Copilul non-binar al liderului democraților din House, arestat în cadrul unui protest împotriva polițiștilor, a avut coșmaruri de „schimbări climatice”

Copilul non-binar al Biciului Democrat al Casei Katherine Clark, care a fost arestat într-un protest anti-polițist în weekend a fost cel despre care congresmanul din Massachusets a spus anterior că a avut coșmaruri despre „schimbările climatice”.

Copilul mijlociu al lui Clark, Riley Dowell, a fost arestat sâmbătă seara pentru că ar fi etichetat un monument cu sloganuri anti-poliție în spray și ar fi agresat un ofițer de ordine în timpul protestului.

Biciul democraților din Camera din decembrie și-a amintit că Dowell „s-a trezit cu coșmaruri” din cauza schimbărilor climatice.

FIICA CONDUCĂTORULUI DEMOCRAT DE CASĂ ARESȚATĂ PENTRU CARE L-AR fi agresat pe un ofițer de poliție, un monument cu vopsire cu spray

Biciul democrat al Camerei, Katherine Clark, deputată în Massachusetts, l-a amintit în decembrie pe Dowell "trezindu-se cu coşmaruri" asupra schimbărilor climatice.

Biciul democrat al Camerei, Katherine Clark, deputată în Massachusetts, și-a amintit în decembrie că Dowell „s-a trezit cu coșmaruri” din cauza schimbărilor climatice.

„Una dintre cele mai mari schimbări va fi că intrăm în această situație în minoritate, dar angajamentul pe care l-am avut față de oamenii acestei țări, față de muncitori, față de femei, față de climă va continua, ” spuse Clark.

„Și să-ți spun ce înseamnă pentru mine să vin ca o generație diferită”, a continuat ea. „Îmi amintesc că copilul meu mijlociu s-a trezit cu coșmaruri din cauza îngrijorării legate de schimbările climatice. Mi-am avut familia la un cinema, când filmul s-a oprit, copiii mei au simțit imediat că trebuie să fie un împușcător în teatru cu noi”.

„Acesta este tipul de experiențe pe care le vom aduce pe măsură ce continuăm să facem eforturi pentru a face față acestui moment de provocare pentru poporul american cu progres”, a adăugat ea.

INCOMING DEM WHIP CLARK ÎȘI AMINTEȘTE COPILUL „TREZIREA CU COȘMARURI” PENTRU SCHIMBĂRILE CLIMATICE

Dowell, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat și acuzat de agresiune cu o armă periculoasă, distrugere sau rănire a bunurilor personale și deteriorare a proprietății prin graffiti.

Departamentul de Poliție din Boston s-a referit la suspect drept „Jared Dowell”. Clark a vorbit în trecut despre modul în care unul dintre copiii ei este non-binar.

Ofițerii au fost chemați la Monumentul Parkman Bandstand din Boston Common în jurul orei 21:30, sâmbătă seara, în legătură cu un protest.

Când au ajuns, ei l-au văzut pe Dowell pictând cu spray „ACAB”, care înseamnă „All Cops Are Bastards” și „NO COP CITY”, o aparentă referire la o unitate de instruire a poliției din suburbiile Atlanta, care a stârnit proteste după Ofițerii au împușcat și au ucis un protestatar care ar fi deschis focul asupra lor, rănind unul, la începutul acestei săptămâni.

Copilul mijlociu al lui Clark, Riley Dowell, a fost arestat sâmbătă seara pentru că ar fi etichetat un monument cu sloganuri anti-poliție în spray și ar fi agresat un ofițer de ordine în timpul protestului.

Copilul mijlociu al lui Clark, Riley Dowell, a fost arestat sâmbătă seara pentru că ar fi etichetat un monument cu sloganuri anti-poliție în spray și ar fi agresat un ofițer de ordine în timpul protestului.
(Getty Images)

În timp ce poliția l-a arestat pe Dowell, un grup de 20 de protestatari „a început să-i înconjoare pe ofițeri în timp ce țipa blasfemie prin megafoane pe strada publică, ceea ce provoacă oprirea traficului”, potrivit poliției.

Protestatarii „interveneau cu arestarea” și „un ofițer a fost lovit în față și a putut fi văzut sângerând din nas și gură”.

Clark a abordat arestarea într-un tweet postat duminică.

„O iubesc pe Riley și acesta este o perioadă foarte dificilă în ciclul bucuriei și durerii în educația parentală”, a scris Clark pe Twitter. „Acest lucru va fi evaluat de sistemul juridic și sunt încrezător în acest proces”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dowell va fi trimis în judecată la Tribunalul Municipal din Boston.

Clark, în vârstă de 59 de ani, este al doilea cel mai înalt rang democrat în Camera Reprezentanților, după ce a fost ales luptător luna trecută.

Paul Best de la Fox News Digital a contribuit la reportaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *