Rețelele de socializare furnizează jocul final ciudat al lui Cowboys în înfrângerea în fața celor de la 49ers

Cu șase secunde rămase de cronometru și după un touchdown, Cowboys de la Dallas s-au trezit într-o situație care a cerut niște șmecherie pe propria linie de 24 de metri pentru a avea vreo șuviță în zona finală.

Dar nimeni nu se aștepta la ce au făcut Cowboys în secunda în care s-au aliniat pentru jocul final în înfrângerea cu 19-12 în fața San Francisco 49ers, care avansează în campionatul NFC.

Running back Ezekiel Elliott a fost centrul pentru Dallas, și nici un alt arbitru ofensiv l-a înconjurat. În schimb, arbitrii au fost așezați lat pe partea stângă și dreaptă a liniei de joc și era clar că Cowboys aveau de gând să încerce ceva nebunesc în ultimul lor efort.

Brock Purdy numărul 13 din San Francisco 49ers se întâlnește cu Dak Prescott numărul 4 din Dallas Cowboys în urma unui meci de fotbal din playoff din runda diviziei NFL dintre San Francisco 49ers și Dallas Cowboys la Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California .

Brock Purdy numărul 13 din San Francisco 49ers se întâlnește cu Dak Prescott numărul 4 din Dallas Cowboys în urma unui meci de fotbal din playoff din runda diviziei NFL dintre San Francisco 49ers și Dallas Cowboys la Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California .
(Michael Owens/Getty Images)

În schimb, jocul s-a încheiat foarte repede.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

În timp ce Elliott a spart mingea – a fost trecut rapid de o pasă de 49ers – Prescott a avut o cădere rapidă înainte de a arunca către debutantul KaVontae Turpin, care a fost lovit imediat pentru a termina jocul.

49ERS OUTDUEL COWBOYS, AVANSARE LA JOCUL DE CAMPIONAT NFC, PE CUM RĂMÂNĂ ÎN VIAȚIE

Tușierul lui Turpin nu a putut ajunge la Jimmie Ward pentru blocare suficient de repede și a fost ușor pentru veteranul cornerback să încheie afacerea.

Seria Cowboys de a nu mai ajunge la Campionatul NFC din 1995 continuă și, la fel ca și anul trecut, a venit într-o piesă finală ciudată.

Tight-end-ul echipei San Francisco 49ers George Kittle (85) luptă împotriva fundașului de colț ai Dallas Cowboys, DaRon Bland (26) în timpul primei reprize a unui meci de fotbal din playoff din runda diviziei NFL din Santa Clara, California, duminică, 22 ianuarie 2023.

Tight-end-ul echipei San Francisco 49ers George Kittle (85) luptă împotriva fundașului de colț ai Dallas Cowboys, DaRon Bland (26) în timpul primei reprize a unui meci de fotbal din playoff din runda diviziei NFL din Santa Clara, California, duminică, 22 ianuarie 2023.
(AP Photo/Josie Lepe)

De data aceasta, a avut mai mult sens ca Dallas să încerce să-i păcălească pe 49ers. Sezonul trecut, totuși, când Prescott a alergat la mijloc pentru a câștiga mai multă metri, ceasul a expirat și cei 49ers au sărbătorit pe stadionul AT&T din Dallas.

GEORGE KITTLE al lui 49ERS FACE O PRINCĂ INCREDIBILĂ PENTRU A AJUTA LA INSTALAȚIA GO-AHEAD TOUCHDOWN

Fanii Cowboys au fost lividi, considerând că Dallas a avut o șansă de a câștiga jocul cu un touchdown. Dar, în loc să împărtășească furia și vitriolul pe rețelele sociale, Twitter NFL a prăjit pur și simplu designul jocului.

Dak Prescott #4 din Dallas Cowboys reacționează în a doua jumătate a jocului împotriva San Francisco 49ers în jocul NFC Divisional Playoff de la Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Dak Prescott #4 din Dallas Cowboys reacționează în a doua jumătate a jocului împotriva San Francisco 49ers în jocul NFC Divisional Playoff de la Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Este din nou înapoi la planșa de desen pentru Jerry Jones și Cowboys, care se vor îndrepta spre extrasezon fără a-și îndeplini obiectivul Super Bowl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *