Procurorii germani acuză 5 persoane pentru trădare, formarea unei „organizații teroriste” menită să declanșeze un război civil

Procurorii federali din Germania au declarat luni că au pus sub acuzare cinci persoane pentru trădare și formarea unei „organizații teroriste” care urmărea să răstoarne guvernul și să declanșeze un război civil.

Procurorii au spus că suspecții, patru bărbați și o femeie, au făcut „pregătiri concrete” pentru a provoca o întrerupere de curent pe scară largă în țară și pentru a folosi haosul care a urmat pentru a stabili un guvern alternativ. De asemenea, ei ar fi plănuit să-l răpească pe ministrul sănătății al țării, Karl Lauterbach, care s-a confruntat cu vitriol extrem de la oponenții restricțiilor guvernamentale împotriva pandemiei.

Grupul este acuzat că este condus de ideologia „Cetăţenilor Reich” propagată de unul dintre membrii săi, care a fost identificat doar drept Elisabeth R. din cauza regulilor germane de confidenţialitate.

GERMANIA NU ARE OPRITĂ POLONIEI SĂ LIVRĂ CURSURI LEOPARD 2 ÎN UCRAINA, cedând presiunii SUA

Cinci persoane din Germania au fost inculpate de procurorii federali pentru trădare și formare a a "organizație teroristă" care ar fi vrut să declanșeze un război civil.

Cinci persoane din Germania au fost inculpate de procurorii federali pentru trădare și formarea unei „organizații teroriste” care ar fi vrut să declanșeze un război civil.
(Fox News)

Toți cei cinci cetățeni germani au fost arestați anul trecut și rămân în arest preventiv.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Autoritățile au descoperit luna trecută un complot similar al unui alt grup mai mare de extremă dreaptă. Membrii săi au fost, de asemenea, adepți ai mișcării cetățenilor Reich, care consideră că actualul guvern este ilegitim și că constituția germană din 1871 este încă în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *