Campionul la Super Bowl, Jimmy Johnson, are un tweet dintr-un singur cuvânt pentru a descrie jocul final al lui Cowboys

Jimmy Johnson i-a condus pe Cowboys din Dallas la două campionate de Super Bowl la începutul anilor 1990 și a antrenat o echipă care a prezentat legende Troy Aikman, Emmitt Smith, Michael Irvin și Charles Haley.

Dar actualii Cowboys sunt departe de echipele lor dinastice din acea epocă, iar Johnson a fost printre cei uluiți de jocul final al înfrângerii lor cu 19-12 în fața San Francisco 49ers de duminică.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Dak Prescott numărul 4 din Dallas Cowboys poartă mingea împotriva San Francisco 49ers în timpul celui de-al doilea trimestru al jocului NFC Divisional Playoff de la Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.

Dak Prescott numărul 4 din Dallas Cowboys poartă mingea împotriva San Francisco 49ers în timpul celui de-al doilea trimestru al jocului NFC Divisional Playoff de la Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

Johnson a rezumat piesa într-un tweet de un singur cuvânt.

„Prost”, a scris el.

Dak Prescott și Cowboys aveau nevoie de un miracol din propria linie de 24 de metri pentru a avea chiar o șansă de a egala scorul. Running back Ezekiel Elliott a fost centrul pentru Dallas, și nici un alt arbitru ofensiv l-a înconjurat. În schimb, arbitrii au fost așezați lat pe partea stângă și dreaptă a liniei de joc și era clar că Cowboys aveau de gând să încerce ceva nebunesc în ultimul lor efort.

MIKE MCCARTHY DE LA COWBOYS EXPLICĂ JOCULUI BIZAR DE TERMINARE A JOCULUI: „ASTA NU A FOST PLANUL, evident”

Membrul Pro Football Hall of Fame, Jimmie Johnson, în timpul conferinței de presă din cadrul NFL Honors, pe 1 februarie 2020, la Adrienne Arsht Center din Miami, FL.

Membrul Pro Football Hall of Fame, Jimmie Johnson, în timpul conferinței de presă din cadrul NFL Honors, pe 1 februarie 2020, la Adrienne Arsht Center din Miami, FL.
(Rich Graessle/PPI/Icon Sportswire prin Getty Images)

În timp ce Elliott a spart mingea – a fost lovit rapid de un pasager de la 49ers – Prescott a avut o cădere rapidă înainte de a arunca către debutantul KaVontae Turpin, care a fost lovit imediat pentru a termina jocul. Tușierul lui Turpin nu a putut ajunge la Jimmie Ward pentru blocare suficient de repede și a fost ușor pentru veteranul cornerback să încheie afacerea.

Piesa a fost puternic criticată online. McCarthy a explicat că rezultatul nu a fost cel avut în minte.

Antrenorul principal Mike McCarthy de la Dallas Cowboys se uită înaintea unui meci împotriva San Francisco 49ers în meciul NFC Divisional Playoff de la Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.

Antrenorul principal Mike McCarthy de la Dallas Cowboys se uită înaintea unui meci împotriva San Francisco 49ers în meciul NFC Divisional Playoff de la Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Da, nu a mers”, a spus McCarthy, prin intermediul NBC Sports Bay Area. “Chiar nu vreau să intru în detalii, dar evident că nu a fost planul. Este evident un joc gadget sau orice altceva. Este un apel pentru situația de ultimă joacă pe care îl practicăm.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *