Primul la Fox: Trump s-a oprit în New Hampshire înaintea Carolina de Sud sâmbătă

EXCLUSIV – Fostul președinte Donald Trump va face o oprire sâmbătă dimineața în New Hampshire, statul care timp de un secol a organizat primele primare prezidențiale în cursa pentru Casa Albă.

Fox News a aflat că fostul președinte, care și-a lansat în noiembrie a treia campanie pentru Casa Albă, va susține discursul principal către sute de lideri de partid, oficiali aleși și activiști care participă la reuniunea anuală a GOP din New Hampshire, care va avea loc anul acesta. sâmbătă, 28 ianuarie, la Salem.

Oprirea lui Trump va avea loc cu câteva ore înainte de a se îndrepta către Carolina de Sud, un alt stat crucial cu vot anticipat, care organizează a treia competiție din calendarul de nominalizări prezidențiale al GOP.

Fostului președinte i se vor alătura guvernatorul republican al Carolina de Sud Henry McMaster și senatorul senior Lindsey Graham, în timp ce își dezvăluie echipa de conducere din Carolina de Sud într-un eveniment la clădirea Capitoliului de stat din Columbia. Adunarea va fi primul eveniment de campanie al lui Trump din 2024 de când și-a anunțat candidatura la mijlocul lunii noiembrie la clubul său Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida.

AGENT DE CONTRAINTELLIGENTĂ FBI PENSIRAT, CARE A CONDUCAT SONDA TRUMP-RUSSIA, ARESTAT PENTRU PROPRII LEGĂTURI CU OLIGARHUL RUS

Fostul președinte Donald Trump a intrat oficial în cursa prezidențială din 2024 la clubul său Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, pe 15 noiembrie 2022.

Fostul președinte Donald Trump a intrat oficial în cursa prezidențială din 2024 la clubul său Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, pe 15 noiembrie 2022.
(Eva Marie Uzcategui/Bloomberg prin Getty Images)

Steve Stepanek, care încheie un mandat de patru ani ca președinte al GOP din New Hampshire, a declarat într-o declarație obținută de Fox News că „Suntem încântați să-i urăm bun venit președintelui Trump înapoi în Statul Granit pentru a fi vorbitorul principal la anualul nostru 2023. Întâlnire.”

„Președintele Trump a fost de multă vreme un puternic apărător al statutului primar din New Hampshire în primul rând în națiune și suntem încântați că ni se va alătura pentru a face observații membrilor noștri”, a spus Stepanek, care a coprezidat campania prezidențială a lui Trump din 2016 în New Hampshire. devenind președintele partidului de stat doi ani mai târziu.

Opririle din New Hampshire și Carolina de Sud vin pe fondul criticilor la adresa lansării campaniei fostului președinte din 2024 de către experții politici, iar el a fost criticat de democrați și de unii republicani pentru acțiunile controversate și comentariile pe care le-a făcut în ultimele două luni. În urma unei performanțe slabe a GOP la alegerile de la jumătatea mandatului, Trump a fost, de asemenea, acuzat că a ridicat nominalizații republicani polarizați, care au ajuns să piardă în noiembrie.

TRUMP RESPINGE VOLUNTAR ACȚIA ÎMPOTRIVA PROCURORULUI GENERAL din NEW YORK, LETITIA JAMES

Fostul președinte Donald Trump vorbește la Mar-a-lago în ziua alegerilor, 8 noiembrie 2022, în Palm Beach, Florida.

Fostul președinte Donald Trump vorbește la Mar-a-lago în ziua alegerilor, 8 noiembrie 2022, în Palm Beach, Florida.
(AP Foto/Andrew Harnik)

Trump rămâne cel mai popular și mai influent politician din GOP, un strângător de fonduri feroce și liderul clar în multe dintre sondajele de opinie publică privind nominalizarea prezidențială a GOP de la începutul 2024. Dar atât New Hampshire, cât și Carolina de Sud au politicieni din statul de origine care analizează potențiale oferte la Casa Albă.

În New Hampshire, popularul guvernator republican Chris Sununu, care a fost reales cu ușurință în noiembrie, a declarat pentru Fox News luna aceasta că „mulți oameni vin la mine. Mulți oameni vor să candid. ai.”

Și în Carolina de Sud, fostul guvernator în două mandate Nikki Haley, care a servit ca ambasador la Națiunile Unite în timpul administrației Trump, a analizat public de mult timp o candidatură la Casa Albă. Ea a spus săptămâna trecută într-un interviu pentru „Raportul special” de la Fox News, „Cred că avem nevoie de o generație tânără care să vină, să intensifice și să înceapă cu adevărat să repare lucrurile… Pot fi acel lider? Da, cred că pot fi așa. lider.” Haley a făcut numeroase vizite în Iowa și New Hampshire, cele două state care dau startul calendarului de nominalizări ale GOP.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Senatorul Tim Scott, din Carolina de Sud, o stea în ascensiune în partid și singurul republican de culoare din Senat care a câștigat realegerea în noiembrie într-un loc zdrobitor, este văzut de experți ca un alt potențial candidat la președinția republicană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *