Proprietarul Cowboys, Jerry Jones, susține slujba lui Mike McCarthy și decizia de a rămâne cu kicker-ul Brett Maher

Dallas Cowboys Proprietarul Jerry Jones a avut o modalitate de a-și descrie sentimentele după înfrângerea de duminică în runda divizionară în fața echipei San Francisco 49ers: „refuzător”.

Vorbind cu reporterii după înfrângerea cu 19-12, Jones și-a exprimat frustrările față de necazurile continue ale Cowboys din playoff, adăugând că se simte bine că echipa se îndreaptă spre joc.

Proprietarul echipei Dallas Cowboys, Jerry Jones, stânga, se uită înaintea unui meci împotriva San Francisco 49ers în jocul NFC Divisional Playoff de pe Stadionul Levi's pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.

Proprietarul echipei Dallas Cowboys, Jerry Jones, stânga, se uită înaintea unui meci împotriva San Francisco 49ers în jocul NFC Divisional Playoff de pe Stadionul Levi’s pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

„Sunt atât de dezamăgit de fanii noștri și asta m-a simțit bine”, a spus el. „M-am simțit bine astăzi, m-am simțit bine cu echipa, dar San Francisco avea ceva de spus despre asta. Dar avem un vestiar plin de jucători și antrenori bolnavi pentru a merge alături de sute de mii de fani ai Cowboys despre care știu că sunt bolnavi.”

CAMERAMAN DE LA COWBOYS MIKE MCCARTHY STIFF ARMS DUPĂ PIERDERE ÎN 49ERS

Cowboys pierzând pentru un record al șaptelea oară consecutiv în runda de divizie și eșuând să ajungă la meciul pentru titlul NFC de la câștigarea celui de-al cincilea titlu de Super Bowl după sezonul 1995, au urmat rapid întrebările despre siguranța locului de muncă a antrenorului principal Mike McCarthy.

Cu toate acestea, Jones a pus rapid capăt speculațiilor duminică seara.

„Nu, nu, nu, deloc”, a spus Jones despre rezultat, schimbându-și părerea despre McCarthy.

Antrenorul principal de la Dallas Cowboys, Mike McCarthy, se uită la San Francisco 49ers în timpul primei reprize din jocul NFC Divisional Playoff de la Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.

Antrenorul principal de la Dallas Cowboys, Mike McCarthy, se uită la San Francisco 49ers în timpul primei reprize din jocul NFC Divisional Playoff de la Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

De asemenea, Jones pare să susțină decizia lui McCarthy de a rămâne kicker Brett Maher, care a ratat al cincilea punct în plus din postsezon înainte de a face apoi două încercări de goluri de teren.

„Și decizia lor pentru kickerul nostru a fost scutită de golul lui de teren în mintea mea, și sunt mândru pentru el, dar este foarte rău să nu câștig în seara asta”.

Brett Maher, numărul 19 din Dallas Cowboys, se încălzește înainte de un meci împotriva San Francisco 49ers în jocul NFC Divisional Playoff de pe Stadionul Levi, pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Brett Maher, numărul 19 din Dallas Cowboys, se încălzește înainte de un meci împotriva San Francisco 49ers în jocul NFC Divisional Playoff de pe Stadionul Levi, pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dak Prescott a aruncat două interceptări și a condus doar un singur touchdown pentru a le oferi celor de la 49ers a 12-a victorie consecutivă a sezonului în spatele quarterback-ului începător Brock Purdy.

“Apărarea ne-a oferit oportunitatea de a câștiga acest joc. Au jucat din greu împotriva unei atacuri foarte, foarte bune, unei echipe foarte bune”, a spus Prescott. “Pentru noi să punem doar punctele pe care le-am făcut, asta este inacceptabil. Începe cu mine. Trebuie să fiu mai bun. Nu există altă modalitate de a acoperi totul.”

Associated Press a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *