Majoritatea covârșitoare a newyorkezilor doresc ca George Santos să demisioneze: sondaj

O majoritate covârșitoare a alegătorilor din New York susțin că confruntatul reprezentant George Santos, RN.Y., ar trebui să demisioneze din Congres, potrivit unui sondaj de luni de la Sienna.

Sondajul a constatat că 59% dintre alegătorii statului au spus că ar trebui să demisioneze, în timp ce doar 20% au spus că ar trebui să rămână în Congres. Dintre republicani, 49% au spus că ar trebui să demisioneze, în timp ce doar 26% au spus că nu ar trebui.

Santos se confruntă cu apeluri în creștere pentru demisia sa, pe măsură ce mai multe detalii despre trecutul său ies la lumină, dezvăluind că o mare parte din CV-ul său este o născocire. Santos a recunoscut că a mințit despre istoria muncii și a educației sale. El se confruntă, de asemenea, cu investigații federale, statale și chiar internaționale privind fraudele.

O serie de figuri pretins din trecutul lui Santos au venit, de asemenea, cu povești de înșelăciune și chiar de furt.

GEORGE SANTOS REFUZĂ SĂ DEMISIE DUPĂ ce GOP-UL JUDEȚULUI NASSAU I-a cerut CONGRESSORULUI DEZGRAȚIT SĂ DEMISIE

Rep. George Santos, RN.Y., pleacă de pe Capitol Hill din Washington, miercuri, 11 ianuarie 2023. (AP Photo/Patrick Semansky)

Rep. George Santos, RN.Y., pleacă de pe Capitol Hill din Washington, miercuri, 11 ianuarie 2023. (AP Photo/Patrick Semansky)

Rep. George Santos, RN.Y., și Rep. Matt Gaetz, R-Fla., au depus jurământul de către Președintele Camerei Kevin McCarthy din California, în calitate de membri ai celui de-al 118-lea Congres de la Washington, sâmbătă dimineața, 7 ianuarie. , 2023.

Rep. George Santos, RN.Y., și Rep. Matt Gaetz, R-Fla., au depus jurământul de către Președintele Camerei Kevin McCarthy din California, în calitate de membri ai celui de-al 118-lea Congres de la Washington, sâmbătă dimineața, 7 ianuarie. , 2023.
(AP Photo/Alex Brandon)

Eula Rocharde, o drag queen care spune că l-a cunoscut pe Santos în timpul petrecut în Brazilia, a spus că Santos a cântat și ca drag queen sub numele de „Kitara” între 2005 și 2008.

Santos a respins inițial aceste afirmații complet înainte de a recunoaște că s-a îmbrăcat ca femeie în acest weekend.

“Nu, nu am fost drag queen în Brazilia, băieți. Eram tânăr și m-am distrat la un festival. Dați-mă în judecată pentru că am o viață”, le-a spus Santos reporterilor care l-au urmărit sâmbătă pe un aeroport, potrivit New. York Post

GEORGE SANTOS A RESPINS APELĂRILE DE DEMISIE DE LA PERSONALUL CAMPANIEI DUPĂ VERIFICAREA FONDULUI MINCIUNI DECOPERTE: RAPORT

Un alt incident recent a văzut un veteran fără adăpost l-a acuzat de furt 3.000 de dolari în numerar strâns care a fost menit să plătească pentru operația câinelui său.

Santos a negat și acest raport. El a spus că nu știe despre presupusa schemă, care implicat o organizație de caritate a pretins că a fondat.

WASHINGTON, DC - 12 IANUARIE: Rep. George Santos (R-NY) părăsește Capitoliul SUA pe 12 ianuarie 2023 la Washington, DC.

WASHINGTON, DC – 12 IANUARIE: Rep. George Santos (R-NY) părăsește Capitoliul SUA pe 12 ianuarie 2023 la Washington, DC.
(Win McNamee/Getty Images)

“Fake. Nici o idee despre cine este acesta”, a spus Santos pentru Semafor când a fost întrebat despre problemă.

Santos sa confruntat cu primul său apel major de a demisiona atunci când liderii GOP din județul Nassau l-au condamnat într-o conferință de presă din 11 ianuarie. Comitatul Nassau se află în districtul său congresual din New York.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Campania lui George Santos de anul trecut a fost o campanie de înșelăciune, minciuni și născocire”, GOP din județul Nassau Președintele Joe Cairo a declarat într-o declarație. „Nu are loc în comitetul republican al județului Nassau, nici nu ar trebui să servească serviciul public, nici ca oficial ales. Nu este binevenit aici, la sediul GOP”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *