Frankie Muniz spune că își pune cariera în treapta a cincea, de ce urmărește Victory Lane

Frankie Muniz este gata să-și pornească motorul și să-și urmeze visul de a avea un campionat profesionist de curse de mașini și va ajunge să facă acest lucru oficial începând cu luna februarie pe Daytona International Speedway.

Muniz, fostul copil actor care a jucat în „Malcolm in the Middle”, „Big Fat Liar” și „Agent Cody Banks”, a anunțat în ianuarie că va participa cu normă întreagă în seria ARCA Menards începând cu acest an, începând cu Cursa de la Daytona pe 18 februarie. El va concura în Ford Mustang nr. 30 pentru Rette Jones Racing.

Muniz, în vârstă de 37 de ani, va fi un nou venit în seria ARCA, dar nu este un novice când vine vorba de curse auto. El a început în cursele cu roți deschise la mijlocul anilor 2000 înainte de a se alătura scenei mașinilor de stoc.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Actorul Frankie Muniz la cea de-a 42-a cursă Toyota Pro/Celebrity - Ziua de calificare pe 15 aprilie 2016, în Long Beach, California.

Actorul Frankie Muniz la cea de-a 42-a cursă Toyota Pro/Celebrity – Ziua de calificare pe 15 aprilie 2016, în Long Beach, California.
(Albert L. Ortega/Getty Images))

A concurat în Formula BMW USA și Champ Car Atlantic Series. El a spus că călătoria lui a fost diferită de majoritatea concurenților.

„Ca să fiu sincer, nu am o poveste tipică despre oameni care devin șoferi de mașini de curse”, a explicat Muniz pentru Fox News Digital. „Eram doar un fan de curse. Cred că este unul dintre acele lucruri pe care oamenii le spun, cum ar fi „Oh, vreau să fiu șofer de mașini de curse”, dar cum poți deveni de fapt un șofer de mașini de curse dacă familia ta nu este niciodată implicată în asta si toate astea.

„Așadar, am început când aveam 19 ani. Am făcut cursa pro/celebrități la Long Beach (California) și am câștigat asta. Și apoi o echipă de profesioniști m-a rugat să vin doar pentru distracție să fac un test. Mi-a fost frică de Mintea mi-a apărut în acea zi, ca să mă urc într-o mașină de curse adecvată. Dar am avut imediat viteză, așa că am știut că abilitatea naturală era acolo. Și apoi, odată ajuns la mașină, am zis: „Omule, asta este ceea ce vreau. a face.’ Dar este unul dintre acele lucruri, chiar și atunci, trebuie să, știi, să ajungi la următorul nivel. Este mult mai greu decât să te urci în mașină și să mergi repede. Sunt atât de multe aspecte care trebuie puse cap la cap și Am muncit din greu la asta.”

Muniz a spus că nu s-a gândit niciodată că va concura, dar crede că este ceea ce trebuia să facă.

Vedeta „MALCOLM IN THE MIDDLE” FRANKIE MUNIZ DEZVLEAZĂ DE CE A PĂRĂSIT SCURT LA HOLLYWOOD: „OAMENII PLEAGĂ O CALĂ REA”

Frankie Muniz participă la cel de-al 42-lea Toyota Grand Prix Of Long Beach Pro/Celebrity Practice pe 15 aprilie 2016.

Frankie Muniz participă la cel de-al 42-lea Toyota Grand Prix Of Long Beach Pro/Celebrity Practice pe 15 aprilie 2016.
(Leon Bennett/WireImage)

„Nu este ceva ce credeam că voi face vreodată, dar s-a întâmplat”, a spus el. „Și acum că o fac, chiar și când am coborât din mașină în weekendul trecut, mi-am sunat soția și i-am spus: „Acesta este exact ceea ce trebuia să fac”. Mă simt cel mai confortabil în mașină, deși am, pe ovale și altele, atât de puțină experiență. Se simte doar unde ar trebui să fiu și este un sentiment destul de mișto.”

Muniz a spus că a plănuit inițial să se alăture ARCA Menards Series anul trecut, dar a avut probleme în a aduna sponsorizări.

“A fost un an și jumătate în pregătire. Am decis că vreau să mă întorc la curse și planul era să fac ARCA anul trecut”, a spus Muniz la Fox News Digital. „Așadar, am făcut niște chestii de model târziu la sfârșitul anului 2021 și am făcut o grămadă de teste cu intenția de a merge la ARCA Racing. Desigur, sponsorizarea a eșuat, încercând să pun toate piesele împreună cu echipa și totul. așa – pur și simplu nu s-a întâmplat.”

Muniz a spus că este fericit, într-un fel, că nu a concurat în 2022 pentru că și-a dat seama că mai are atât de multe de învățat despre cursele de mașini de stoc.

„Știu că vor fi piese la care mă voi lupta anul acesta și vor fi unele la care voi excela. Trebuie doar să profit de ele și să învăț cât mai repede posibil la celelalte,” a explicat.

Pentru Muniz, a concura în cursele profesioniste de mașini de stocare înseamnă mai mult decât să-și împlinească propriile visuri. Are obiective mai mari decât atât.

Nativul din New Jersey, care a obținut, în copilărie, două nominalizări la Globul de Aur și o nominalizare la premiul Emmy, a explicat pentru Fox News Digital că a fi tată l-a întinerit. El a spus că vrea să-i arate fiului său că și el își poate transforma propriile vise sălbatice în realitate.

NASCAR PENTRU A IMPORTA ȘOFERILOR PURTĂ LENJĂRIE DE corp rezistentă la foc

“Știi, este amuzant pentru că sunt de fapt o persoană foarte stresantă. Îmi place să fiu ocupată, dar aproape că mă fac atât de ocupat încât nici măcar nu pot realiza lucrurile pe care mi le doresc”, a spus Muniz. „Este doar personalitatea mea. Acestea fiind spuse, când am avut fiul meu, stăteam în spital și mă uitam la el și încercam să mă gândesc la genul de tată pe care urma să fiu sau la ce avea să crească el. al tatălui său. Și eu, am realizat atât de multe în viața mea, nu? Am fost actor. Emmy, nominalizat la Globul de Aur. Nu mi-aș crede, dar am fost. Am concurat cu mașini în trecut, am Am fost în trupă, am făcut turnee în toată lumea. Am deținut o grămadă de afaceri. Așa că, am făcut multe, în trecut. Dar în acel moment, am spus că nu sunt nimic.

Frankie Muniz la antrenamentele NASCAR Cup Series la Phoenix Raceway din Avondale, Arizona, pe 4 noiembrie 2022.

Frankie Muniz la antrenamentele NASCAR Cup Series la Phoenix Raceway din Avondale, Arizona, pe 4 noiembrie 2022.
(Mark J. Rebilas-USA Today Sports)

„Nu vreau să fiu doar acasă. Am vrut să mă vadă atingând un obiectiv sau lucrând din greu pentru ceva și găsind succes în el sau nu, nu, pentru că, evident, există o lecție de învățat că totul nu se va întâmpla. cum speri, nu? Dar am vrut ca el să crească în acel mediu de a mă vedea încercând să reușesc ceva.

„Și când mă uit înapoi la toate lucrurile pe care le-am făcut, cursele sunt singurul lucru pe care am simțit că am treburi neterminate. Evident, mi-ar plăcea să continui să joc și încă mai fac lucruri aici sau acolo. dar nu este ceva care depinde de mine. Este nevoie de producători, de scriitori, totul trebuie să se unească pentru a-mi oferi un rol sau orice ar fi acesta. Și pot să muncesc atât de mult ca actor, să intru cu adevărat în personaj și să dau ceea ce Cred și cred că este cea mai bună performanță a mea de până acum și tu spui: „A fost slab”.

LEGENDA NASCAR FERMIER ROSU, 90 DE VÂRNI, ÎN FOARTE SĂ REINTE PE PISTĂ CÂND LUPTE CU PEUMONIA DUBLĂ

Muniz a recunoscut că a trăi în Caraibe sau a se muta în Costa Rica și a face surf toată ziua sună „foarte atrăgător”, dar nu era personalitatea lui și a soției sale să stea pe loc și să nu facă nimic. El a spus că atunci când se angajează la ceva, îi dă „100%”.

Muniz a înțeles că are într-adevăr doar un sezon pentru a se dovedi cu adevărat ca șofer.

“Vreau să o fac pentru familia mea. Vreau să o fac pentru mine”, a spus Muniz. “Vreau să o fac pentru că bucuria pe care o primesc… Adică, cursele au atât de mari și atât de scăzute. Dar acele maxime, ca și cum nu aș putea compara cu nimic.”

El a adăugat că în timpul unuia dintre testele sale a terminat ca unul dintre cei mai rapidi 10 de pe pistă.

Muniz a avut o carieră scurtă în curse. A concurat la Toyota Pro/Celebrity Race din 2004 și 2005 din California. A participat la peste o duzină de curse în sezonul Formula BMW USA 2006, iar în 2007 a participat la Champ Car Atlantic Series.

În 2022, Muniz a făcut un test la Daytona în seria ARCA Menards.

Frankie Muniz, stânga, sărbătorește alături de șoferul Champ Car Rhys Millen după ce a câștigat cea de-a 29-a cursă anuală Pro/Celebrity din Long Beach, California, 9 aprilie 2005.

Frankie Muniz, stânga, sărbătorește alături de șoferul Champ Car Rhys Millen după ce a câștigat cea de-a 29-a cursă anuală Pro/Celebrity din Long Beach, California, 9 aprilie 2005.
(Reuters/Lucy Nicholson)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Nick Sanchez este campionul ARCA Menards Series.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *