VP Harris a cerut oamenilor să semneze documentul de „atestare de vaccinare” pentru a participa la discursul ei din Florida: rapoarte

Vicepreședintele Kamala Harris le-a cerut tuturor participanților la evenimentul său de duminică din Tallahassee, Florida, să semneze un formular prin care să confirme dacă au fost sau nu vaccinați, potrivit rapoartelor.

Cerința este o contra-abordare față de afirmațiile guvernatorului Florida Ron DeSantis că vaccinul este folosit ca armă. Guvernatorul intenționează să propună protecții pentru rezidenți, cum ar fi interzicerea cerințelor privind vaccinurile și măștile, în cursul următoarei sesiuni legislative.

Vicepreședintele Kamala Harris și-a sunat soțul într-un acces de furie după ce Curtea Supremă a anulat Roe v. Wade la începutul acestui an.

Vicepreședintele Kamala Harris și-a sunat soțul într-un acces de furie după ce Curtea Supremă a anulat Roe v. Wade la începutul acestui an.
(Reuters/Hannah Beier)

Formularul a fost intitulat „Atestare de vaccinare” și i-a cerut invitaților să indice dacă sunt nevaccinați, parțial vaccinați sau vaccinați.

RON DESANTIS ÎMPINGE PENTRU PROTECȚII ȘI MĂTURĂ ÎMPOTRIVA MANDATELOR COVID-19 ÎN FLORIDA

Cei care refuză să indice oricare dintre acestea au fost obligați să furnizeze dovada că au efectuat un test COVID-19 în termen de trei zile de la eveniment și au primit un rezultat negativ, poartă o mască și se distanțează social de ceilalți.

Oricine a fost complet vaccinat și care a participat la eveniment ar putea să mascheze, să se distanțeze social și să urmeze orice alte protocoale stabilite de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor sau CDC, dacă doresc acest lucru.

O asistentă se pregătește să administreze un vaccin COVID.

O asistentă se pregătește să administreze un vaccin COVID.
(REUTERS/Ronen Zvulun/File Photo)

Comitetul Național Republican de Cercetare Twitter handle @RNCResearch a postat pe Twitter despre formular duminică.

FLORIDA GOV. RON DESANTIS Spune că NU VA EXISTĂ NU VA EXISTĂ MANDAT DE VACCINUL COPIILOR COVID

„Kamala Harris i-a făcut pe oameni să semneze o „atestare de vaccinare” pentru a participa astăzi la discursul ei incoerent din Florida”, se arată pe Twitter.

Adepții paginii au avut răspunsuri mixte, unii fiind de acord cu necesitatea formularului, iar mulți alții batjocorind cerința pe baza faptului că vaccinurile nu opresc transmiterea.

Reprezentanții vicepreședintelui nu au răspuns imediat solicitărilor de solicitare a informațiilor suplimentare despre cerința „Atestării pentru vaccinare”.

Harris a fost duminică în Florida pentru a preda memoriul președintelui Biden la aniversarea a 50 de ani de la Roe v. Wade, pentru a proteja accesul la pastilele de avort în toată țara.

CLICK PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Vicepreședintele a făcut și remarci despre eforturile administrației de a extinde drepturile la avort.

Remarcile lui Harris vin la câteva luni după ce Curtea Supremă a SUA a anulat decizia de referință în iunie 2022, punând capăt dreptului constituțional la avort și dând statelor puterea individuală de a permite, limita sau interzice complet avortul. Hotărârea a venit în opinia Organizației pentru Sănătatea Femeii Dobbs v. Jackson, în care statul Mississippi a cerut Curții Supreme să anuleze o hotărâre a instanței inferioare care a oprit interzicerea avortului de 15 săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *