văzut retrocedând în ceea ce pare a fi aleea sa din Wilmington, Delaware, într-un videoclip de campanie din 2020.
(Joe Biden 2020)

Brooke Singman și Patrick Ward de la Fox News au contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *