Tweetul lui Cowboys devine viral după ce a încadrat fără îndoială pierderea în fața lui 49ers

Cowboys din Dallas simt destul de mult vitriolul și dezamăgirea fanilor, dar propria lor pagină de Twitter a echipei s-a adăugat luni.

În mod normal, postările de pe paginile de socializare ale echipei sunt pozitive, dar un tweet al lui Cowboys devine viral, deoarece a fost foarte clar în urma înfrângerii în fața San Francisco 49ers de duminică.

„Dak Prescott a dat mingea de două ori în înfrângerea restrânsă în fața celor de la 49ers, într-un meci Cowboys au avut șansa de a câștiga dacă nu și-au generat din nou răni autoprovocate”, se spunea subtitrare.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Quarterbackul echipei Dallas Cowboys, Dak Prescott, reacționează după meciul din playoff din runda diviziei NFL împotriva San Francisco 49ers din Santa Clara, California, 22 ianuarie 2023.

Quarterbackul echipei Dallas Cowboys, Dak Prescott, reacționează după meciul din playoff din runda diviziei NFL împotriva San Francisco 49ers din Santa Clara, California, 22 ianuarie 2023.
(Foto AP / Tony Avelar)

Tweetul trimitea la un articol de pe site-ul web al echipei care avea și expresia exactă în partea de sus.

Mulți au sărit în răspunsuri pentru a comenta, inclusiv analistul NFL Draft Lance Zierlein.

DAK PRESCOTT REZUMAT PIERDEREA COWBOYS LA 49ERS, Își ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU CIFRE DE AFACERI costisitoare

Superstarul NBA Donovan Mitchell de la Cleveland Cavaliers a făcut și el un comentariu.

„Publicarea contului de echipă este slabă!!!” el a scris.

Starterul MLB, Marcus Stroman, i-a răspuns lui Mitchell spunând simplu: „Fapt”.

Dar acesta nu a fost singurul tweet de echipă care a fost direct la obiect pentru Cowboys. Un tweet bazat pe Mike McCarthy, care a venit după comentariile sale de după meci, citeste asa:

Quarterbacks de la Dallas Cowboys, Dak Prescott, poartă mingea în timpul meciului de playoff din runda divizională NFC împotriva San Francisco 49ers pe Stadionul Levi din Santa Clara, California, 22 ianuarie 2023.

Quarterbacks de la Dallas Cowboys, Dak Prescott, poartă mingea în timpul meciului de playoff din runda divizională NFC împotriva San Francisco 49ers pe Stadionul Levi din Santa Clara, California, 22 ianuarie 2023.
(Kyle Terada-USA TODAY Sports)

„Mike McCarthy a urcat pe podium în urma înfrângerii în fața celor de la 49ers pentru a-și da părerea despre un sezon care a avut ocazia să fie special, dar a ajuns să fie orice altceva.”

Deși pare dur din contul echipei, ceea ce spuneau tweet-urile și articolele nu a fost fals: Cowboys au simțit că au avut grupul pentru a întrerupe în sfârșit acea serie de a nu ajunge la Jocul de campionat NFC din 1995. Dar nu au reușit să reușească. asta din nou pentru cei de la 49ers, care au câștigat sezonul trecut la Dallas într-o piesă finală care i-a derutat pe mulți când Prescott a alergat pentru iarzi, în ciuda faptului că nu a avut suficient timp pe cronometru.

FANIEI COWBOYS SE CERTĂ CÂND VĂZĂ ECHIPA PIERDE ÎN 49ERS ÎN JOCUL PLAYOFF

Cowboys au avut două șanse la sfârșitul jocului de duminică să egaleze cel puțin cu un touchdown și un punct în plus (a fost o luptă cu kicker Brett Maher recent, așa că nu era un lucru sigur). Dar Dallas a mers la trei și-out la prima încercare, iar în ultima parte a jocului, un apel ciudat la făcut pe KaVontae Turpin să fie zdrobit de Jimmy Ward la o pasă scurtă pentru a încheia jocul.

Prescott a mers 23 din 37 în joc pentru 206 de yarzi cu un touchdown către Dalton Schultz și două interceptări. Cowboys l-au pierdut și pe Tony Pollard din cauza unei accidentări la gleznă în acest joc, ceea ce l-a forțat pe Ezekiel Elliott să aibă un rol de cal de bătaie. Cu toate acestea, a avut doar 26 de yarzi la 10 porturi, făcând jocul de alergare depășit pentru ca coordonatorul ofensivului Kellen Moore să lucreze.

Dak Prescott de la Dallas Cowboys aruncă o pasă împotriva San Francisco 49ers în timpul celui de-al patrulea trimestru al jocului de playoff din runda diviziei NFC de pe Stadionul Levi's pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.

Dak Prescott de la Dallas Cowboys aruncă o pasă împotriva San Francisco 49ers în timpul celui de-al patrulea trimestru al jocului de playoff din runda diviziei NFC de pe Stadionul Levi’s pe 22 ianuarie 2023, în Santa Clara, California.
(Thearon W. Henderson / Getty Images)

În cele din urmă, fundașul Brock Purdy și cei de la 49ers au făcut suficient pentru a-i învinge pe Cowboys, care se îndreaptă către un alt extrasezon cu întrebări despre ce pot face pentru a-și recăpăta în sfârșit sentimentul de campionat.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dar asta va veni mai târziu. În acest moment, înțepătura pierderii este încă în aer și chiar și contul de socializare al echipei o simte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *