Faceți cunoștință cu judecătorii re-nominați de Biden, un republican numit „extremiști” și „radicali”

Comisia judiciară a Senatului va reconsidera câțiva dintre nominalizații judiciari ai președintelui Biden, despre care Ted Cruz, republicanul din Texas, a declarat anul trecut că sunt „extremști, partizani și radicali” atunci când au fost numiți în ultimul Congres, dar nu s-au mutat.

Senatul se va reuni săptămâna aceasta pentru lucrările legislative ale celui de-al 118-lea Congres, iar majoritatea subțire a democraților de 51-49 este de așteptat să faciliteze confirmarea candidaților lui Biden decât anul trecut în Senatul 50-50. În ultimul Congres, republicanii au protestat împotriva a opt dintre acești nominalizați, citând înregistrările lor de aprobare a sentințelor blânde pentru criminali violenți și de susținere a cauzelor de stânga.

Dale Ho a fost redenumit pentru a fi judecător la Curtea Districtului de Sud din New York, iar într-o audiere de anul trecut, Cruz a spus că Biden „a creat un model de nominalizare a extremiștilor, partizanilor și radicalilor” pentru funcții administrative și judiciare. Cruz a spus că dosarul lui Ho „reflectă același model de a găsi pe cineva care a fost un partizan extrem” și „un radical”.

Cruz a subliniat că Ho, care a lucrat pentru ACLU și NAACP, a avut „atacuri pe Twitter” la mai mulți membri ai Comitetului Judiciar al Senatului și că „departe de a fi declarații intempestive când erai adolescent, majoritatea acestor tweet-uri au avut loc anul trecut. “

DICK DURBIN TÂRĂT PENTRU A REVENDICĂ LIBEREA DE CURSARE „NU INCLUDE RĂSPINDEREA INFORMAȚIILOR DEZINE”: „LITERAL FACE”

Senatorul Dick Durbin va prezida Comitetul Judiciar al Senatului în cel de-al 118-lea Congres.

Senatorul Dick Durbin va prezida Comitetul Judiciar al Senatului în cel de-al 118-lea Congres.
(Ting Shen/Bloomberg prin Getty Images)

„Deci, în ultimele 12 luni, v-ați implicat – sau în ultimele aproximativ 18 luni – v-ați implicat în atacuri partizane împotriva mai multor membri ai acestui comitet”, a spus Cruz înainte de a aborda un tweet din 2017 de la Ho:

„În aceste vremuri întunecate, am fost norocos să găsesc un scop extraordinar în munca mea de avocat pentru drepturile civile. Dar, așa cum un coleg de-al meu m-a întrebat recent la prânz: „Dale, faci asta pentru că vrei să ajuți. oamenii sau pentru că îi urăști pe conservatori?’”, a spus Cruz, citându-l pe Ho. „La ce ajungea el este că furia poate fi, de fapt, o sursă extraordinară de putere. Pentru mine, indignarea neprihănită poate oferi un sentiment de claritate morală și poate motiva orele lungi necesare pentru a duce la bun sfârșit munca. Dar este doar un scurt- explozie pe termen lung. Nu se susține pe termen lung.”

Senatorul l-a întrebat pe Ho cum comentariile sale anterioare l-ar asigura pe un conservator din sala de judecată de imparțialitatea sa ca judecător. Ho și-a apărat comentariile spunând că sunt dintr-o conversație „biserică”.

Un alt nominalizat care a luat căldură de la republicani anul trecut și a fost redenumit este Rachel Bloomekatz, o avocată de interes public din Ohio, care a fost nominalizată anul trecut pentru a servi la Curtea de Apel al 6-lea Circuit.

În august anul trecut, Bloomekatz s-a confruntat cu interogarea brutală din partea senatorului Josh Hawley, R-Mo., pentru apărarea ei a unui tânăr de 15 ani, Brandon Moore, care a bătut și a participat la violul în grup al unei studente însărcinate sub amenințarea armei. Moore a fost condamnat la 141 de ani de închisoare, iar o instanță de fond a decis că „nu poate fi reabilitat”. Bloomekatz a susținut până la Curtea Supremă din Ohio că Moore ar trebui eliberat mai devreme, după ce a susținut că sentința sa a fost o încălcare a celui de-al optulea amendament împotriva pedepselor crude și neobișnuite.

În audierea ei, Bloomekatz și-a apărat poziția afirmând că precedentul Curții Supreme a SUA susține că minorii ar trebui tratați diferit în condamnare decât adulții, ceea ce Hawley a spus că i se pare „greu de înțeles”.

“Este un criminal. Avea 15 ani în momentul în care și-a comis crimele oribile și ceea ce i-a luat de la acea tânără, ea nu se va întoarce niciodată”, a spus Hawley.

O altă nominalizată, Nusrat Jahan Choudhury, nominalizată pentru a servi într-un tribunal districtual din New York, și-a petrecut cea mai mare parte a carierei ca avocat de rang înalt la Uniunea Americană pentru Libertăți Civile (ACLU) și a susținut odată că poliția ucide bărbați de culoare neînarmați la fiecare zi.

SENATUL NU REUSITĂ CONFIRMĂ NOMULULUI BIDEN CARE L-A Eliberat O dată pe bărbatul implicat mai târziu în uciderea unui copil de 10 ani

Președintele Joe Biden a renominat avocați și judecători cu experiențe îngrijorătoare în materie de criminalitate.

Președintele Joe Biden a renominat avocați și judecători cu experiențe îngrijorătoare în materie de criminalitate.
(Andrew Caballero)

Când senatorul John Kennedy, R-La., l-a chestionat pe Choudury cu privire la această chestiune în audierea ei de anul trecut, ea a spus că a făcut declarația pentru a face un „punct retoric” în timpul muncii ei ca avocat.

În ciuda acestor plângeri GOP, democrații cred că vor avea mâna de sus asupra nominalizărilor în acest an, având în vedere împărțirea 51-49. Când democrații au obținut majoritatea anul trecut, liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, DN.Y., a declarat că confirmarea judecătorilor în bancă ar fi „mult mai ușor” într-o majoritate de 51 de locuri.

“Efectele practice ale majorității de 51 de locuri, sunt mari. Este semnificativ. Ne oferă o punte. Putem răsufla ușurați”, a spus Schumer într-o conferință de presă din noiembrie 2022.

DON LEMON, CHUCK SCHUMER SE CIOTĂ PENTRU BIDEN DOCUMENTE CLASIFICATE POVESTE: „Pentru numele lui Dumnezeu”

Liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, DN.Y., și liderul minorității din Senat, Mitch McConnell, R-Ky.

Liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, DN.Y., și liderul minorității din Senat, Mitch McConnell, R-Ky.
(Bill Clark/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

“Evident, judecătorii și nominalizații vor fi mult mai ușor de pus pe bancă. Suntem atât de mândri de palmaresul nostru cu judecători. Este unul dintre cele mai semnificative lucruri, poate cel mai chiar dintre lucrurile pe care le-am făcut”, a spus Schumer.

“A fost uimitor modul în care republicanii au putut să folosească Senatul 50-50 pentru a suspenda procedural atât de multe numiri. Va fi mult mai rapid, mai rapid și mai ușor”, a adăugat Schumer.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Republicanii vor trebui să obțină două voturi „nu” ale democraților pentru a împiedica confirmarea alegerilor lui Biden.

Houston Keene de la Fox News Digital a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *