Prințul Andrew construiește o „cufă de război” legală de 12 milioane de dolari pentru a cere Virginiei Giuffre să retragă acuzațiile de abuz sexual: rapoarte

Prințul Andrew adună un cufăr de război de 12 milioane de dolari pentru a lansa un proces împotriva acuzatoarei de abuz sexual Virginia Giuffre, în încercarea de a o forța să retragă acuzațiile — și posibil să-și ceară scuze — în instanță.

Într-un proces civil intentat în 2020, Giuffre l-a acuzat pe ducele de York că a violat-o și a abuzat-o de trei ori în 2001, când avea doar 17 ani.

Deși prințul Andrew a respins orice faptă greșită, el a fost de acord cu o înțelegere extrajudiciară plătită lui Giuffre în februarie 2022, pe fondul presiunilor din partea Palatului Buckingham că titlurile dăunătoare distrag atenția de la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Suma decontării a fost raportată a fi între 3,6 și 14,8 milioane de dolari.

GHISLAINE MAXWELL PREZINE că PRINȚUL ANDREW, FOTOGRAFIA VIRGINIA GUIFFRE ESTE „FALSA” , NU ARE „NU AMINTIREA” ȘI ÎNTÂLNIREA PERECHII

O fotografie din 2001 care a fost inclusă în dosarele instanței îl arată pe prințul Andrew cu brațul în jurul taliei Virginia Giuffre, în vârstă de 17 ani, care spune că Jeffrey Epstein a plătit-o să facă sex cu prințul.  Andrew a negat acuzațiile.  Pe fundal este iubita lui Epstein, Ghislaine Maxwell.

O fotografie din 2001 care a fost inclusă în dosarele instanței îl arată pe prințul Andrew cu brațul în jurul taliei Virginia Giuffre, în vârstă de 17 ani, care spune că Jeffrey Epstein a plătit-o să facă sex cu prințul. Andrew a negat acuzațiile. Pe fundal este iubita lui Epstein, Ghislaine Maxwell.
(Curtea de Apel al doilea circuit din SUA)

„Andrew a insistat întotdeauna că este nevinovat și, în sfârșit, vrea să demonstreze acest lucru într-un tribunal american”, a declarat pentru The Sun o sursă regală anonimă. „A fost presat să rezolve cazul pentru a evita umbrirea Jubileului de platină și a plătit un preț mare, personal și profesional”.

„Regele este fericit pentru el să urmărească acest lucru”, a adăugat sursa. „Ca șef de stat, nu-l poate sprijini public, dar Andrew este încă fratele lui și își dorește tot ce este mai bun”.

The Telegraph a raportat că Prințul Andrew s-a consultat cu avocații săi după ce Giuffre a renunțat la un proces separat pentru abuz sexual împotriva avocatului american Alan Dershowitz în noiembrie.

Prințul Andrew la slujba de mulțumire de la Biserica Sf. Giles din Edinburgh

Prințul Andrew la slujba de mulțumire de la Biserica Sf. Giles din Edinburgh
(Fox News)

În ceea ce Ducele de York a considerat o „dezvoltare extraordinară”, Giuffre a recunoscut în documentele instanței că „s-ar putea să fi făcut o greșeală” susținând că Dershowitz a abuzat-o când era adolescentă.

The Mirror a raportat că unul dintre avocații de top ai Prințului Andrew i-a spus că poate „uita”, sfătuindu-l pe Ducele de York să nu-l urmărească pe Giuffre și că ar trebui „să se simtă recunoscător că nu este în închisoare”.

Deși a negat acuzațiile de abuz sexual chiar și în momentul concilierii, prințul Andrew a fost deposedat de titlurile sale militare și de patronajul de caritate și i s-a ordonat să nu-și folosească titlul de ASR. Noua sa luptă legală împotriva lui Giuffre ar putea deschide valul pentru eventuala revenire a ducelui de York la îndatoririle regale.

Virginia Giuffre a pretins de mult că a fost abuzată de ducele de York când era minoră.

Virginia Giuffre a pretins de mult că a fost abuzată de ducele de York când era minoră.
(Getty Images)

În primul ei interviu post-condamnare din spatele gratiilor, difuzat luni la TalkTV, Ghislaine Maxwell, care ispășește o pedeapsă de 20 de ani într-o închisoare federală din Florida pentru rolul său într-un plan de exploatare și abuz sexual pe mai multe fete minore cu Jeffrey Epstein. de-a lungul unui deceniu, a susținut că fotografia infamă care îi înfățișează pe prințul Andrew și Giuffre la casa ei din Londra în 2001 este un „fals”.

De asemenea, socialistul de dizgrație, educat la Oxford, susține că „nu are nicio amintire” despre prezentarea perechii.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Într-un interviu acordat pentru BBC Newsnight în 2019, Prințul Andrew negase deja că l-a întâlnit pe Giuffre și a susținut că fotografia celor doi la casa lui Maxwell ar fi putut fi manipulată.

Ducele de York atrage fonduri pentru noua luptă legală împotriva lui Giuffre, după ce el și fosta soție Sarah Ferguson și-au vândut cabana elvețiană anul trecut pentru aproximativ 12 milioane de dolari, a informat The Sun. De asemenea, se pare că regina i-a lăsat moștenire prințului Andrew câteva milioane de lire sterline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *