Republica Florida Steube oferă actualizare cu privire la recuperarea sa după căderea de 25 de picioare de pe acoperișul Sarasota

PRIMUL PE FOX – Un congresman din Florida, care a fost grav rănit după ce a căzut la mai mult de 20 de picioare în timp ce tăia un copac în afara casei sale din Sarasota, spune că „își va îndeplini cât mai multe dintre sarcinile mele în Congres”, în timp ce își va reveni acasă după ce a fost eliberat din spital.

„Sunt binecuvântat să am o echipă grozavă de sprijin în soția mea Jennifer, precum și numeroși prieteni și familie, inclusiv puii Steube! Sunt recunoscător pentru rugăciunile și urările de bine ale tuturor în timp ce mă recuperez după o fractură de bazin, un plămân perforat și mai multe rupturi. ligamentele din gâtul meu”, a declarat reprezentantul Greg Steube din Florida într-o declarație transmisă luni Fox News Digital.

REP. FLORIDA GREG STEUBE A EMIS DIN SPITAL DUPĂ CĂDEREA DE 25 DE PIECI ÎNTR-UN ACCIDENT DE MUNCĂ: „SLAVA PENTRU DUMNEZEU”

Rep. Greg Steube, R-Fla., a suferit răni multiple după ce a căzut aproape 20 de picioare.

Rep. Greg Steube, R-Fla., a suferit răni multiple după ce a căzut aproape 20 de picioare.
(Biroul congresmanului Greg Steube)

În prima fotografie a congresmanului de la căderea acestuia, Steube stă întins într-o orteză pentru gât cu cei doi pui ai săi pe canapeaua casei sale din Florida.

Congresmanul republican de trei mandate a subliniat că „în timp ce voi fi exclus în Sarasota pentru câteva săptămâni, îmi voi îndeplini cât mai multe din sarcinile mele în Congres, iar personalul nostru din DC și districtul continuă să fie disponibil pentru a-i ajuta pe floridienii din FL. -17. Sunt nerăbdător să mă reîntâlnesc cât mai curând cu colegii mei de la Washington!”

REP. FLORIDA GREG STEUBE SPITALIZAT DUPĂ CĂDEREA DE PE SCĂRĂ

Rep. Greg Steube, R-Fla., a deservit cel de-al 17-lea district al Congresului din Florida din 2019.

Rep. Greg Steube, R-Fla., a deservit cel de-al 17-lea district al Congresului din Florida din 2019.
(Bill Clark/CQ-apel nominal)

Steube a petrecut patru zile în spital după ce miercuri a fost doborât de pe o scară și a căzut la 25 de picioare.

Un spectator a asistat la cădere și a sunat la 911. Parlamentul a fost apoi dus de urgență la unitatea de terapie intensivă a Sarasota Memorial.

Președintele Camerei Kevin McCarthy, R-Calif., a vorbit cu Steube săptămâna trecută, în urma incidentului, pentru a-l informa pe congresmanul despre misiunea sa în comisie, care face parte din Subcomisia Selectă pentru Armarea Guvernului Federal.

CLICK AICI PENTRU APLICIA FOX NEWS

Lawrence Richard de la Fox News a contribuit la acest raport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *