GOP, demniștii sunt de acord că scandalul documentelor clasificate Biden trebuie investigat

Liderii democrați și republicani ai Caucusului pentru rezolvarea problemelor din Camera sunt de acord că trebuie să existe o investigație a documentelor clasificate găsite la casa președintelui Biden.

Percheziții repetate în reședința Wilmington, Delaware, au găsit mai multe loturi de materiale clasificate, atât din vremea lui Biden ca vicepreședinte, cât și din primele sale în Senat. Reprezentanții Brian Fitzpatrick, R-Pa. și Josh Gottheimer, DN.J. au apărut împreună la „Fox News Sunday” pentru a discuta problema. Ambii bărbați au fost clari cu privire la necesitatea de a obține mai multe informații.

„Documentele clasificate nu pot fi scoase niciodată dintr-un SCIF, niciodată”, a spus Fitzpatrick, care este un fost agent FBI. “Asta este numărul unu. Numărul doi, avem nevoie de aplicarea egală a legii. Și asta ne vom asigura că ne asigurăm.”

FItzpatrick făcea referire la situația informațiilor clasificate a lui Biden, precum și la cea în curs de desfășurare care îl implică pe fostul președinte Donald Trump, despre care s-a descoperit că are sute de pagini de materiale clasificate la casa sa din Mar-a-Lago. În timp ce casa lui Biden a fost supusă unei căutări mai lente la care propriii săi avocați au putut participa, casa lui Trump a fost perchezită de FBI.

BIDEN DOCS: CASA ALBA A CERUT FBI CĂUTARE CARE A DECOPERIT CEL MAI ULTIMUL LOT DE DOCUMENTE CLASIFICATE

„Vom face o scufundare profundă în circumstanțele administrației anterioare și administrației actuale, ambele se ocupă de documente clasificate, asigurându-ne că legea se aplică în mod egal în toate domeniile”, a spus Fitzpatrick.

Gottheimer a subliniat diferențele dintre cazurile Trump și Biden, declarând că Trump a refuzat „de aproape un an” să renunțe la toate documentele sale, în timp ce „această administrație, cred, a cooperat într-un mod constructiv, cu Departamentul de Justiție”.

ÎNTREBĂRI MCCARTHY DETALII CHEIE ALE DEscoperirii lui Biden DOCS: CINE LE-A SPUNS AVOCATULUI SĂ CAUTĂ?

Cât despre Biden, însă, Gottheimer a fost de acord că este necesară o anchetă.

„Concluzia este aceasta, iar Brian are exact dreptate”, a spus Gottheimer. „Trebuie să avem o cooperare și o investigație deplină. Trebuie să ajungem la fundul a ceea ce s-a întâmplat, de ce și când, pentru a înțelege totul. Și, într-un sens mai larg, pentru a ne asigura că nicio Casa Albă, nicio administrație nu este vreodată în măsură să gestionați documentele clasificate în acest fel și scoateți-le de la Casa Albă dintr-un cadru clasificat.”

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

În ceea ce privește ceea ce ar putea presupune o anchetă a Congresului, gazda Shannon Bream a adus în discuție controversa cu privire la existența unor jurnale de vizitatori pentru reședința lui Biden, deoarece republicanii încearcă să le pună mâna pe ele. Fitzpatrick a spus că este gata să solicite aceste înregistrări și alte probe potențiale.

„Există mai multe moduri de a aduna dovezi și de a efectua investigații”, a spus Fitzpatrick, recunoscând că jurnalele vizitatorilor ar fi de ajutor. “Dacă asta nu există, te duci la alte forme de probe. Supraveghere video, supraveghere fizică, interviuri cu martori, există o mulțime de modalități de a colecta dovezi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *