Jim Banks câștigă sprijinul lui Stephen Miller pentru „agenda pro-americană îndrăzneață”, după ce a lansat candidatura la Senat

PRIMUL PE FOX: Rep. Jim Banks, R-Ind., a primit sprijinul fostului oficial al Trump Stephen Miller pentru „agenda sa îndrăzneață pro-americană” la aproape o săptămână după ce Banks și-a lansat candidatura pentru Senat pentru 2024 – așa cum își spune congresmanul din Indiana. record ca războinic conservator la Washington.

Banks, în prezent șeful Comitetului republican de studiu conservator din Parlament, și-a lansat marți candidatura pentru a-i succeda senatorului deputat Mike Braun, R-Ind., în 2024. Braun va candida pentru funcția de guvernator al statului Hoosier.

Banks și-au asigurat deja aprobarea senatorului Tom Cotton, R-Ark., și a reprezentantului Larry Bucshon, R-Ind. Acum, Miller, un șoim de top în domeniul imigrației, care a servit la Casa Albă ca consilier principal, și-a adăugat numele la acele aprobări într-o declarație pentru Fox News Digital.

„Am avut privilegiul și onoarea distinctă de a lucra îndeaproape cu Jim Banks pentru a promova agenda America First și a lupta împotriva războiului lui Biden împotriva clasei de mijloc”, a spus Miller. „Jim a condus calea în dezvoltarea unei agende îndrăznețe pro-americane – nimeni din Congres nu este mai devotat apărării modului nostru de viață asediat”.

REP. INDIANA JIM BANKS LANsează CANDIDAREA SENATĂRII 2024, EVIDENȚIE RECORD CA „LUPTĂTOR CONSERVATOR”

Rep. Jim Banks, R-Ind., vorbește la o conferință de presă după o reuniune a grupului republican la Capitoliul SUA pe 8 iunie 2022.

Rep. Jim Banks, R-Ind., vorbește la o conferință de presă după o reuniune a grupului republican la Capitoliul SUA pe 8 iunie 2022.
(Kevin Dietsch/Getty Images)

Miller a remarcat, de asemenea, poziția lui Banks cu privire la aspecte precum lupta împotriva culturii trezite în școli, influența chineză – și în special imigrația ilegală, unde Banks a împins conducerea partidului său să se opună amnistiei pentru imigranții ilegali.

„Ca senator, Jim va fi un campion necruțător pentru Indiana și pentru America: lupta împotriva imigrației ilegale, a statului adânc, a corporațiilor corupte, a Partidului Comunist Chinez, a birocrației educaționale marxiste și a tiraniei trezite care oprimă poporul nostru”, Miller. spus. „Jim va pune pentru totdeauna familiile americane pe primul loc, începând cu o hotărâre fermă de a opri catastrofa migrației în masă care copleșește Indiana și amenință să răstoarne Republica noastră”.

REP BANK. SPUNE că GOP TREBUIE „SĂ FACE TOT CE PUTEM” PENTRU A BLOCA AMNISTIA DUPĂ ce SCHUMER REÎNNOIște DEM PUSH

“Dacă vrei o graniță puternică, atunci el este războinicul tău și candidatul tău. Avem nevoie de Jim în Senat, acum mai mult ca niciodată. Îl susțin cu mândrie.”

REP. INDIANA JIM BANKS PRIMEA APROBAREA SENATULUI DE LA TOM COTTON

Banks, într-un interviu acordat Fox News înainte de anunțul său de săptămâna trecută, a spus că intenționează „să meargă la Senat și să fie genul de luptător conservator pe care Hoosiers îl așteaptă de la senatorul lor”.

“Mă simt chemat să mă avânt și să candidez pentru Senat, deoarece avem nevoie de o nouă conducere conservatoare proaspătă în Senatul Statelor Unite. La asta se așteaptă Indiana. Asta merită Indiana – un luptător conservator în Senat”, a spus el.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Cursa pentru cursa pentru locurile deschise la Senat ar putea deveni în curând aglomerată. În timp ce Banks este primul candidat major GOP care a sărit în cursă, este probabil să se confrunte cu o competiție pentru nominalizarea Senatului republican. Susținătorii republicanului Mitch Daniels spun că fostul guvernator cu două mandate – care era cunoscut ca un conservator fiscal în timpul mandatului său de conducere în Indiana – analizează serios o candidatură la Senat. Între timp, reprezentantul Victoria Spartz, R-Ind., analizează și ea o ofertă.

Paul Steinhauser de la Fox News a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *