C-SPAN face eforturi pentru a „liberaliza” feedul de la etaj al casei după o luptă lungă, plină de drame, difuzoarelor

Nu știi niciodată ce îți lipsește. Adică până vei afla ce îți lipsește. Atunci, îți lipsește. Iar publicul american știe acum că nu are o imagine completă a ceea ce se întâmplă în Congres.

Acest lucru se datorează faptului că C-SPAN și alte organizații de știri au arătat totul pe podeaua Camerei în timpul alegerilor lungi pentru vorbitor de la începutul acestei luni.

Apoi, hrana specială a dispărut.

Aproape toată lumea s-a referit la camerele din camera Camerei drept „camere C-SPAN” înainte de votul vorbitorului.

Însă mulți observatori ai Congresului știu acum că camerele tipice din camera Camerei nu aparțin C-SPAN după calitatea intensă, la vârf și la operă, a cursei vorbitorilor care a durat cinci zile.

KEVIN MCCARTHY ALES VORBITORUL CAZII LA VOTUL LA ETAJUL 15 DUPĂ ZILE DE DRAMA DE ÎNALTĂ

Studioul de înregistrare a casei controlează camerele din camera antrenată pe podeaua casei. C-SPAN și alte organizații de știri au voie să filmeze în interiorul camerei doar în prima zi a unui nou Congres și în timpul Starii Unirii și a altor câteva ocazii speciale. C-SPAN doar preia fluxul, de la perete la perete.

Rareori a existat un control atât de intens concentrat asupra Camerei Reprezentanților înainte de prima săptămână a lunii ianuarie, când parlamentarii se luptau să aleagă un vorbitor.

Kevin McCarthy, R-Calif., vorbește cu reprezentanții Jim Jordan, R-Ohio și Chip Roy, R-Texas, la etajul Camerei în a doua zi de vot pentru președintele Camerei.

Kevin McCarthy, R-Calif., vorbește cu reprezentanții Jim Jordan, R-Ohio și Chip Roy, R-Texas, la etajul Camerei în a doua zi de vot pentru președintele Camerei.

Pentru că nu a existat un vorbitor, nu existau reguli reale în camera Camerei. Aceasta include modul în care organizațiile de știri acoperă cuvântul. Astfel, C-SPAN a transportat mai multe camere în cameră. Fotografii se plimbau prin galeria mezaninului de deasupra, făcând fotografii statice.

Și acum că corpul are un difuzor, Casa a revenit la vechile sale reguli de acțiune la podea de tir.

Casa se îndreaptă asupra camerelor doar când corpul cedează în sesiune. Fotografiile din interiorul camerei se rotesc de la o serie de camere fixe care sunt antrenate pe ofițerul care prezidează pe estradă, pe membrii Camerei când vorbesc din pupitrele din fântână și pe managerii de facturi care vorbesc de la birourile de pe ambele părți ale culoarului. Nu există „locuri de reacție”. Singurul moment în care camerele se retrag pentru a dezvălui o porțiune a Camerei este atunci când membrii votează. S-ar putea să vedeți întinderea camerei Casei de la două camere montate sus, deasupra camerei.

Fotografiile comută între cele două lovituri în timpul voturilor cu apel nominal, alternând din partea democrată și cea republicană a Camerei. Casa poate, de asemenea, să arate stratul complet și bine în timp ce așteaptă ca un membru să vorbească sau dacă corpul așteaptă ceva de la scaun.

Și cam atât.

Fotografiile sunt mecanice. Ordonat. Structurat. Camerele se concentrează doar pe enunțurile formale de la etajul Casei. Chiar cuvintele și expresiile pe care Casa le va introduce în Registrul Congresului.

Rep. Kat Cammack, R-Fla., i-a acuzat pe democrați că au adus floricele, băuturi alcoolice și pături pe podeaua Camerei în timpul discursului său de nominalizare pentru Kevin McCarthy.

Rep. Kat Cammack, R-Fla., i-a acuzat pe democrați că au adus floricele, băuturi alcoolice și pături pe podeaua Camerei în timpul discursului său de nominalizare pentru Kevin McCarthy.
(Win McNamee)

Cu toate acestea, fotografiile dezvăluie doar o fâșie din ceea ce se întâmplă cu adevărat pe podea.

Asta este atât frumusețea. Și blestemul.

Lucrul frumos despre fotografiile de reacție este că îți arată ce se întâmplă cu adevărat pe podeaua Casei. Cine vorbește cu cine. Care se sprijină pe balustrada din spate, așteaptă o conversație cu biciul. Cine este în joc la un vot cheie. Vedeți, de asemenea, fotografii foarte revelatoare, cum ar fi președintele Comitetului pentru Serviciile Armate ale Camerei, Mike Rogers, R-Ala., care se îndreaptă spre reprezentantul Matt Gaetz, R-Fla. Sau Gaetz dând cu degetul la Kevin McCarthy chiar înainte ca republicanul din California să obțină în sfârșit voturile necesare pentru a câștiga alegerile președintelui.

Rep. Matt Gaetz a vorbit cu reprezentantul Kevin McCarthy după ce Gaetz a votat "prezent" în camera Camerei în timpul alegerilor pentru speaker.

Rep. Matt Gaetz a discutat cu reprezentantul Kevin McCarthy după ce Gaetz a votat „prezent” în camera Camerei în timpul alegerilor pentru speaker.
(Alex Brandon)

Dezavantajul este că este ușor să te concentrezi pe orice altceva – în afară de discursurile sau instrucțiunile reale ale vorbitorului pro tempore de pe estradă.

Cu toate acestea, uneori, acolo este acțiunea. Și este mai bine să ascultați discursurile și dezbaterile reale decât să acordați atenție cine stă unul lângă altul sau cine poartă o conversație în șoaptă în spatele ușii vestiarului.

Republicanii au câștigat controlul Camerei în 1994. Victoria GOP a marcat prima dată când republicanii vor controla Camera în patru decenii. Victoria republicană a reprezentat, de asemenea, prima dată când partidul va deține majoritatea Camerei de când instituția a introdus camerele în 1979. Acela este anul în care C-SPAN a fost difuzat, dedicat acoperirii procedurilor Camerei, neîntrerupt, de la ciocal la ciocal. C-SPAN pur și simplu a preluat fluxul de la etajul Camerei și a arătat întreaga sesiune a Camerei pentru ziua respectivă.

Republicanii au promis că vor conduce Camera altfel când au obținut majoritatea în 1994. Printre angajamentele lor: transparența în guvern.

Fondatorul și CEO-ul C-SPAN, Brian Lamb, a văzut o deschidere. El a trimis o scrisoare către viitorul președinte al Camerei Newt Gingrich, R-Ga., și liderului majorității din Senat Bob Dole, R-Kan. Întrucât republicanii au promis mai multă transparență în guvern – și mai puțină intervenție guvernamentală – atunci de ce să nu permită C-SPAN să televizeze procedurile Camerei și Senatului și să aleagă fotografiile pe care le doreau. C-SPAN a conceput chiar un plan pentru a oferi acest flux cinematografic tuturor organizațiilor de știri.

Propunerea nu a mers nicăieri.

Cu toate acestea, pentru o scurtă perioadă, Gingrich a direcționat camerele formale ale Casei pentru a afișa fotografii de reacție. Imagini cu parlamentarii vorbind. Uneori citind ziarul. Nu ascult. Chiar și ațițit.

CELE 15 RUDE DE VOT LUI MCCARTHY PENTRU VORBITORUL CASEI S-AU REZUMAT ÎN UN SINGUR CUVÂNT: „WOW”

Și după o mulțime de plângeri de la parlamentari, Gingrich și House GOPers au renunțat la fotografiile suplimentare. Feedbackul House a revenit la secvența de memorare a fotografiilor pe care o vedeți astăzi.

Camera a trecut la controlul democraților în 2006. C-SPAN a făcut un apel similar președintelui Nancy Pelosi, D-Calif., pentru a-i permite să filmeze sesiunile Camerei.

Nimic.

Camera a revenit la controlul GOP în 2010. C-SPAN i-a scris din nou preşedintelui Camerei John Boehner, R-Ohio.

Greieri.

Democrații și Pelosi au câștigat controlul camerei în 2018. Știți ce s-a întâmplat.

Acum, McCarthy este la fața locului, după ce Casa și-a schimbat controlul la jumătatea mandatului din 2022. Există mai multă energie în spatele acestei mișcări de „liberalizare” a feed-ului House decât oricând, luând în considerare laudele pe care C-SPAN le-a câștigat acoperind cursa vorbitorului.

CEO-ul C-SPAN, Susan Swain, i-a scris lui McCarthy.

„Reacția publicului, a presei și a membrilor la acoperirea C-SPAN – împreună cu temele de „transparență” din noul dumneavoastră pachet de reguli – ne-au încurajat să retrimitem o solicitare pe care am făcut-o predecesorilor dumneavoastră fără succes”, a scris Swain.

Președintele Camerei, Kevin McCarthy, a sărbătorit după depunerea jurământului în funcție pe 7 ianuarie 2022.

Președintele Camerei, Kevin McCarthy, a sărbătorit după depunerea jurământului în funcție pe 7 ianuarie 2022.
(Nathan Posner/Agenția Anadolu)

Swain spune că C-SPAN nu este interesat de „înlocuirea sistemului de înregistrare a casei existent”. Swain spune că C-SPAN ar combina fotografiile de la camerele House cu propriile sale camere „pentru a crea un al doilea produs jurnalistic”.

Nu este clar dacă ceva se va schimba cu acoperirea de la etajul Camerei. Dar acum publicul știe că se întâmplă ceva în culise. Asta din cauza rasei vorbitorului prelungit.

Există un impuls mai puternic pentru a deschide videoclipul Camerei Camerei decât oricând.

Interesul public pentru ceea ce se desfășoară în Camera Camerei se va diminua oarecum, pe măsură ce Congresul se ocupă de proiecte de lege cotidiene pentru a denumi oficiile poștale și pentru a adopta alte rezoluții sub radar.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dar așteptați până când Congresul se luptă cu plafonul datoriei sau va evita închiderea guvernului. Atunci se va intensifica zgomotul pentru videoclipuri sincere în camera Camerei. Și totul pentru că toată lumea știe acum ce le lipsește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *