Arte Moreno decide că nu va vinde Angels într-un anunț surpriză

Proprietarul echipei Los Angeles Angels, Arte Moreno, s-a răzgândit, anunțând luni după-amiază că franciza sa MLB nu mai este de vânzare.

Este o mișcare șocantă, deoarece mulți credeau că o înțelegere va urma în curând. Dar, într-o declarație publicată pe pagina de Twitter a echipei Angels, Moreno a explicat că vânzarea francizei acum nu se simte bine.

„În timpul acestui proces, a devenit clar că avem treburi neterminate și simțim că putem avea un impact pozitiv asupra viitorului echipei și asupra experienței fanilor”, se arată în declarație.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Shohei Ohtani, numărul 17 din Los Angeles Angels, primește o scădere de la Arte Moreno înainte de a primi premiul cel mai valoros jucător al Angels, înainte de a juca cu Seattle Mariners la Angel Stadium din Anaheim, pe 25 septembrie 2021, în Anaheim, California.

Shohei Ohtani, numărul 17 din Los Angeles Angels, primește o scădere de la Arte Moreno înainte de a primi premiul cel mai valoros jucător al Angels, înainte de a juca cu Seattle Mariners la Angel Stadium din Anaheim, pe 25 septembrie 2021, în Anaheim, California.
(John McCoy/Getty Images)

„Suntem recunoscători partenerilor de sport Galatioto pentru eforturile lor remarcabile pe tot parcursul procesului, care ne-au permis să ne întâlnim cu o serie de persoane și grupuri de înaltă calificare care și-au exprimat un interes puternic pentru Club. Cu toate acestea, pe măsură ce discuțiile au avansat și au început să se cristalizeze, ne-am dat seama că inimile rămân cu Îngerii și nu suntem pregătiți să ne despărțim de fani, jucători și angajații noștri”.

Comisarul MLB Rob Manfred a lansat, de asemenea, o declarație după anunțul lui Moreno.

“În ciuda interesului puternic al cumpărătorilor pentru Îngeri, dragostea lui Arte Moreno pentru joc este cea mai importantă pentru el. Sunt foarte mulțumit că familia Moreno a decis să continue să dețină echipa”, se arată în comunicat prin ESPN.

ARTE MORENO, PROPRIETAREA ANGELS, PENTRU A EXPLORA ECHIPA DE VANZARE

Galatioto Sports Partners au fost angajați de Moreno pentru a ajuta la potențiala vânzare și, deși la început a fost exploratorie, s-a părut că bărbatul de 76 de ani era gata să treacă de la echipă după ce a spus că „acum este momentul” într-o declarație. anunţarea angajării consilierului financiar.

În timpul întâlnirilor de iarnă MLB, Manfred a mai spus că cumpărătorii interesați se uitau la situația financiară a echipei, ceea ce a indicat că procesul merge bine.

„Clubul ar dori să se rezolve vânzarea înainte de ziua deschiderii”, a spus Manfred.

Proprietarul Los Angeles Angels, Arte Moreno, răspunde la întrebări în timpul unei conferințe de presă pentru a-l prezenta pe Anthony Rendon la Angel Stadium din Anaheim, pe 14 decembrie 2019, în Anaheim, CA.

Proprietarul Los Angeles Angels, Arte Moreno, răspunde la întrebări în timpul unei conferințe de presă pentru a-l prezenta pe Anthony Rendon la Angel Stadium din Anaheim, pe 14 decembrie 2019, în Anaheim, CA.
(Kiyoshi Mio/Icon Sportswire prin Getty Images)

Surse au declarat pentru ESPN că potențialii cumpărători primesc tururi ale Angel Stadium, dar nu au fost făcute publice oferte oficiale, dacă există.

S-a prezis că Moreno ar fi putut vinde franciza pentru 2,5 miliarde de dolari, printre cei interesați fiind proprietarul majoritar al Golden State Warriors, Joe Lacob, și proprietarul LA Times, Patrick Soon-Shiong.

Toate acestea nu contează acum, deoarece Moreno se angajează să readucă baseballul Angels în prim-planul jocului.

Când a cumpărat echipa în 2003 de la The Walt Disney Company pentru 183,5 milioane de dolari, Halos tocmai câștigase World Series în 2002, după ce i-a învins pe San Francisco Giants în șapte jocuri. Moreno a fost, de asemenea, primul proprietar hispanic al unei echipe sportive importante din Statele Unite.

Directorul general al lui ANGELS SPUNE FĂRĂ NU SCHIMB PENTRU JUCĂTORUL STAR SHOHEI OHTANI ÎN ACEST OFFSEAZON

Îngerii s-au descurcat bine în timpul domniei managerului Mike Scioscia din 2004 până în 2009, Los Angeles cucerind cinci titluri de divizie în acea perioadă. Moreno a fost, de asemenea, foarte apreciat de fani, mai ales pentru că a arătat dorința de talent de top precum Vladimir Guerrero și, bineînțeles, pentru că a scăzut prețurile la bere, printre alte experiențe ale fanilor.

Cu toate acestea, în ultimii ani, Moreno a prins ceva căldură pentru modul în care au fost construiți Îngerii. În ciuda faptului că au cei mai buni doi jucători din joc – terenul central Mike Trout și superstarul lovișor-lârșor Shohei Ohtani – Îngerii nu au avut un record de câștiguri din sezonul 2015 când au trecut cu 85-77.

Shohei Ohtani #17 din Los Angeles Angels reacționează în timpul unui joc împotriva Oakland Athletics în a șaptea repriză pe Angel Stadium din Anaheim, pe 29 septembrie 2022, în Anaheim, California.

Shohei Ohtani #17 din Los Angeles Angels reacționează în timpul unui joc împotriva Oakland Athletics în repriza a șaptea pe Angel Stadium din Anaheim, pe 29 septembrie 2022, în Anaheim, California.
(Michael Owens/Getty Images)

Ei nu au mai ajuns în playoff nici din sezonul 2014, când au fost măturați în American League Division Series de Kansas City Royals.

Există și moartea lui Tyler Skaggs în 2019, care a fost un nor negru asupra organizației de ani de zile. Eric Kay, un angajat de multă vreme în relații publice cu franciză, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare ca urmare a morții lui Skaggs, iar un proces pentru moarte din culpă este încă pe rol.

Moreno, totuși, continuă să-și arate angajamentul de a dori un produs mai bun pe teren pentru fanii Angels. În acest extrasezon, el și GM Perry Minasian și-au întărit rotația prin semnarea lui Tyler Anderson cu o afacere pe trei ani și 39 de milioane de dolari. Minasian l-a schimbat și pe Gio Urshela pentru a adăuga ajutor pe teren, precum și pe Hunter Renfroe pentru a oferi formației mai multă putere în platou.

SHOHEI OHTANI ARE „IMPRESIUNE NEGATIVA” A SEZONULUI ÎN CUM LUPTELE ÎNGERILOR CONTINUĂ, ÎN POIDĂ ANUL STELAR

Îngerii se bazează, de asemenea, pe un an de revenire pentru Anthony Rendon, împreună cu amenințarea constantă a lui Trout și Ohtani atunci când sunt creionate.

Los Angeles a terminat cu 33 de meciuri în spatele campionului din Seria Mondială, Astros, în AL West, terminând sezonul 2022 cu un record de 73-89. Alături de Astros, Seattle Mariners au făcut și postsezonul cu un record de 90-72. Și deși Oakland Athletics se află în modul complet de reconstrucție, Texas Rangers au continuat să cheltuiască bani în acest extrasezon, în special pentru titularul Jacob deGrom, în timp ce caută să recâștige gloria postseason.

Proprietarul Los Angeles Angels of Anaheim, Arte Moreno, se uită înaintea unui meci de presezon MLB dintre Los Angeles Dodgers și Los Angeles Angels of Anaheim, pe 21 septembrie 2017, pe Angel Stadium of Anaheim din Anaheim, CA.

Proprietarul Los Angeles Angels of Anaheim, Arte Moreno, se uită înaintea unui meci de presezon MLB dintre Los Angeles Dodgers și Los Angeles Angels of Anaheim, pe 21 septembrie 2017, pe Angel Stadium of Anaheim din Anaheim, CA.
(Brian Rothmuller/Icon Sportswire prin Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Așa că Moreno are de lucru pentru el în acest sezon și după aceea, dacă dorește să-și aducă echipa înapoi acolo unde a început totul pentru el acum două decenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *