Guvernatorul MN Walz propune 300 de milioane de dolari pentru siguranța publică și 1 miliard de dolari pentru locuințe la prețuri accesibile în planul bugetar

Guvernatorul Minnesota Tim Walz a lansat luni mai multe părți din bugetul său, solicitând 300 de milioane de dolari pentru a sprijini agențiile de siguranță publică din stat, peste 1 miliard de dolari pentru extinderea locuințelor la prețuri accesibile și permițând mai multor rezidenți să cumpere planul de sănătate MinnesotaCare pentru muncitorii săraci. .

Guvernatorul democrat a mers la Departamentul de Pompieri din Roseville pentru a evidenția componentele de sănătate, siguranță și locuințe ale propunerii sale de buget pe doi ani, pe care este programat să o dezvăluie în întregime marți.

Bugetul general al fondului general al Walz este de așteptat să se ridice la un nivel ridicat de 50 de miliarde de dolari, în timp ce cheltuielile unice din surplusul de 17,6 miliarde de dolari ale statului ar putea crește pachetul complet la peste 60 de miliarde de dolari. Deși a făcut din educație principala sa prioritate, el a reiterat luni că propunerea sa de buget va include un fel de reduceri pentru contribuabili din excedentul enorm, despre care a spus că ar putea face diferența între a fi evacuat sau nu pentru unii chiriași care se luptă.

MINNESOTA GOV. WALZ DĂ PROGRAMUL DE EDUCERE FISCALĂ PRIMA SEMNĂTURA A SESIUNII LEGISLATIVĂ

Cele 300 de milioane de dolari propuse pentru siguranța publică ar merge către orașe, județe și guverne tribale din întreg stat, în funcție de populația lor, iar aceștia vor avea o mare libertate în a decide cum să-l cheltuiască. Walz a făcut o propunere similară în primăvara anului trecut, dar Legislatura a fost împărțită atunci între un Senat controlat de republicani și o casă condusă de democrați. Ideea a blocat și cea mai mare parte a surplusului a rămas necheltuită pe fondul impasurilor partizane. Dar colegii democrați ai lui Walz controlează acum ambele camere.

„Această propunere se va asigura că comunitățile au ceea ce au nevoie”, a spus Walz la o conferință de presă. El a adăugat că va fi cuplată cu o finanțare sporită pentru comunități pe care le va anunța marți pentru programul separat de ajutor al guvernului local al statului.

Guvernatorul democrat din Minnesota, Tim Walz, a dezvăluit luni câteva principii cheie ale planului său bugetar.

Guvernatorul democrat din Minnesota, Tim Walz, a dezvăluit luni câteva principii cheie ale planului său bugetar.
(Fotografia de Stephen Maturen/Getty Images)

Comisarul pentru Siguranța Publică Bob Jacobson a spus că comunitățile vor avea flexibilitatea de a folosi banii pentru recrutarea și reținerea ofițerilor de poliție, pentru răspunsuri mai bune la crizele de sănătate mintală, implicarea comunității sau orice altceva de care au nevoie.

„Oamenii noștri de la siguranța publică au trecut, la fel ca mulți alții, prin ultimii doi sau trei ani grei”, a spus Jacobson. „Am trecut prin pandemii, am trecut prin uciderea lui George Floyd, avem multă muncă de făcut, dar o parte din aceasta este să-i ridicăm pe cei care fac acea muncă”.

Șeful pompierilor din Roseville, David Brosnahan, a spus că banii vor „conta cu adevărat” pentru orașe ca al lui.

„Departamentele de pompieri și agențiile de siguranță publică din întreg statul împărtășesc aceeași misiune, dar de multe ori au mijloace și nevoi diferite pentru a îndeplini acea misiune, fie că este vorba de recrutarea sau menținerea personalului de carieră sau de voluntariat, schimbări de echipament sau upgrade necesare, sprijin pentru formare îmbunătățită sau un efort concentrat pe cancerul pompierilor și conștientizarea și prevenirea sănătății mintale”, a spus Brosnaham.

MN GOV. WALZ SE ADRESA STATULUI DUPĂ A FOST JURAMENT PENTRU AL DOILEA TERMEN

Bugetul guvernatorului pentru locuințe are ca scop creșterea disponibilității locuințelor la prețuri accesibile la nivel național, atât pentru chiriași, cât și pentru cei care cumpără pentru prima dată o locuință, și prevenirea lipsei de adăpost, inclusiv a banilor care vizează eliminarea lipsei de adăpost în rândul veteranilor, a spus Lt.guvernatorul Peggy Flanagan.

Walz a spus că oferirea unei „opțiuni publice” pentru MinnesotaCare va fi una dintre inițiativele sale de îmbunătățire a accesului la asistență medicală și de reducere a costurilor pentru pacienți, inclusiv mai multe opțiuni pentru cei aproape 300.000 de Minnesotan care în prezent nu au asigurare de sănătate, cu un accent special pe toți tinerii de 19 ani și sub, inclusiv cei fără acte.

Guvernatorul a dezvăluit alte câteva părți din bugetul său săptămâna trecută, inclusiv un plan pentru educație și familii care include credite fiscale mari pentru familiile cu copii mici, precum și mai mulți bani pentru școlile din stat. El propune, de asemenea, bani pentru lansarea concediilor de familie și medicale plătite pentru lucrători, pentru a consolida sprijinul pentru întreprinderile mici și pentru a extinde forța de muncă în sectoarele critice. El a propus, de asemenea, un buget pentru agricultură cu bani pentru extinderea infrastructurii de biocombustibili a statului și pentru a ajuta fermierii noi și emergenti.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Walz intenționează să-și anunțe propunerea pentru un pachet de împrumut pentru infrastructura publică, cunoscut sub numele de factură de obligațiuni, joi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *