Santos recunoaște că s-a îmbrăcat în femeie pentru „distracție”, dar neagă că este o drag queen

Reprezentantul George Santos, RN.Y., a recunoscut că s-a îmbrăcat în femeie „pentru distracție” la o petrecere în Brazilia, dar a negat că a cântat vreodată ca o drag queen.

Santos a făcut aceste comentarii reporterilor în timp ce a fost prins pe aeroport sâmbătă, la câteva zile după ce a negat pentru prima dată informațiile despre trecutul său drag queen ca fiind „categoric false”.

“Nu, nu am fost o drag queen în Brazilia, băieți. Eram tânăr și m-am distrat la un festival. Dați-mă în judecată pentru că am o viață”, a spus Santos reporterilor, potrivit New York Post.

Santos se confruntă cu apeluri larg răspândite pentru demisia sa din Congres pentru că a mințit cu privire la CV-ul său în timpul campaniei. Santos a recunoscut că și-a fabricat cea mai mare parte din istoria educației și a muncii.

GEORGE SANTOS A RESPINS APELĂRILE DE DEMISIE DE LA PERSONALUL CAMPANIEI DUPĂ VERIFICAREA FONDULUI MINCIUNI DECOPERTE: RAPORT

Rep. George Santos, RN.Y., pleacă de pe Capitol Hill din Washington, miercuri, 11 ianuarie 2023. (AP Photo/Patrick Semansky)

Rep. George Santos, RN.Y., pleacă de pe Capitol Hill din Washington, miercuri, 11 ianuarie 2023. (AP Photo/Patrick Semansky)

Imaginile care îl arată pe Santos aparent îmbrăcat în dragă au fost lansate săptămâna trecută. Eula Rocharde, o drag queen care spune că l-a cunoscut pe Santos în timpul petrecut în Brazilia, a spus că Santos a cântat sub numele de „Kitara” între 2005 și 2008.

Santos a respins inițial aceste afirmații complet înainte de a recunoaște că s-a îmbrăcat ca femeie în acest weekend.

„Cea mai recentă obsesie a mass-media care susține că sunt o drag Queen sau că „am făcut” ca drag Queen este categoric falsă”, a argumentat Santos pe Twitter.

GEORGE SANTOS REFUZĂ SĂ DEMISIE DUPĂ ce GOP-UL JUDEȚULUI NASSAU I-a cerut CONGRESSORULUI DEZGRAȚIT SĂ DEMISIE

“Mass-media continuă să facă afirmații scandaloase despre viața mea în timp ce lucrez pentru a obține rezultate. Nu voi fi distras și nici deranjat de acest lucru”, a continuat el.

Santos a fost afectat de o serie de scandaluri de când a fost ales în Congres în noiembrie. Un alt incident recent a văzut un veteran fără adăpost l-a acuzat de furt 3.000 de dolari în numerar strâns care a fost menit să plătească pentru operația câinelui său.

Santos a negat și acest raport. El a spus că nu știe despre presupusa schemă, care implicat o organizație de caritate a pretins că a fondat.

“Fake. Nici o idee despre cine este acesta”, a spus Santos pentru Semafor când a fost întrebat despre problemă.

George Santos în campanie.

George Santos în campanie.
(AP Photo/Mary Altaffer)

Rep. George Santos, RN.Y., și Rep. Matt Gaetz, R-Fla., au depus jurământul de către Președintele Camerei Kevin McCarthy din California, în calitate de membri ai celui de-al 118-lea Congres de la Washington, sâmbătă dimineața, 7 ianuarie. , 2023.

Rep. George Santos, RN.Y., și Rep. Matt Gaetz, R-Fla., au depus jurământul de către Președintele Camerei Kevin McCarthy din California, în calitate de membri ai celui de-al 118-lea Congres de la Washington, sâmbătă dimineața, 7 ianuarie. , 2023.
(AP Photo/Alex Brandon)

Santos sa confruntat cu primul său apel major de a demisiona atunci când liderii GOP din județul Nassau l-au condamnat într-o conferință de presă din 11 ianuarie. Comitatul Nassau se află în districtul său congresual din New York.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Campania lui George Santos de anul trecut a fost o campanie de înșelăciune, minciuni și născocire”, GOP din județul Nassau Președintele Joe Cairo a declarat într-o declarație. „Nu are loc în comitetul republican al județului Nassau, nici nu ar trebui să servească serviciul public, nici ca oficial ales. Nu este binevenit aici, la sediul GOP”.

Santos este implicat în mai multe investigații locale, federale și internaționale privind acuzațiile de fraudă și fabricarea trecutului său. În timpul campaniei sale pentru Congres, Santos a susținut în mod fals că a absolvit o facultate cu diplome în finanțe și că a lucrat pentru Goldman Sachs și Citibank. Procurorul districtual al comitatului Nassau Anne Donnelly a deschis o anchetă asupra lui Santos la sfârșitul lunii decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *