Cum să opriți camerele de recunoaștere facială să vă monitorizeze fiecare mișcare

Sunteți îngrijorat de camerele de recunoaștere facială care vă monitorizează fiecare mișcare? Unele locații și arene mari îl folosesc ca măsură de securitate, susținând că asigură siguranța oaspeților și angajaților. Cu toate acestea, tehnologia este folosită și pentru supraveghere și pentru a bloca oamenii să intre în afaceri.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Așa cum a fost cazul Kelly Conlan, originar din New Jersey. Conlan tocmai trecea prin securitate la un eveniment de la Radio City Music Hall, când securitatea a oprit-o și a refuzat să o lase să participe la un spectacol Rockettes, deoarece software-ul lor de recunoaștere facială a identificat-o drept avocat.

Deși nu este implicat în caz, Conlan lucrează pentru aceeași firmă de avocatură care a fost implicată într-un litigiu de vătămare corporală împotriva unui restaurant deținut de MSG Entertainment, care deține și Radio City Musical Hall. Compania a decis că tuturor avocaților care lucrează pentru firmele de avocatură implicate în litigii împotriva lor le este interzis „de a participa la evenimentele din locațiile noastre până la soluționarea litigiului”. Din ce în ce mai multe dintre aceste tipuri de incidente de recunoaștere facială au loc la nivel național. Deci ce faci?

Ei bine, un start-up poate avea răspunsul la modul în care puteți împiedica să vi se întâmple acest lucru. Compania se numește Cap_able, iar misiunea sa este de a crea modă purtabilă care să te ajute să alegi dacă vrei ca fața să fie analizată de dispozitive de recunoaștere facială sau nu.

Misiunea sa este de a crea moda purtabila care sa te ajute sa decizi daca vrei ca fata sa fie analizata de dispozitive de recunoastere faciala sau nu.

Misiunea sa este de a crea moda purtabila care sa te ajute sa decizi daca vrei ca fata sa fie analizata de dispozitive de recunoastere faciala sau nu.
(Capabil)

Ce este Cap_able și ce au creat ei?

Prin colecția lor Manifesto, Cap_able a creat o linie de hanorace, pantaloni, tricouri, pulovere și rochii care sunt încorporate cu algoritmi de inteligență artificială care împiedică software-ul de recunoaștere facială.

TELEVIZORUL ȚI ȚI SPIONESC, DAR ÎL POȚI OPRI

Camerele de recunoaștere facială fie nu vă vor identifica complet, fie vor crede că sunteți un animal încorporat în modelul de îmbrăcăminte, cum ar fi o girafă, zebră sau câine. Acest lucru vă oferă mai mult control asupra corpului dvs. fără a fi nevoit să vă faceți griji că dispozitivele tehnologice vă monitorizează mereu.

Camerele fie nu vor reuși să vă identifice complet, fie vor crede că sunteți un animal încorporat în modelul de îmbrăcăminte.

Camerele fie nu vor reuși să vă identifice complet, fie vor crede că sunteți un animal încorporat în modelul de îmbrăcăminte.
(Capabil)

Cum sunt realizate desenele?

Cofondatorul și CEO-ul Rachel Didero a venit cu ideea acestor modele în timp ce studia pentru master la Fashion Institute of Technology din New York. Citise o poveste despre cum chiriașii din Brooklyn s-au luptat împotriva proprietarului lor care dorea să aibă un dispozitiv de recunoaștere facială la intrarea în clădire și s-a inspirat să creeze ceva care să le ofere oamenilor de ales.

TELEVIZORUL ȚI ȚI SPIONESC, DAR ÎL POȚI OPRI

Combinând moda și inginerie, Cap_able proiectează și testează fiecare imagine cu un sistem de detectare a obiectelor numit YOLO pentru a vedea dacă pot depăși un sistem de recunoaștere facială. Ei pot crea apoi o versiune fizică a modelului folosind o mașină computerizată de tricotaj și pot crea produsul final folosind tot bumbacul egiptean.

Chiar funcționează desenele?

Didero spune că, de acum, îmbrăcămintea a funcționat în aproximativ 60% până la 90% din timp când a fost testată cu YOLO. Deși algoritmii lui Cap_able se îmbunătățesc, ei trebuie să țină pasul cu lumea rapidă și în mișcare a tehnologiei.

Dispozitivele de recunoaștere facială sunt îmbunătățite în fiecare zi, așa că, cu siguranță, au de lucru pentru ele. Și cu produsele care încep de la prețul de 300 USD, poate fi o vânzare grea pentru companie. Cu toate acestea, ei fac un punct valid despre invazia recunoașterii faciale și continuă să lucreze din greu pentru a-și îmbunătăți tehnologia.

De asemenea, algoritmii lui Cap_able trebuie să țină pasul cu lumea rapidă a tehnologiei.

De asemenea, algoritmii lui Cap_able trebuie să țină pasul cu lumea rapidă a tehnologiei.
(Capabil)

Există și alte modalități de a vă limita expunerea la camerele de recunoaștere facială:

  • Purtați îmbrăcăminte sau accesorii care vă ascund fața, cum ar fi o eșarfă sau o pălărie
  • Poti de asemenea cumpara haine cu camere încorporate care vă pot detecta și vă pot avertiza cu privire la camerele de supraveghere și software-ul
  • Utilizați tehnologia de protecție a confidențialității, precum machiaj anti-recunoaștere facialăcare este conceput pentru a întuneca anumite trăsături ale feței sau purta ochelari de specialitate care pot fi echipate cu lumini infraroșii sau piese care pot încurca camerele de recunoaștere facială
  • Fi conștient din împrejurimi și căutați în mod activ camere de recunoaștere facială și încercați să vă poziționați acolo unde camera nu vă poate vedea fața
  • Evitați locațiile unde se știe că recunoașterea facială este utilizată.

CEL MAI MAI BUN ADMINISTRĂRI DE PAROLĂ REVIZUT DE EXPERȚI DIN 2023

Aici, în SUA, în prezent nu există nicio lege federală care să impună afișarea semnelor dacă camerele de recunoaștere facială sunt folosite într-un loc public sau privat. Cu toate acestea, unele state și municipalități au legi și reglementări cu privire la utilizarea tehnologiei de recunoaștere facială, iar acele legi pot impune afișarea de semne. Este important să verificați cu autoritățile locale pentru a determina ce cerințe, dacă există, se aplică pentru utilizarea camerelor de recunoaștere facială în zona dvs. specifică.

Ce părere aveți în general despre camerele de recunoaștere facială? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *